Parastestiopas
Paras ubikinoni 2024: Testi ja vertailu
TestitUbikinoni

Paras ubikinoni 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Ubikinonia eli Q10 entsyymiä tuotetaan kaikissa kehon soluissa, pääasiassa tärkeissä elimissä, kuten sydämessä, maksassa ja munuaisissa. Ubikinonin ensisijainen tehtävä on tuottaa energiaa kehon soluille. Ubikinonista on viime aikoina tullut erittäin suosittu ravintolisä, koska sillä on osoitettu olevan monia terveyshyötyjä, erityisesti iäkkäillä ihmisillä, joiden elimistön oma kyky tuottaa sitä vähenee (tämä alkaa tapahtumaan 30 ikävuoden jälkeen). Olemme laatineet luettelon markkinoiden parhaista ubikinoni-ravintolisistä, joista Elexir Pharma Coenzyme Q10 on testin paras vuonna 2024.

Paras ubikinoni testiemme perusteella

Ubikinoni antaa soluille energiaa, koska sillä on antioksidanttisia vaikutuksia. Se parantaa sydämen terveyttä ja lisäksi siitä saa paljon muutakin hyvää. Kun on kyse ubikinonista ja ravintolisistä yleensäkin, on muutamia asioita, jotka ovat tärkeä ottaa huomioon, ennen kuin tekee ostopäätöksen. Testissämme tarkastelimme useita tekijöitä, ja osto-oppaastamme näet tarkemmin, mitkä seikat ovat hyvä ottaa huomioon ja mitä punnitsimme testissämme. Tärkeimmät seikat, jotka olemme ottaneet huomioon testissä, ovat seuraavat:

 • Sisältö - Mitä tuote sisältää, sisältääkö se vain ubikinonia vai ainesosia, jotka imeytyvät paremmin tai joilla on muita myönteisiä vaikutuksia?
 • Määrä ja hinta - Kuinka monta kapselia saat? Ja kuinka paljon se maksaa? Ehkä tärkein huomio ravintolisien osalta on hinta. Hinta voi vaihdella suuresti eri tuotemerkkien välillä, ja eri tuotemerkit eivät välttämättä eroa sisällöltään paljon toisistaan.
 • Asiakkaiden arvostelut - Mitä mieltä muut asiakkaat ovat tuotteista ja millaisia vaikutuksia niillä on? Asiakkaiden arvostelut ja mielipiteet antavat paljon paremman ja selkeämmän kuvan siitä, millainen tuote on kyseessä.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Elexir Pharma Coenzyme Q10

4.5

Koko

60 kapselia

Q10 / kapseli

100 mg
 • Tehokas energiatason lisäämisessä
 • Tuotteen laatu ja luotettavuus
 • Valmistettu luonnollisista ainesosista

Tuotearvostelu

Elexir Pharma Coenzyme Q10 on erinomainen tuote, joka tarjoaa laadukasta Q10-lisää tunnetulta Elexir-yritykseltä. Tämä Q10-lisävalmiste tulee 60 kapselin purkissa, mikä takaa riittoisuuden pidemmällekin ajanjaksolle. Jokaisessa kapselissa on 100 mg Q10:ta.

Elexir Pharma Coenzyme Q10 sisältää myös muita tärkeitä ainesosia, kuten lesitiiniä, C-vitamiinia ja riboflaviinia. Nämä aineet tukevat Q10:n vaikutuksia ja parantavat sen imeytymistä elimistöön. Tällainen monipuolinen koostumus tekee tästä tuotteesta erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat hyötyä Q10:n lisäksi myös muista tärkeistä ravintoaineista.

Yksi Elexir Pharma Coenzyme Q10:n parhaista puolista on sen hinta-laatusuhde. Tämä tuote on erittäin kohtuuhintainen, ottaen huomioon sen tehokkuuden ja monipuolisen koostumuksen. Sen avulla voit saada hyvää vastinetta rahoillesi ja samalla edistää hyvinvointiasi.

Olen käyttänyt Elexir Pharma Coenzyme Q10:ä jo jonkin aikaa, ja olen huomannut selkeän eron energiatasossani ja yleisessä hyvinvoinnissani. Tämä tuote on auttanut minua tuntemaan oloni pirteämmäksi ja aktiivisemmaksi arjessa. Sen päivittäinen käyttö on vaivatonta, koska riittää, kun otan yhden kapselin päivässä.

Suosittelen Elexir Pharma Coenzyme Q10:ä kaikille, jotka etsivät laadukasta ja edullista Q10-lisävalmistetta. Tämä tuote tarjoaa sinulle monipuolisen ravintolisän, joka auttaa ylläpitämään terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

1. Elexir Pharma Coenzyme Q10
4.5
Fitnesstukku

2. Scitec Nutrition CO-Q10

4.2

Koko

100 kapselia

Q10 / kapseli

50 mg
 • Puhdas ubikinoni ilman muita aineita
 • Soveltuu hyvin kevyemmäksi Q10-lisäksi
 • Hinta on liian korkea ottaen huomioon Q10-pitoisuuden ja kapselien määrän

Tuotearvostelu

Scitec Nutrition CO-Q10 on mielenkiintoinen tuote, joka tulee hieman vähemmän tunnetulta Scitec Nutrition -yritykseltä, ainakin Suomessa. Tämä Q10-lisävalmiste tarjoaa puhdasta ubikinonia ilman muita ainesosia. Purkissa on 100 kapselia.

Yksi Scitec Nutrition CO-Q10:n heikkouksista on sen suhteellisen matala pitoisuus ja annostus. Vaikka jokaisessa kapselissa on 50 mg Q10:ta, tämä määrä saattaa jäädä alhaiseksi monille käyttäjille, jotka tarvitsevat suurempia annoksia. Kuitenkin, jos etsit kevyempää lisäystä Q10:n saantiin, tämä voi sopia sinulle hyvin.

Toinen haittapuoli on tuotteen hinta. Ottaen huomioon Q10:n pitoisuuden ja kapselien määrän, hinta on hieman korkea. Vertailun vuoksi, saman hintaluokan tuotteissa voi löytää suurempia pitoisuuksia ja enemmän kapseleita.

Vaikka pitoisuus onkin hieman matalampi, olen huomannut positiivisia vaikutuksia sen käytön aikana.

Kaiken kaikkiaan Scitec Nutrition CO-Q10 on hyvä valinta niille, jotka etsivät puhdasta ja perustason Q10-lisää. Tämä tuote sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat kevyempää lisäystä Q10:n saantiin. On kuitenkin syytä ottaa huomioon Q10-pitoisuus ja tuotteen hinta ennen ostopäätöstä.

2. Scitec Nutrition CO-Q10
4.2
Proteincompany

3. GAAM Q10

4.2

Koko

60 kapselia

Q10 / kapseli

100 mg
 • Tuote sisältää myös C-vitamiinia ja sitrusbioflavonoideja, jotka täydentävät Q10:n vaikutuksia
 • GAAM Q10 on hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta
 • Purkissa on vain 60 kapselia, mikä voi tuntua vähäiseltä
 • GAAM:n pienempien purkkien ulkoasu voi olla hyvin samankaltainen, mikä voi aiheuttaa sekaannusta

Tuotearvostelu

GAAM Q10 on hinta-laatusuhteeltaan kiinnostava Q10-lisäravinne GAAM-yritykseltä. Tämä tuote tarjoaa erinomaista vastinetta sijoitetulle rahalle. Vaikka purkissa on vain 60 kapselia, mikä ei ole valtava määrä, jokainen kapseli sisältää kuitenkin 100 mg Q10:ää.

GAAM Q10 sisältää myös C-vitamiinia ja sitrusbioflavonoideja. Nämä lisäaineet täydentävät Q10:n vaikutuksia ja tuovat lisää etuja terveydelle. Tämä monipuolinen koostumus tekee tuotteesta houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat saada enemmän hyötyä yhdessä ravintolisässä.

GAAM:n pienempien pakkauksien ulkoasu voi olla hyvin samankaltainen. Tämä voi aiheuttaa sekaannusta ja sekoittaa tuotteet keskenään. Olisi hyvä, jos GAAM erottaisi nämä tuotteet selkeästi toisistaan paremmalla merkinnällä tai pakkaussuunnittelulla.

Suosittelen GAAM Q10:ää kaikille, jotka etsivät edullista ja tehokasta Q10-ravintolisää. Vaikka purkissa on vain 60 kapselia, jokainen kapseli sisältää runsaasti Q10:ää. Lisäksi sen sisältämät muut ainesosat tarjoavat lisäetuja terveydelle. GAAM Q10 on luotettava valinta ja tarjoaa hyvän vaihtoehdon Q10-lisäravinteita etsiville.

3. GAAM Q10
4.2
Proteincompany

4. BioTechUSA H2O Q10

4.0

Koko

60 kapselia

Q10 / kapseli

100 mg
 • Vaikka tuote sisältää muita aineita, hinta pysyy silti kohtuullisena
 • On oltava varovainen, ettei saa liikaa vitamiineja, jotka voi helposti saada myös ruoasta

Tuotearvostelu

BioTechUSA H2O Q10 on mielenkiintoinen Q10-lisäravinne, joka sisältää epätavallisen aineyhdistelmän. Tämä tuote tarjoaa monipuolisia etuja terveydelle. Yhdessä kapselissa on 100 mg Q10:ä, mikä on hyvä annos päivittäisiin tarpeisiin.

Lisäksi BioTechUSA H2O Q10 sisältää C-vitamiinia 60 mg ja E-vitamiinia 10 mg. Tämä vitamiinien yhdistelmä täydentää Q10:n vaikutuksia ja tarjoaa lisäetuja keholle. Lisäksi tuotteesta löytyy beetakaroteenia 2 mg ja seleeniä 50 mikrogrammaa, jotka ovat harvinaisempia lisäaineita.

Vaikka BioTechUSA H2O Q10 sisältää useita muita aineita, hinta pysyy silti kohtuullisena. Tämä tekee siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat hyötyä monista ravintoaineista yhdessä tuotteessa. On kuitenkin tärkeää olla varovainen, ettei saa liikaa vitamiineja, jotka voi helposti saada myös ruoasta.

BioTechUSA H2O Q10 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, joka tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen aineyhdistelmän.

4. BioTechUSA H2O Q10
4.0
Proteincompany

5. Better You Premium Q10

3.8

Koko

60 kapselia

Q10 / kapseli

100 mg
 • Tuote on vegaaninen ja sisältää muitakin hyödyllisiä aineita
 • Yksi kapseli tarjoaa monipuolisen ravinteiden yhdistelmän
 • Hinta on ihan liian korkea, jos ei ole kiinnostunut muista aineista

Tuotearvostelu

Better You Premium Q10 on yksi huippuluokan tuotteista Q10-ravintolisien joukossa. Tämä tuote tarjoaa korkealuokkaista laatua ja monipuolisia etuja. Lisäksi se sopii myös vegaaneille, koska se on valmistettu täysin kasvipohjaisista ainesosista.

Better You Premium Q10 sisältää paitsi 100 mg Q10:ä per kapseli, myös 200 mg MCT-jauhetta. Tämä antaa lisätehoa ja hyötyjä energian ja rasvan aineenvaihdunnan tukemiseen. Lisäksi se sisältää R-ALA:ta 100 mg ja B6-vitamiinia 1 mg, mikä vastaa 71 % päivittäisestä saantisuosituksesta (DRI).

Yksi kapseli Better You Premium Q10:ä on todellinen voimanpesä. Se tarjoaa tehokkaan yhdistelmän ravinteita, jotka edistävät energiatasoa, solujen terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Tämä kapseli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat saada kattavan ja tehokkaan Q10-lisävaikutuksen.

On kuitenkin huomioitava, että hinta voi olla hieman korkea, jos ei ole kiinnostunut muiden aineiden hyödyistä. Jos etsit pääasiassa Q10-lisäravinteen vaikutuksia, saattaa olla parempi vaihtoehto harkita muita vaihtoehtoja, joissa hinta vastaa enemmän Q10-pitoisuutta.

Better You Premium Q10 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen tuote, joka tarjoaa monipuolisia etuja ja tehokasta Q10-lisävaikutusta.

5. Better You Premium Q10
3.8
Proteincompany

Osto-opas: Ubikinonin valinta

Kun ostat ubikinonia tai mitä tahansa ravintolisää, on olemassa tiettyjä tekijöitä, jotka ovat hyvä ottaa huomioon. Alla on koottu tekijöitä, jotka ovat mielestämme tärkeitä huomioita, kun ostaa ubikinoni -ravintolisää.

Mihin tarvitset ravintolisää?

Joskus ihmiset haluavat nopeita tuloksia ja ostavat ensimmäisen mahdollisen vaihtoehdon. Ravintolisiä on markkinoilla useita, joista toiset saattavat olla tehokkaampia kuin toiset, riippuen siitä, mitä ongelmaa haluat ravinteella hoitaa tai mitä odotat tuotteelta. Voit tutustua ubikinonin terveyshyötyihin tarkemmin sivullamme, jossa on myös muita hyviä ravintolisiä, jotka saattavat sopia tilanteeseesi paremmin. Joka tapauksessa aina on tärkeä tietää, mihin aiot käyttää ravintolisää ennen kuin ostat niitä.

Asiakkaiden arvostelut

Muiden asiakkaiden arvostelut kertovat paljon siitä, mitä voit odottaa tuotteen vaikutuksesta ja siitä, onko tuote suosittu ja kannattaako sitä ostaa. Jos pidät tai et pidä tuotteesta tarpeeksi paljon arvioidaksesi ja kommentoidaksesi sitä, voit olettaa, että se on joko erittäin tehokas tai ei toimi lainkaan. Tämä on helppo tapa ainakin seuloa tuotteet, jotka eivät toimi, niistä, jotka toimivat. Suosittelemmekin aina katsomaan tuotteen luokituksia ja arvosteluja ennen ostamista.

Sisältö

Suosittelemme aina tarkistamaan, mitä tuote sisältää. Ravintolisän tulisi sisältää aineita, jotka aikaansaavat halutun ensisijaisen vaikutuksen. Ravintolisä voi myös sisältää makuaineita, väriaineita, säilöntäaineita ja aineita, jotka parantavat imeytymistä elimistöön. Tärkeintä on, että tuote ei sisällä ainesosia, jotka ovat ikäänkuin sivutuotteita eikä täyteaineita, joiden vaikutus on kyseenalainen.

Määrä

Se, miten paljon purkissa on tuotetta, on aina tärkeä asia. Ravintolisät otetaan usein päivittäin, ja mitä enemmän purkki sisältää, sitä kauemmin se kestää, ennen kuin on ostettava uusi purkki. On hyvin työlästä ostaa jatkuvasti uusia ravintolisiä, joten suosittelemme ostamaan useita annoksia sisältäviä tuotteita. Vaikka ne maksavat hieman enemmän, mutta usein määrä tasoittuu hinnassa.

Hinta

Tuotteen hinta on todennäköisesti yksi tärkeimmistä asioista useimmille meistä. Hinta voi vaihdella melko paljon eri tuotteiden välillä, vaikka tuotteet olisivat lähes samanlaisia. Joskus tietyt tuotemerkit voivat maksaa enemmän, ja voi tuntua luotettavalta ostaa tunnetulta tuotemerkiltä Ravintolisien osalta tuotteiden välillä on harvoin suuria eroja. Halvimman vaihtoehdon valitseminen ei todellakaan tarkoita, että saisit huonomman tuotteen. Halvemman tuotteen kohdalla on todennäköistä, että se on pienempi pakkaukseltaan ja sisältää mahdollisesti pienempiä pitoisuuksia ravintolisää.

Annostelu

Tarkista aina, mikä on tuotteen suositeltu annos, sillä se voi kertoa, tuotteen hinta-laatusuhteesta. Helpoin tapa on noudattaa annostusta, mutta annetut ohjeet ovat vain suosituksia, ja niitä voidaan usein mukauttaa omiin tarpeisiin. Useimmat meistä voivat käyttää tuotetta, jossa on korkea ravintolisäpitoisuus harvemmin, ja silloin se voi olla edullisempi vaihtoehto tai ainakin sellainen, joka kestää pidempään. Näin sinun ei tarvitse ostaa uusia ravintolisiä niin usein.

Ravintolisän pitoisuus

Tilanteestasi riippuen saatat tietää, että sinulle sopii parhaiten vahvempi ravintolisä, tai saatat haluta matalan pitoisuuden ravintolisän, jota ei tarvitse ottaa enemmän kuin tarvitset. Usein tämä on asia, joka vaihtelee suuresti tuotteiden välillä ja voi vaikuttaa myös tuotteen annostukseen. Jos ostat korkean pitoisuuden tuotteen, voit jopa säästää hieman rahaa, kun otat lisäravinteen harvemmin ja se tällöin kestää kauemmin.

Ubikinonin terveysvaikutukset

Ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine, jota on kaikkialla elimistön soluissa, mutta pääasiassa tärkeiden elinten ympärillä. Erityisesti iäkkäillä ihmisillä voi olla ongelmia ubikinonin tuotannossa ja he saattavat tarvita sitä ravintolisänä. Myös tietyistä sairauksista kärsivät henkilöt tarvitsevat ubikinonia ravintolisänä. Jos tupakoit, käytät kolesterolilääkkeitä, sinulla on sydänongelmia, HIV, Parkinsonin tauti, lihassairaus tai korkea verenpaine, sinulla voi olla puutteita tai ongelmia ubikinonin tuottamisessa ja saatat tarvita sitä ravintolisänä. Jos kyseessä on vakava sairaus, ota aina yhteyttä lääkäriin ennen ravintolisän käyttöä. Ubikinonilla on merkittävä vaikutus elimistöön, muun muassa:

 • Ikääntyminen - Ubikinoni antaa enemmän energiaa soluille ja vähentää riskiä iän myötä tapahtuvaan solujen ja elimien heikkenemiseen. Tällä on positiivinen vaikutus melko pitkälti kaikkialle, koska olemme oikeastaan vain suuri määrä soluja ja elimiä.
 • Päänsärky ja migreeni - Ubikinonin on tutkimuksissa osoitettu vaikuttavan päänsärystä ja migreenistä kärsiviin henkilöihin. Osallistujat ovat huomanneet kivun lieventyneen ja kivun keston vähentyneen.
 • Sydän - Ubikinoni on auttanut potilaita epäsäännöllisestä sydämen rytmihäiriöstä korkeaan verenpaineeseen. Sen on osoitettu olevan tehokas myös sydämen vajaatoimintaa sairastaneilla henkilöillä, sillä se vähentää uusiutumisen ja kuoleman riskiä sekä lievittää oireita. Kaiken kaikkiaan ubikinoni on erittäin tehokas lisä sydänterveyteen.
 • Kipu - MS-tautia ja Parkinsonin tautia sairastavilla henkilöillä oireet voivat lieventyä ja kipu vähentyä ubikinoni -ravintolisän käytön myötä. Henkilöt, joilla on erilaisia kipuun liittyviä sairauksia, voivat harkita sen käyttöä muiden lääkkeiden täydentäjänä. Muista aina keskustella lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat uuden lisäravinteen käytön.
 • Silmät - Ubikinonilla on tutkimuksissa osoitettu olevan myönteinen vaikutus iän myötä ilmeneviä silmäsairauksia vastaan. Potilaat, jotka ovat käyttäneet ubikinonia, ovat säilyttäneet hyvän näkökykynsä pidempään.
 • Energia - Ubikinoni on kuin energialisä keholle, ja se voi parantaa keskittymiskykyä, valppautta ja mielenterveyttä.
 • Hedelmällisyys - Ubikinonin on osoitettu olevan tehokas molemmilla sukupuolilla hedelmällisyyden ylläpitämisessä ja lisääntymisessä.

Tuotevertailu

TuoteKokoQ10 / kapseli
Elexir Pharma Coenzyme Q10
4.5
60 kapselia100 mg
Scitec Nutrition CO-Q10
4.2
100 kapselia50 mg
GAAM Q10
4.2
60 kapselia100 mg
BioTechUSA H2O Q10
4.0
60 kapselia100 mg
Better You Premium Q10
3.8
60 kapselia100 mg

Usein kysytyt kysymykset ubikinonista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.7 / 5 (14 Vastausta)