Parastestiopas
Paras SUP lauta 2024: Testi ja vertailu
TestitSUP lauta

Paras SUP lauta 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Monet ovat yrittäneet seistä ilmapatjan päällä vedessä ilman suurta menestystä, eikä surffilaudan vieminen rannallekaan ole ollut helppo vaihtoehto myöskään, mutta sitten tuli SUP-laudat. SUP-laudasta on nopeasti tullut hitti sen monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta. Jotkut haluavat liukua hitaasti eteenpäin istuen, kun taas toiset haluavat meloa seisaaltaan niin nopeasti kuin pystyvät. Olemme testanneet laajempaa valikoimaa suosittuja SUP-lautoja ja tulleet siihen tulokseen, että vuoden 2022 paras SUP-lauta on Deep Sea SUP-lautasetti Pro.

Paras SUP-lauta testiemme perusteella

SUP-lautoja on saatavilla eri tarkoituksiin ja hieman erilaisissa muodoissa. Kaikki eivät ole identtisiä mutta lähes kaikkia SUP-lautoja voidaan kuitenkin käyttää samalla tavalla, mutta joillakin voi olla pieni etu tietyllä alueella. Parhaan SUP-laudan löytäminen riippuu siis osittain siitä, mitä tavoitteita sinulla on SUP-laudan suhteen. Hieman alempana olevassa ostajan oppaassa olemme käyneet läpi tärkeitä seikkoja, jotka on otettava huomioon ennen ostoa, mutta olemme keskittyneet testauksessa ensisijaisesti seuraaviin seikkoihin:

 • Vastinetta rahalle - Aina on erilaisia vaihtoehtoja, joista jotkut ovat paperilla parempia mutta todellisuudessa huonompia. Mitä ominaisuuksia saat hintaan nähden, ja poikkeaako laatu paljon samassa hintaluokassa olevien SUP-lautojen välillä?
 • Suorituskyky - Miten SUP-lauta toimii siinä, mihin sitä on tarkoitus käyttää?
 • Lisävarusteet - Saatko laudan ja melan lisäksi esimerkiksi pumpun ja pienen laukun?

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Deep Sea SUP-lautasetti Pro

4.6
TESTIVOITTAJA SUP-lauta

Koko

300 x 76 x 15 cm

Kantokyky

115 kg

Täyttöpaine

12-15 PSI

Paino

8,2 kg
 • Laadukas rakenne ja tukeva
 • Kevyt ja helposti kuljetettava
 • Mukana tulee tarvittavat varusteet
 • Helppo ohjattavuus ja hyvä kääntyvyys
 • Kanto­kyky on 115 kg mikä voi olla haasteellista jos kaksi henkilöä käyttää lautaa samanaikaisesti

Tuotearvostelu

Deep Sea SUP-lautasetti Pro on erinomainen paketti kaikille, jotka haluavat kokea seikkailuja vesillä. Tämä lautasetti tarjoaa kaiken tarvittavan: SUP-lauta, mela, pumppu ja säilytyslaukku.

Lautasetti on visuaalisesti houkutteleva, sekoittaen limenvihreää ja mustaa väritystä. Lime vihreitä ja mustia vivahteita on käytetty tyylikkäästi yhdistelmässä.

Mela on erittäin pitkä, mutta sen pituutta voi säätää tarpeen mukaan. SUP-laudassa on myös kiinnityshihnoja tavaroiden kuljettamista varten. Pohjassa on kolme evää, jotka parantavat vakautta vesillä.

SUP-lauta on mitoiltaan 300 x 76 x 15 cm, mikä tekee siitä sopivan sekä nuorille että aikuisille. Kevyt paino, vain 8,2 kg, tekee laudasta helposti käsiteltävän ja ohjattavan.

Lautaa on helppo meloa sekä istuen että seisten. Kanto­kyky on 115 kg, mikä on riittävä yksin meloessa, mutta kaksin melottaessa lauta voi olla hieman haastava pitämään veden pinnan yläpuolella. Vaikka SUP-lauta ei ole nopein mitä olemme kokeilleet, se tarjoaa silti paljon kaikkea muuta.

Kun lautaa ei käytetä, kaikki tarvikkeet on helppo säilyttää mukana tulevassa laukussa.

Deep Sea SUP-lautasetti Pro on erinomainen valinta kaikille vesillä seikkaileville. Se tarjoaa kaiken tarvittavan laadukkaaseen melontakokemukseen.

1. Deep Sea SUP-lautasetti Pro
4.6
Hobbybox

2. Samos Aqua SUP-lauta

4.4

Koko

360 x 81 x 15 cm

Kantokyky

140 kg

Täyttöpaine

12-15 PSI

Paino

12 kg
 • Erinomainen suorituskyky ja nopeus
 • Vankka ja kestävä rakenne
 • Mukana tulee kätevä kantolaukku ja muut tarvikkeet
 • Erittäin suuri koko, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan isokokoisille tai useamman henkilön suppailuun
 • Liian pitkä pienille lapsille
 • Laudan kääntyminen voi viedä hieman enemmän aikaa kuin joillain muilla vaihtoehdoilla

Tuotearvostelu

Samos Aqua SUP-lauta tarjoaa upean kokemuksen vesillä liikkumiseen. Tämä SUP-setti sisältää kaiken tarvittavan, kuten SUP-laudan, melan, pumpun ja säilytyslaukun.

Laudan suuri koko, 360 x 81 x 15 cm tarkoittaa että sen täyttäminen ilmalla vie hieman enemmän aikaa verrattuna muihin SUP-lautoihin. SUP-laudan kaksi suurinta etua ovat sen pitkä pituus ja erittäin korkea kantokyky, jopa 140 kg. Tämä mahdollistaa erittäin korkeat nopeudet ilman vakauden menetystä.

Lauta toimii erinomaisesti kahden henkilön samanaikaiseen melomiseen. Siinä on riittävästi tilaa ja vakautta molemmille melojille. Vaikka tämä SUP-lauta tarjoaa monia etuja, sen kääntyminen voi viedä hieman enemmän aikaa. Se ei ole yhtä ketterä kääntymään kuin jotkut muut vaihtoehdot.

Kokonaisuutena Samos Aqua SUP-lauta on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia vesillä melomisesta. Sen pitkä pituus, korkea kantokyky ja mahdollisuus kahden henkilön melomiseen tekevät siitä erittäin monipuolisen ja houkuttelevan vaihtoehdon. Samos Aqua SUP-lauta tarjoaa erinomaisen vastineen rahoille.

2. Samos Aqua SUP-lauta
4.4
Virtasenkauppa

3. Deep Sea SUP-lautasetti XXL

4.3

Koko

330 x 76 x 15 cm

Kantokyky

130 kg

Täyttöpaine

12-15 PSI

Paino

9 kg
 • SUP-lauta on suurikokoinen, mutta silti kevyt ja helppokäyttöinen
 • Sopii monenlaisiin suppailutilanteisiin, kuten retkeilyyn tai joogaan
 • Mukana tulee myös korjaussarja reikien paikkaamiseen
 • Korkeampi hinta verrattuna perinteisempiin SUP-lautoihin

Tuotearvostelu

Deep Sea SUP on todella vaikuttava SUP-ratkaisu vesiseikkailuihin. Tämä kattava pakettiratkaisu sisältää kaiken tarvittavan aloittaaksesi melomisen. Lautasetin ulkonäkö on todella tyylikäs ja viimeistelty. Enimmäkseen musta väri yhdistettynä valkoisiin design-aaltoihin tekee siitä todella houkuttelevan näköisen.

Paketissa mukana tulee tietenkin SUP-lauta, mutta lisäksi siinä on myös pumppu, mela ja samassa teemassa ja ulkonäössä oleva säilytyslaukku. Lisäksi tässä paketissa on jotain harvinaisempaa nähtävää - korjaussarja reikien paikkaamiseen. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka voi pelastaa päivän, jos lautassa sattuu ilmenemään vaurioita.

SUP-lauta on melko suurikokoinen, mitoiltaan 330 x 76 x 15 cm, ja se pystyy kantamaan jopa 130 kg. Vaikka koko ja kantokyky ovatkin vaikuttavia, lauta painaa silti vain 9 kg, mikä tekee siitä hämmästyttävän kevyen ja helppokäyttöisen.

Kun olet vesillä, tämä SUP-malli tarjoaa erinomaista vakautta, mahdollisuuden saavuttaa korkeita nopeuksia ja vaivattoman ohjattavuuden. Voit luottaa siihen, että pysyt tasapainossa ja nautit sujuvasta melontakokemuksesta.

Jos katsotaan mahdollisia haittapuolia, niin hinta voi herättää kysymyksiä. Kyseessä on laadukas tuote, mutta hinta voi olla hieman korkea, ellei tuote satu olemaan tarjouksessa.

Kokonaisuudessaan kuitenkin Deep Sea SUP on todella houkutteleva ja toimiva lautasetti, joka tarjoaa kaiken tarvittavan upeaan SUP-melontakokemukseen. Sen tyylikäs ulkonäkö, täydellinen varustepaketti ja suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille melontaharrastajille.

3. Deep Sea SUP-lautasetti XXL
4.3
Hobbybox

4. Samos Aqua SUP-lauta 275

4.3

Koko

275 x 76 x 10 cm

Kantokyky

85 kg

Täyttöpaine

-

Paino

-
 • Sopii erinomaisesti lapsille, tarjoaa turvallisen ja hauskan suppailukokemuksen
 • Kevyt ja helppo käsitellä, mikä helpottaa lasten hallita lautaa vedessä
 • Halpa
 • Raskaammille käyttäjille voi olla hieman vaikeampaa pysyä tasapainossa
 • Lauta ei ehkä tavoita huippunopeuksia

Tuotearvostelu

Samos Aqua 275 on erittäin kätevä SUP-lauta, joka on suunniteltu erityisesti lapsille. Tämä lauta tarjoaa kaiken, mitä tarvitset täydelliseen SUP-seikkailuun.

Yksi huomattava piirre Samos Aqua 275:ssä on sen pienempi koko verrattuna muihin SUP-lautoihin. Sen mitat ovat 275 x 76 x 10 cm. Lyhyemmän ja hieman ohuemman rakenteen ansiosta sen kantavuus on rajoitettu 85 kiloon. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan lapsille, mutta aikuisille se voi olla liian pieni. Kuitenkin testeissämme olemme havainneet, että lauta pystyy selviytymään jopa 100 kilon kuormasta, mikä on positiivinen yllätys.

Samos Aqua 275 on äärimmäisen helppo ohjata ja kääntää vedessä. Sen kevyt rakenne tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen, ja se sopii hyvin aloittelijoille. Toisaalta, raskaampien käyttäjien voi olla hieman hankalampi pysyä tasapainossa tämän lautamallin päällä. Lisäksi on hyvä huomata, että tämä lauta ei ehkä tavoita huippunopeuksia, mutta se tarjoaa silti riittävästi vauhtia ja suorituskykyä nautinnollista melontakokemusta varten.

Samos Aqua 275:n hinta on erittäin kilpailukykyinen. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille ostajille. Saat täyden SUP-paketin kohtuuhintaan, mikä on erinomainen etu.

Kaiken kaikkiaan Samos Aqua 275 on loistava valinta lapsille, jotka haluavat nauttia SUP-lautailusta. Vaikka sen koko ja painorajoitus saattavat rajoittaa aikuisten käyttöä, se tarjoaa silti erinomaisen kokemuksen nuorille vesiseikkailijoille. Tämä lauta tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja kohtuuhintaista hintaa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille ja lapsille, jotka haluavat tutustua SUP-lautailun maailmaan.

4. Samos Aqua SUP-lauta 275
4.3
Virtasenkauppa

5. Bestway Hydro-Force Panorama SUP

4.1

Koko

340 x 89 x 15 cm

Kantokyky

150 kg

Täyttöpaine

15 PSI

Paino

12 kg
 • Erittäin leveä rakenne tarjoaa erinomaisen vakauden ja tasapainon
 • Soveltuu erityisen hyvin painavammille käyttäjille
 • Mukana tulee tarvittavat varusteet, kuten säädettävä mela ja kantohihnat
 • Leveyden vuoksi se voi olla vähemmän ketterä ja nopea verrattuna kapeampiin lautoihin

Tuotearvostelu

Hydro-Force Panorama SUP on yksi suurimmista SUP-lautoista mitä meillä on testissä mukana. Se ei ole suurin pituutensa suhteen, vaan sen huomattava leveys tekee siitä erityisen.

Panorama SUPin mitat ovat massiiviset 340 x 89 x 15 cm, mikä tekee siitä selvästi leveämmän kuin useimmat muut markkinoilla olevat SUP-laudat. Laudan suuri koko tarjoaa runsaasti tilaa ja vakautta käyttäjälle. Lisäksi sen suuri kantavuus tekee siitä erinomaisen valinnan sekä yksittäisille melojille että kaksinmelontaan. Laudan kestävyys on testattu ja se kestää jopa 150 kg:n painon.

Vedessä liikkuminen Panorama SUPin kanssa on nautinnollista ja vaivatonta. Sen suuri koko takaa hyvän vakauden, joten tasapainon säilyttäminen on helppoa kaikenlaisissa olosuhteissa. Laudan muotoilu edistää sujuvaa liikkumista aaltojen yli, ja sen suorituskyky on vaikuttava ottaen huomioon sen koon.

Vaikka kääntyminen voi viedä hieman enemmän aikaa ja vaivaa johtuen laudan suuresta koosta, tämä ei ole merkittävä haitta, kun otetaan huomioon sen muut edut. Panorama SUP tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä ja hallittavuutta, joten se sopii erinomaisesti niin rentoon melontaan kuin haastavampiin seikkailuihin.

Laudan etuosassa on kätevä luukku, joka mahdollistaa tavaroiden säilyttämisen mukaan otettavaksi. Tämä on erityisen hyödyllistä pidemmillä retkillä, kun haluat ottaa mukaan esimerkiksi eväitä tai muita tarvikkeita.

Vaikka Panorama SUP tarjoaa paljon ominaisuuksia ja suorituskykyä, sen hinta on edullinen verrattuna kilpailijoihin. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon vesiharrastajille, jotka etsivät suurta ja laadukasta SUP-lautaa kohtuulliseen hintaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hydro-Force Panorama SUP tarjoaa mahtavan kokemuksen suurten vesi-elementtien valloittamiseen. Sen suuri koko, vakaat ominaisuudet ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat mukavuutta, suorituskykyä ja hyvää vastinetta rahoilleen.

5. Bestway Hydro-Force Panorama SUP
4.1
Coolstuff

6. Bestway Hydro-Force SUP

4.0

Koko

305 x 84 x 12 cm

Kantokyky

120 kg

Täyttöpaine

15 PSI

Paino

12 kg

7. SUP lauta SP-320-15SP

4.0

Koko

320 x 75 x 15 cm

Kantokyky

130 kg

Täyttöpaine

12 - 15 PSI

Paino

12 kg

8. vidaXL Täytettävä SUP-lauta

3.9

Koko

300 x 76 x 10 cm

Kantokyky

90 kg

Täyttöpaine

12 psi

Paino

-

Osto-opas: SUP-laudan valinta

Jos pääasiallinen tarkoitus on leikkiä ja laiskotella SUP-laudan kanssa ja ehkä käyttää sitä kelluvana aurinkotuolina, useimmat markkinoilla olevat vaihtoehdot täyttävät tämän tarpeen. Jos kuitenkin haluat hankkia jotain ylimääräistä tai löytää SUP-laudan, joka erottuu eduksesi tietyllä tavalla, voi olla hyödyllistä tietää, miten eri ominaisuudet vaikuttavat suorituskykyyn vedessä. Alla olevilla tiedoilla olemme käsitelleet tärkeimmät asiat, joita kannattaa miettiä, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen SUP-laudan valinnan.

Paino ja tilavuus

SUP-laudan paino ja tilavuus voivat vaihdella paljon eri malleissa. Jotkut painavat 5-10 kg, kun taas toiset painavat lähes 15 kg. Vedessä ollessasi painolla ei ole enää suurta merkitystä; lähinnä matkalla veteen ja sieltä pois toivot, että paino olisi pienempi. Se, että paino voi vaihdella paljon, johtuu materiaalivalinnoista ja rakenteesta. Jotkin materiaalit ovat kestävämpiä, ja niiden ominaisuuksien ansiosta samaan tulokseen tarvitaan vähemmän materiaalia. Tilavuus määräytyy laudan pituuden, leveyden ja paksuuden mukaan, jotka vaikuttavat SUP-lautaan eri tavoin, mutta jotka yhdessä antavat tilavuuden. Tilavuus määrittää laudan maksimikuorman, ja koska se on aina määritelty, on parempi keskittyä siihen kuin SUP-laudan tilavuuteen.

Pituus

Kaikki SUP-laudat, jotka eivät ole lelukopioita, ovat suhteellisen pitkiä, ja niiden pituus vaihtelee yleensä hieman alle 3 metristä hieman alle 4 metriin. Lyhyempi SUP-lauta on helpompi ja nopeampi ohjata kuin pidempi lauta. Koska pituus on yksi niistä mitoista, jotka voivat vaihdella suuresti, sillä on myös suuri vaikutus tilavuuteen ja kantavuuteen. Pitkä SUP-lauta on yleensä vakaampi vedessä ja helpottaa suoran kurssin pitämistä, mikä johtaa suurempaan nopeuteen. Keskipitkässä SUP-laudassa on sen sijaan molempien maailmojen parhaat puolet. Se on edelleen tasainen, mutta silti tarpeeksi vakaa, jotta se voi ajaa hieman nopeammin.

Leveys

SUP-lautojen leveys vaihtelee noin puolesta metristä metriin. Leveämpi malli kasvattaa tilavuutta melkoisesti, jolloin lauta kantaa enemmän painoa. Sinulla on myös enemmän pinta-alaa, jolla istua, ja kuormaa on helpompi kantaa suurella pinta-alalla. Leveys on yksi niistä tekijöistä, jotka lisäävät eniten vakautta ja vaikeuttavat kaatumista. Toinen korkean leveyden etu on suurempi kitka veden pintaa vasten. Tämä tarkoittaa, että et pääse aivan samoihin nopeuksiin kuin kapeammalla vastaavalla. Tässä sinun on tehtävä kompromissi siitä, mitä etsit eniten. Pystytkö melomaan nopeasti vai voitko meloa rauhallisemmin ja vakaammin ja kantavammin.

Paksuus

Pituus ja leveys ovat siis tärkeimmät SUP-laudan ohjausominaisuuksiin vaikuttavat tekijät, kun otetaan huomioon eri mitat, joita voidaan muuttaa. Paksuuden lisääminen tai vähentäminen, joka on yleensä 10-15 cm:n välillä, ei muuta itse ohjausta liikaa, mutta paksumpi SUP-lauta on yleensä jäykempi ja antaa suuremman tilavuuden. Jäykempi SUP-lauta on hieman vakaampi ja sillä on helpompi meloa nopeasti. Suositus on valita hieman paksumpi SUP-lauta, jos olet löytänyt erilaisia vaihtoehtoja, joiden muut ominaisuudet ovat samanlaiset.

Pinta

Pinta, jolla voit seistä, istua tai maata, voi näyttää erilaiselta. Jos olet nähnyt vain malleja, jotka ovat täysin tasaisia ja joissa on liukumaton pinta, saatat luulla, että siinä on kaikki, mutta näin ei ole. Joissakin voi olla keskelle asennettu kahva tai soljet, jotka ovat edempänä pakkauksen tai vastaavien kiinnittämistä varten. Tätä ei voi muuttaa jälkikäteen, ja jos haluat tulevaisuudessa lisää vaihtoehtoja, on lähes mahdotonta, jos valitsit alussa väärän mallin. Useimmat soljet ja kahvat ovat harvoin tiellä, vaikka niitä ei aluksi käytettäisikään, mutta ne voivat olla todella arvokkaita tulevaisuudessa, jos haluat tarttua uuteen haasteeseen SUPin kanssa, joka vaatii enemmän mahdollisuuksia.

Evät

Kaikissa SUP-laudoissa on jonkinlainen evä, joissakin on yksi ja toisissa useita. Evän tarkoituksena on lisätä vakautta ja hallittavuutta. Yleisin on se, että eviä on yleensä yksi. Yksittäinen evä ei vaikuta kovin paljon nopeuteen, mutta lisää samalla vakautta huomattavasti. Kokoonpanot, joissa on kolme samankokoista evää tai hieman isompi evä ja kaksi pientä evää, on tarkoitettu lähinnä surffaukseen. Monilla evillä nopeus hidastuu enemmän, ja tämä edellyttää, että sinulla on jo jonkin verran nopeutta ja etsit vielä enemmän vakautta ja hallintaa.

Etuosa

SUP-laudan mitat määräävät pitkälti laudan muodon, mutta niistä ei käy ilmi, miltä esimerkiksi etupää näyttää. Etupää, tai keula, kuten sitä myös kutsutaan, on joko hieman pyöreämpi tai terävämpi. Kapeneva keula läpäisee aallot paremmin, mutta kapeneva keula on yleensä myös hieman kapeampi. Tasaisessa vedessä ne toimivat hyvin, mutta liikkuvassa vedessä ne eivät ole kovin vakaita. Leveän johtajan on vaikeampi nousta samalla nopeudella, ja hän on usein leveämpi. Sen sijaan nämä ovat vakaampia ja toimivat hyvin silloin, kun et tarvitse niin paljon nopeutta, mutta sen sijaan suurta vakautta, koska vesi on hieman liikkuvampaa.

Mela

Useimmat SUP-laudat sisältävät myös melan. On olemassa säädettäviä ja kiinteitä meloja. Kiinteän melan tulisi olla noin 20 cm oman enimmäispituutesi yläpuolella. Säädettävien melojen etuna on, että niitä voidaan säätää sen mukaan, mitä teet tai missä asennossa olet, ja ne voidaan mukauttaa eri ihmisille sopiviksi. Kiinteät melat ovat yleensä hieman jäykempiä ja tukevampia ja yleensä myös kevyempiä. Jos sinulla on mahdollisuus valita, haluat aina mahdollisimman jäykän ja kevyen melan. Melan suuri terä on raskaampi vetää veden läpi, mutta se antaa suuremman nopeuden. Jos olet vahva, haluat ison terän, jos et ole aivan yhtä vahva, kannattaa valita pienempi terä.

Materiaali

Kaikki SUP-laudat valmistetaan nykyään erilaisista muovimateriaaleista, jotta saavutetaan hyvä painon, kestävyyden ja kelluvuuden yhdistelmä. Kudomalla polyesterikuituja tietyllä tavalla saadaan aikaan todella suuri kestävyys ja samalla vältetään terävät reunat. Yleinen menetelmä on ” drop-stitch”-menetelmä. Siinä käytetään kymmeniä tuhansia pieniä kierteitä, joiden ansiosta SUP-laudat kestävät erittäin korkeita ilmanpaineita. Tämä tekevät niistä todella kovia ja vakaita, mutta ovat silti puhallettavia ja joustavia, kun niitä ei käytetä.

Puhallettava tai kiinteä

SUP-lautoja on sekä puhallettavia että kiinteitä. Kiinteät mallit ovat yleensä hieman parempia kaikin puolin, paitsi että ne ovat hyvin tilaa vieviä ja yleensä kalliimpia. Siksi puhallettavat vastineet ovat tulleet suosituimmiksi, sillä ne ovat lähes yhtä hyviä mutta paljon kätevämpiä säilyttää ja ottaa mukaan. Jos valitset puhallettavan laudan, kuten useimmat tekevät, haluat varmistaa, että SUP-lauta kestää vähintään 15 psi:n paineen. SUP-laudan pitäisi tuntua kovalta, jotta se olisi vakaa ja toimisi hyvin vedessä, ja jos paine on alhainen, saat sen sijaan löysän SUP-laudan, joka ei käyttäydy toivotulla tavalla. Jos SUP-lauta kestää suurempia paineita kuin 15 psi, se on vain lisäbonus.

Lisätarvikkeet

SUP-lautaa myydään harvoin yksinään, ellei kyseessä ole erikoismalli. Mukana on yleensä pieni pumppu, mela, säilytyspussi ja muita tarvikkeita. Ei pidä unohtaa, että näiden lisävarusteiden laatu voi myös vaihdella. Melaominaisuudet näkyvät yleensä selvästi, varsinkin jos kyseessä on hieman hienompi mela. Jos melasta ei ole mitään tietoa, voidaan olettaa, että se on hyvin vakiomalli. Muut lisävarusteet ovat yleensä huonosti kuvattuja, ja näissä tapauksissa voit hyödyntää kommenttikenttiä, joissa muut kuluttajat ovat saattaneet kertoa mielipiteensä siitä, mikä oli hyvää tai vähemmän hyvää.

Tuotevertailu

TuoteKokoKantokykyTäyttöpainePaino
Deep Sea SUP-lautasetti Pro
4.6
300 x 76 x 15 cm115 kg12-15 PSI8,2 kg
Samos Aqua SUP-lauta
4.4
360 x 81 x 15 cm140 kg12-15 PSI12 kg
Deep Sea SUP-lautasetti XXL
4.3
330 x 76 x 15 cm130 kg12-15 PSI9 kg
Samos Aqua SUP-lauta 275
4.3
275 x 76 x 10 cm85 kg--
Bestway Hydro-Force Panorama SUP
4.1
340 x 89 x 15 cm150 kg15 PSI12 kg
Bestway Hydro-Force SUP
4.0
305 x 84 x 12 cm120 kg15 PSI12 kg
SUP lauta SP-320-15SP
4.0
320 x 75 x 15 cm130 kg12 - 15 PSI12 kg
vidaXL Täytettävä SUP-lauta
3.9
300 x 76 x 10 cm90 kg12 psi-

Usein kysytyt kysymykset SUP-laudoista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.2 / 5 (25 Vastausta)