TestitRipsiväri

Paras ripsiväri 2023: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 31.5.2023

Hyvä ripsiväri voi muuttaa koko ilmeesi. Ripsien paksuus, pituus ja tuuheus vaikuttavat suuresti kasvojen ulkonäköön ja ilmeeseen. Riippuen ripsivärin koostumuksesta ja harjan muotoilusta, voit saada hyvin erilaisia vaikutuksia. Ripsivärejä on nykyään paljon erilaisia, on vedenkestäviä, pidentäviä, erottelevia ja tuuheuttavia. Testasimme useita eri ripsivärejä ja selvitimme, pitävätkö tunnetuimmat tuotemerkit lupauksensa. Esittelemme myös useita vaihtoehtoja eri hintaluokista.

Paras ripsiväri testiemme perusteella

Ripsiväri on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat tuuheutta ja pituutta. Ripsiväri on nykyään yksi yleisimmistä kauneudenhoitotuotteista, ja se todella näkyy valikoimissa. Ripsivärejä on jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen, ja uusien ja jännittävien tuotteiden löytäminen on helppoa ja hauskaa. Se voi kuitenkin olla myös melkoinen viidakko, jossa laatu ja hinnat vaihtelevat. Teimme siitä helpompaa valitsemalla 5 testisuosikkia, joista Lancôme Hypnôse Mascara menestyi parhaiten. Olemme perustaneet valintamme muun muassa seuraaviin ominaisuuksiin:

 • Pakkaus - Millaisia harja ja suojus ovat? Ovatko ne helppokäyttöisiä?
 • Levitettävyys - Kuinka helppo ripsiväri on levittää? Kuinka hyvin se kestää?
 • Tulokset - Pitääkö ripsiväri lupauksensa? Antaako se lupaamaansa volyymia, pituutta tai kestoa?

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

Testivoittaja ripsiväri

1. Lancôme Hypnôse Mascara

4.6
Luotettava Suosikki
Lancôme Hypnôse Mascara
Volume
6,5 ml
Väri
Musta & ruskea
Harja
Suora
Vedenkestävä
Ei

Tuotearvostelu

Lancôme Hypnôse on yksi kuluttajien arvostamimmista ripsiväreistä, ja me allekirjoitamme tämän täysin. Tämä tuote ansaitsee maineensa, sillä se tarjoaa upeita tuloksia.

Hypnôse tulee kätevässä 6,5 ml:n pakkauksessa, ja se on saatavilla sekä mustana että ruskeana. Olemme testanneet mustan sävyn, joka on syvän tumma ja intensiivinen.

Ripsivärin harja on erittäin helppokäyttöinen, ja sen avulla ripsiväriä on vaivatonta levittää. Lancôme Hypnôse sisältää voimakkaan mustaa pigmenttiä, ja antaa kauniin volyymin ja pituuden ilman paakkuja. Vaikka ripsistä tulee huomattavasti suuremmat ja tummemmat, niissä säilyy edelleen jonkinlainen luonnollisuus.

Tämä ripsiväri on myös helppo pestä pois, mikä on suuri etu päivittäisessä käytössä. Ei tarvitse huolehtia pitkäkestoisista jäänteistä tai vaikeuksista poistaa meikkiä.

Lancôme Hypnôse ripsivärin hinta on korkea, mutta lopputulos puhuu puolestaan. Tämä tuote tarjoaa upean viimeistelyn ripsille ja tekee niistä näyttävät. Jos olet valmis panostamaan hieman enemmän ripsiväriin, tämä on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta.

Yhteenvetona voimme todeta, että Lancôme Hypnôse ripsiväri on luotettava ja arvostettu valinta. Sen helppokäyttöisyys, vahva pigmentti, luonnollinen lopputulos, helppo poistettavuus ja upea vaikutus ripsiin tekevät siitä ehdottomasti harkitsemisen arvoisen. Vaikka hinta onkin korkea, tämä ripsiväri tarjoaa erinomaisen tuloksen.

 • Helposti käytettävä harja
 • Voimakas ja intensiivinen musta pigmentti
 • Antaa kauniin volyymin ja pituuden
 • Säilyttää jonkin verran luonnollisuutta
 • Helppo pestä pois
 • Korkea hinta

2. Max Factor Masterpiece

4.4
Ripsiväri joka yllättää
Max Factor Masterpiece
Volume
7 ml
Väri
Musta & sininen
Harja
Suora & ohut
Vedenkestävä
Ei

Tuotearvostelu

Max Factor Masterpiece -niminen ripsiväri herättää suuria odotuksia, ja se lunastaa ne useilla erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Tämä ripsiväri tulee 7 ml:n pakkauskoossa, ja harjasta on aiemmin nähty punainen versio tuotekuvissa, mutta nykyään se on itse asiassa musta.

Ripsiväri tekee loistavaa työtä ripsien pidentämisessä, ja sen harja on helppo käyttää. On kuitenkin huomioitava, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi vaaditaan reilusti ripsiväriä. Vaikka volyymi on hyvä, toivoisi silti hieman enemmän tuuheutta. Jos levittää runsaasti tuotetta, saattaa syntyä paakkuja.

Meidän on todettava, että olemme erittäin tyytyväisiä ripsivärin todella intensiiviseen ja tummaan väriin. Se todella korostaa silmien kauneutta.

Monet tuotteet eivät pysty pitämään tätä tasoa yllä ilman, että niiden hinta nousee kohtuuttomasti.

Max Factor Masterpiece on kuitenkin tuote, joka tarjoaa upeita tuloksia hieman edullisemmalla hinnalla. Tämä on todella vaikuttavaa.

 • Helppokäyttöinen harja
 • Erinomainen ripsien pidentämisessä
 • Todella intensiivinen ja tumma väri
 • Vaatii reilusti tuotetta parhaiden tulosten saavuttamiseksi
 • Liiallinen tuotteen käyttö voi aiheuttaa paakkuja

3. Clinique Lash Power Mascara

4.3
Luotettava pysyvyys ripsillä
Clinique Lash Power Mascara
Volume
6 ml
Väri
Musta & tumman ruskea
Harja
Suora
Vedenkestävä
Kyllä

Tuotearvostelu

Clinique Lash Power Mascara on ripsiväri, joka tunnetaan ennen kaikkea pitkäkestoisuudestaan. Tämä on sen tärkein ominaisuus, joka erottaa sen monista muista ripsiväreistä markkinoilla.

Ripsivärin harjassa olisi kuitenkin voinut olla hieman enemmän pituutta. Nykyisellään harja ei tavoita kaikkia ripsiä yhtä hyvin kuin olisi toivottavaa.

Vaikka ripsistä tulee kauniit ja volyymikkaat, ripsiväri kuivuu hieman liian nopeasti. Tämä saattaa vaikuttaa lopputulokseen erityisesti silloin, kun ripsiä laitetaan huolella ja hitaasti.

Tämä ripsiväri kestää erinomaisesti koko päivän, eikä tarvitse huolehtia siitä, että se leviää tai varisee. Se pitää myös hyvin kosteissa olosuhteissa, kuten sateessa, eikä sotkeudu ympäriinsä. Lisäksi se on yllättävän helppo poistaa lämpimällä vedellä ilman suurempia ongelmia.

Isoin miinus tässä ripsivärissä on sen korkea hinta suhteessa lopputulokseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Clinique Lash Power Mascara on luotettava valinta, kun halutaan ripsiväriä, joka pysyy paikoillaan pitkään. Se tarjoaa kauniin volyymin, mutta olisi toivottavaa, että se kuivuisi hieman hitaammin ja antaisi enemmän vaikutusta ripsiin. Pysyvyyden ja helpon poistettavuuden ansiosta se sopii hyvin pitkän päivän tai yön kestäviin tilanteisiin. On kuitenkin hyvä huomata, että sen hinta on hieman korkea suhteessa lopputulokseen.

 • Erinomainen pysyvyys ja säänkestävyys
 • Helppo poistettavuus
 • Harjassa voisi olla enemmän pituutta
 • Kuivuu hieman liian nopeasti

4. Xlash Mascara

4.0
Volume
7 ml
Väri
Musta
Harja
Paksu & kaareva
Vedenkestävä
Ei

5. IsaDora Grand Volume

3.8
Volume
9 ml
Väri
Musta
Harja
Paksu
Vedenkestävä
Ei

Osto-opas: Ripsivärin valinta

Ripsiväriä ostaessasi kannattaa ottaa huomioon kolme asiaa; harjan muoto, koostumus ja se, minkälaisen lopputuloksen haluat. Eri ripsiväreillä on erilainen vaikutus, joka riippuu sekä harjasta että itse ripsiväristä. Haluatko volyymia, pituutta tai ravita ripsiäsi mineraaliripsivärillä? Ripsivärin sisältö vaihtelee paljon eri tuotteiden välillä. Voit panostaa ripsiväriin, jossa on luonnollisia ainesosia ja jotka hoitavat ripsiäsi. Näin ripsesi pysyvät kauniina pitkään. Ripsivärin harjoja on olemassa erilaisia malleja:

Suora harja - Suora ripsiväriharja on yleisin, ja se sopii kaikille ripsille. Se on täydellinen aloittelijalle ja voi hyvin olla ainoa harja, jonka omistat. Se antaa sekä volyymiä että pituutta.

Kaareva harja - Kaareva harja on täydellinen niille, joilla on suorat ripset ja jotka haluavat ripsiinsä lisää volyymia ja ilmeikkyyttä.

Ohut harja - Ohut, yläosastaan kapea harja sopii hyvin niille, joilla on lyhyet tai ohuet ripset. Sen avulla voit harjata lyhyimmätkin ripset ja antaa niille kaivattua volyymia ja pituutta.

Paksu harja - Sopii niille, joilla on pitkät ripset. Paksu harja levittää runsaasti ripsiväriä ripsiin, joten saat helposti luotua dramaattisen vaikutelman. Vältä kuitenkin paksua harjaa, jos sinulla on lyhyet ripset, sillä ripsivärin määrä voi saada aikaan päinvastaisen vaikutuksen.

Kumi - ja kampaharjat - Nämä erottelevat ripset tehokkaasti ja antavat sekä tuuheutta että pituutta. Niihin ei tartu paljon ripsiväriä, joten voit siirtyä luonnollisesta näyttävämpään levittämällä kerroksen kerrallaan.

Muita huomioon otettavia tekijöitä

Ei ole helppoa ostaa oikeaa ripsiväriä kokeilematta sitä ensin. Itse asiassa voi olla hankalaa löytää kaupasta tai verkkokaupasta täydellistä ripsiväriä. Olemme kuitenkin keränneet alle muutamia huomioonotettavia tekijöitä, jotka ohjaavat mielestämme oikeaan suuntaan. Näiden asioiden miettiminen voi auttaa sinua tekemään tietoisemman valinnan oikean ripsivärin ostamisessa.

Mitä odotat ripsiväriltä / millaiset ripsesi ovat?

Ripsiväriä käytetään monista syistä, mutta pääasiassa korostamaan silmiä ja lisäämään ripsien pituutta. Kaikkien ripset ovat erilaiset, ja ensimmäinen asia, jota kannattaa miettiä ostaessasi ripsiväriä, on se, mitä haluat sen tekevän ja miten haluat "korostaa" ripsiäsi. Ovatko ripsesi lyhyet? Silloin kannattaa ostaa ripsiväri, jolla saa ripsiin pituutta. Ovatko ripsesi ohuet? Ohuille ripsille suositellaan ripsiväriä, joka keskittyy volyymiin. Ovatko ripsesi hyvin suorat? Silloin kannattaa valita kihartava ripsiväri. Jos tiedät, mitä etsit, on aina helpompi tehdä tietoon perustuva valinta.

Väri

Ylivoimaisesti yleisin ripsiväri on musta, ja sen jälkeen ruskea, mutta ripsivärejä on saatavilla kaikenlaisissa väreissä. Kokeileminen on hauskaa, ja kannattaa ehdottomasti kokeilla väriä, joka ei ole kovin perinteinen. Ostaessasi ripsiväriä, kannattaa katsoa huolella, minkä värin valitset. Jos haluat mustan ripsivärin, kuten useimmat meistä, varmista, että se todella on valitsemasi väri. Ei ole kiva ostaa ripsiväriä ja huomata sitten, että se on vääränvärinen.

Vedenkestävä

Kaikki ripsivärit eivät ole vedenkestäviä, eikä niiden välttämättä tarvitsekaan olla. Jos olet menossa ulos vain muutamaksi tunniksi, ripsivärin ei välttämättä tarvitse olla vedenkestävä. Jos kuitenkin haluat ripsivärin jokapäiväiseen käyttöön ja haluat käyttää sitä treenatessa, voi olla hyvä, että ripsiväri on vedenkestävä. Ripsivärissä on merkintä, jos se on vedenkestävä. On myös olemassa ripsivärejä, joita kutsutaan vedenpitäviksi, mutta jotka eivät täytä tätä vaatimusta kovin hyvin. Joten jos haluat vedenkestävän ripsivärin, tutustu huolellisesti ripsiväriin ja varmista ennen ostoa sen olevan vedenkestävä.

Kestävyys

Kuten vedenkestävyys, myös kestävyys on tärkeää riippuen siitä, milloin käytät ripsiväriä. Jos sinulle on tärkeää, että ripsiväri pysyy paikoillaan ja kestää koko päivän, kannattaa katsoa, mainostetaanko kestävyyttä. Jos se mainitaan, voit luottaa siihen, että tuote on sopiva, kuten vedenkestävyyden kohdalla. Useimmat ripsivärit kestävät nykyisin todella hyvin, mutta jos pakkauksessa mainitaan, että ripsiväri on pitkäkestoinen, voit odottaa sen olevan kestävämpi kuin useimmat. Silloin sinun ei juurikaan tarvitse huolehtia siitä, että se varisee pois lounaan jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset ripsiväreistä

Kuinka kauan ripsiväri säilyy?

Ripsiväri säilyy noin kolme kuukautta. Avattua ripsiväriä ei saa käyttää pidempään. Koska ripsiväriä käytetään niin lähellä silmiä, on erityisen tärkeää katsoa, milloin tuotteella on viimeinen käyttöpäivä.

Vahingoittavatko ripsivärit silmiä?

Ripsivärin päivittäinen käyttö voi pahimmassa tapauksessa altistaa silmäsi tulehdukselle tai infektiolle. Siksi on erittäin tärkeää, että ripsivärin pesurutiini on hyvä ja hygieeninen. Muista pestä ripsiväri pois ennen nukkumaanmenoa, äläkä käytä ripsiväriä joka päivä.

Pitäisikö minun käyttää vedenkestävää ripsiväriä vai ei?

Vedenkestävä ripsiväri voi olla todella hyvä, varsinkin jos silmäsi vuotavat usein tai jos tiedät, että hikoilet päivän aikana. Huonona puolena on se, että sitä on hyvin vaikea poistaa verrattuna tavalliseen ripsiväriin, ja riski vaurioittaa ripsiäsi kasvaa. Siksi suosittelemme käyttämään tavallista ripsiväriä jokapäiväisessä käytössä ja vedenkestävää vain silloin, kun se on todella tarpeen.

Miten pesen ripsivärini pois?

Ripsiväri on erittäin helppo pestä pois. Tarvitset kuitenkin hyvän meikinpoistoaineen. Suosittelemme, että hankit erityisesti silmämeikin poistoon soveltuvan poistoaineen, sillä se on hellävarainen silmänympärysalueiden herkälle iholle. Kastele vanulappu meikinpoistoaineella ja pidä sitä varovasti silmääsi vasten hankaamatta. Muutaman sekunnin kuluttua voit vetää lappua alaspäin ja meikki on poissa.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.5 / 5 (20 Vastausta)

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää