Parastestiopas
Paras ripsiseerumi 2024: Testi ja vertailu
TestitRipsiseerumi

Paras ripsiseerumi 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Ripsiseerumi pidentää, vahvistaa ja kaunistaa ripsiäsi. Se on hyvin suosittu ja yhä kysytympi tuote. Kun markkinoille tulee lisää tuotteita, myös laadun ja tehoavuuden erot kasvavat. Olemme testanneet useita markkinoilla olevia tuotteita eri hintaluokissa ja vertailleet tuloksia. Näistä valitsimme 5 suosikkituotetta, joista Xlash Pro menestyi parhaiten testeissämme ja vertailuissamme.

Paras ripsiseerumi testiemme perusteella

Nykyään on saatavilla runsaasti hyviä tuotteita sekä suurilta että pieniltä vähittäiskauppiailta ja valmistajilta. Löytääksemme tehokkaimmat ripsiseerumit, valitsimme ja testasimme useita eri tuotteita. Testissämme painoivat eniten seuraavat tekijät:

 • Lopputulos- Pidentyvätkö ripset? Tuntuvatko ne paksummilta ja tuuheammilta?
 • Käyttö- Onko tuotetta helppo käyttää?
 • Hinta - Koska tuotteiden välillä voi olla kymmenien eurojen ero, on tärkeää, että rahoille saa vastinetta.
 • Asiakasarviot - Lopputulokset voivat olla hyvin yksilöllisiä, ja parhaan ripsiseerumin löytämiseksi oli tärkeää arvioida muiden asiakkaiden kokemuksia. Positiiviset arvostelut ja hyvät arvosanat kertovat tuotteen laadusta.

Sivun alaosassa olevasta osto-oppaasta voit lukea lisää tietoa ja huomioitavia seikkoja. Näiden lisätietojen perusteella olemme luokitelleet ripsiseerumit.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Xlash Pro

4.8
TESTIVOITTAJA ripsiseerumi

"Erinomainen ripsiseerumi"

Volume

6 ml

Ihon Ärsytys riski

Pieni

Lopputulos

Mahtava
 • Xlash Pro -ripsiseerumi tulee kätevässä 6 ml:n paketissa, joka kestää pitkään
 • Seerumi on riittoisaa ja sitä tarvitaan vain vähän kerrallaan
 • Seerumi on hellävarainen ja aiheuttaa harvoin ärsytystä silmien ympärillä
 • Ripsistä tulee pidemmät, tuuheammat ja terveemmän näköiset
 • Xlash Pro -ripsiseerumin hinta on hieman korkea

Tuotearvostelu

Olen käyttänyt Xlash Pro -ripsiseerumia jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen sen tuloksiin. Seerumi tulee kätevässä 6 ml:n paketissa, joka kestää pitkään. Vaikka määrä voi vaikuttaa pieneltä, seerumi on erittäin riittoisaa, joten sitä tarvitaan vain vähän kerrallaan.

Suurin huoleni ripsiseerumin käytössä oli mahdollinen ärsytys silmien ympärillä, mutta Xlash Pro osoittautui erittäin hellävaraiseksi. En ole kokenut minkäänlaista ärsytystä tai punoitusta käytön aikana. Tämä on suuri plussa herkille silmille.

Tärkein syy, miksi suosittelen Xlash Pro -ripsiseerumia, on sen upea lopputulos. Ripseni ovat selvästi pidemmät ja tuuheammat. Ne näyttävät vahvoilta ja terveiltä. Olen saanut useita kehuja ripsistäni ja olen ylpeä tuloksista.

Xlash Pro -ripsiseerumin hinta on hieman korkea. Kuitenkin ottaen huomioon sen tehokkuuden ja keston, se antaa todella vastinetta rahoille. Seerumi kestää pitkään, joten en näe tarvetta jatkuvasti ostaa uusia tuotteita.

Yhteenvetona voin sanoa, että Xlash Pro -ripsiseerumi on erinomainen valinta, jos haluat kauniit ja huolitellut ripset. Pakkaus on riittoisa, riski ärsytykselle on pieni ja tulokset ovat upeita. Vaikka hinta voi aluksi tuntua korkealta, saat todella hyvän vastineen rahoillesi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Xlash Pro -ripsiseerumia.

1. Xlash Pro
4.8
Nordicfeel

2. Xlash

4.6

"Upea ripsiseerumi"

Volume

3 ml

Ihon Ärsytys riski

Pieni

Lopputulos

Mahtava
 • Xlash-ripsiseerumi antaa upeita tuloksia, ripset näyttävät pidemmiltä, tuuheammilta ja kauniimmilta
 • Levittäminen on helppoa aplikaattorin avulla
 • Vain harvat saavat ärsytystä tuotteen käytön jälkeen
 • Pakkauskoko on pienempi verrattuna Xlash PRO
 • Hintataso on hieman korkeampi verrattuna Xlash PRO

Tuotearvostelu

Monet ei tiedä että ainoa ero Xlashin ja Xlash Pron välillä on pakkauskoko, tämä versio sisältää vain 3 ml tuotetta. Se on silti riittoisa käytössä, ja pieni määrä riittää silti kauan.

Xlash antaa upeita tuloksia. Ripset näyttävät pidemmiltä, tuuheammilta ja kauniimmilta. Olen saanut paljon kehuja ripsistäni sen käytön jälkeen.

Tuotetta on myös helppo levittää. Sen mukana tuleva aplikaattori tekee käytöstä vaivatonta ja tarkkaa. Ihastuttavinta on, että vain harvat saavat ärsytystä tuotteen käytön jälkeen. Xlash on hellävarainen eikä aiheuta ärsytystä silmien ympärillä.

Hinta on hieman korkeampi, mutta sen teho ja lopputulokset tekevät siitä silti hintansa arvoisen.

Yhteenvetona voin sanoa, että Xlash on erinomainen valinta kauniiden ja näyttävien ripsien saavuttamiseksi. Vaikka pakkauskoko on pienempi, tuote on riittoisa ja antaa upeita tuloksia. Levittäminen on helppoa ja ärsytysriski on pieni. Vaikka hinta on hieman korkea, Xlash tarjoaa silti erinomaista vastinetta rahoille. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Xlash-ripsiseerumia.

2. Xlash
4.6
Lyko

3. RevitaLash Advanced

4.2

"Laadukas ripsiseerumi"

Volume

2 ml

Ihon Ärsytys riski

Pieni

Lopputulos

Mahtava
 • Tuote tarjoaa erinomaisen laadun ja vastaa korkeita odotuksia
 • RevitaLash Advanced -ripsiseerumi saa ripset näyttämään huomattavasti pidemmiltä, tuuheammilta ja tummemmilta
 • RevitaLash Advanced kuuluu testin kalleimpien ripsiseerumien joukkoon
 • Alussa saattaa esiintyä lievää punoitusta, mutta se häviää yleensä nopeasti

Tuotearvostelu

RevitaLash Advanced on yksi testin hintavimmista ripsiseerumeista, mutta se vastaa odotuksia erinomaisella laadullaan.

Vaikka tuote tulee pienessä 2 ml:n paketissa, sen tehokkuus tekee siitä hintansa arvoisen. Korkean hinnan vuoksi odotukset ovatkin luonnollisesti korkealla.

RevitaLash Advancedin vaikutukset tulevat näkyviin yleensä vasta 1-2 kuukauden käytön jälkeen. Ripset pitenevät huomattavasti, samalla kun ne saavat lisää paksuutta ja tummuutta.

Alussa saattaa esiintyä lievää punoitusta, joka kuitenkin häviää nopeasti ensimmäisten viikkojen jälkeen. Tämä on normaalia ja viittaa tuotteen vaikuttavuuteen.

Yhteenvetona voin todeta, että RevitaLash Advanced on tehokas ripsiseerumi, vaikka sen pakkauskoko onkin pieni. Ripset kasvavat huomattavasti pidemmiksi, tuuheammiksi ja tummemmiksi. Alussa esiintyvä lievä punoitus häviää nopeasti. Vaikka RevitaLash Advanced on yksi testin hintavimmista tuotteista, sen laatu vastaa odotuksia ja on erinomainen.

3. RevitaLash Advanced
4.2
Lyko

4. Nanolash Eyelash Serum

4.1

"Tehokas ripsiseerumi"

Volume

3 ml

Ihon Ärsytys riski

Pieni

Lopputulos

Hyvä
 • Levittäminen on helppoa ja vaivatonta
 • Tuotteen hinta on kilpailukykyinen muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna
 • Joillakin käyttäjillä on raportoitu lievää ärsytystä
 • Tulokset vaihtelevat käyttäjien välillä, eivätkä kaikki huomaa merkittävää muutosta ripsissään

Tuotearvostelu

Nanolash Eyelash Serum on tehokas ripsiseerumi, joka tulee kätevässä 3 ml:n paketissa. Tuotteen levittäminen on vaivatonta ja helppoa. Aplikaattori tekee käytöstä tarkkaa ja miellyttävää.

Joillakin käyttäjillä on ollut raportteja lievästä ärsytyksestä. Tämä voi johtua yksilöllisestä herkkyydestä, joten se kannattaa ottaa huomioon. Tulokset vaihtelevat käyttäjien välillä. Toiset ovat nähneet huomattavia eroja ripsissään, kun taas toiset eivät ole havainneet merkittävää muutosta.

Nanolash Eyelash Serum on hinnaltaan edullisempi kuin vastaavat tuotteet markkinoilla. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille kuluttajille.

Yhteenvetona voin todeta, että Nanolash Eyelash Serum on tehokas ripsiseerumi, joka tulee kätevässä 3 ml:n koossa. Levittäminen on helppoa ja vaivatonta. Joillakin käyttäjillä saattaa esiintyä lievää ärsytystä, mutta tämä vaihtelee yksilöllisesti. Tulokset vaihtelevat käyttäjien välillä. Hinnaltaan Nanolash Eyelash Serum on edullisempi vaihtoehto.


4. Nanolash Eyelash Serum
4.1
Lyko

5. Maybelline Lash Sensational Serum

3.9

"Edullinen ja helppokäyttöinen ripsiseerumi"

Volume

4,5 ml

Ihon Ärsytys riski

Keskitaso

Lopputulos

Hyvä
 • Tuotteen hinta on erittäin edullinen, joten saa paljon vastinetta rahoilleen
 • Tulosten näkeminen voi kestää pitkään
 • Joillakin käyttäjillä voi esiintyä lievää ärsytystä

Tuotearvostelu

Maybelline Lash Sensational Serum on ripsiseerumi, joka tulee sulassa sovussa 4,5 ml:n suloisen vaaleanpunaisen-lilan värisessä pakkauksessa. Tuote sisältää siis enemmän kuin tavallisesti nähtävät 3 ml.

Ripsiseerumin levittäminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Aplikaattorin avulla tuotteen saa tarkasti ja tasaisesti ripsiin. Tulosten näkeminen voi kuitenkin kestää pitkään, joten kärsivällisyyttä tarvitaan. On myös mainittava, että joillakin käyttäjillä saattaa esiintyä lievää ärsytystä. Tämä tulee ottaa huomioon ennen käyttöä.

Maybelline Lash Sensational Serum ei ehkä ole markkinoiden paras ripsiseerumi, mutta hinta on erittäin edullinen. Tämä tekee tuotteesta erinomaisen valinnan, sillä saa paljon vastinetta rahoilleen.

Yhteenvetona voin todeta, että Maybelline Lash Sensational Serum on edullinen ja helppokäyttöinen ripsiseerumi. Tuote tulee 4,5 ml:n suloisen vaaleanpunaisen-lilan värisessä pakkauksessa. Levittäminen on helppoa ja tarkkaa. Tulosten näkeminen voi kestää pitkään, ja joillakin käyttäjillä voi esiintyä lievää ärsytystä. Huomioiden kuitenkin alhaisen hinnan, Maybelline Lash Sensational Serum tarjoaa erinomaista vastinetta rahoilleen.

5. Maybelline Lash Sensational Serum
3.9
Nordicfeel

Osto-opas: Ripsiseerumin valinta

Ripsiseerumit ovat ihan syystä todella suosittuja, ja monet ovat saaneet niillä hämmästyttäviä tuloksia. On kuitenkin joitakin asioita, mitä kannattaa harkita ennen ostopäätöstä. Meillä kaikilla on erilaisia mieltymyksiä ja tottumuksia, jotka vaikuttavat siihen, mikä tuote on itselle paras. Tutustu alla oleviin kohtiin, ennen kuin päätät, mikä seerumi sopii sinulle parhaiten.

Ainesosat

Ainesosat eri tuotteiden välillä vaihtelevat, ja on hyvä ottaa selvää, mitä ainesosia seerumissa on. Vaikka kaikki Suomessa myytävät tuotteet on oltava EU:n standardien mukaisesti hyväksytyt, on aina hyvä tarkistaa ainesosaluettelo ennen ostamista. Jos olet epävarma, käytä tuotetta, jossa on vähemmän ainesosia, sillä se minimoi ärsytyksen riskin.

Ripsiseerumia ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin ainesosiin, joiden tehokkuus on todistettu: biotiini, kreatiini, B5-vitamiini, silkkiaminohapot ja peptidit. Huomaa, että näillä ainesosilla voi olla muitakin nimiä, esimerkiksi sekä peptidit että silkkiaminohapot tarkoittavat samaa.

Käyttö

Ripsiseerumia käytetään päivittäin, kunnes huomaat tulosten syntyvän. Tämän jälkeen voit käyttää sitä harvemmin tulosten ylläpitämiseksi, esimerkiksi kahden tai kolmen päivän välein. Tämä on tietenkin yleinen ohje, ja eri tuotteilla voi olla erilaiset käyttöohjeet. Tuotetta käytetään joka tapauksessa usein, ja vaikka muutaman millilitran pitäisi riittää vähintään kolmeksi kuukaudeksi, voi olla syytä miettiä, kuinka paljon seerumia tuotte sisältää.

Tulokset voivat kestää jopa 2 kuukautta. Tarvitessasi tuotetta seuraavan kerran, saatatkin huomata, että tuote on loppu. Jos tiedät, että saatat joskus unohtaa laittaa seerumia tai käytät tuotetta vain satunnaisesti, voi käydä niin, että tuote vanhenee. Ripsiseerumi säilyy noin vuoden avaamisen jälkeen, ja jos et käytä sitä usein, tuote voi olla käyttökelvoton ennen kuin olet käyttänyt sen loppuun. Mieti siis miten aiot käyttää sitä, ja valitse tuote sen mukaan.

Hinta

Ehkä tärkein tekijä useimmille ostoa harkitseville ihmisille. Ripsiseerumien hinnat vaihtelevat suuresti, eikä kallein ole aina tehokkain. Tärkeä seikka on hinta millilitraa kohti, sillä jotkin tuotteet vaikuttavat kalliimmilta, mutta sisältävät enemmän seerumia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse käyttää enemmän rahaa pitkällä aikavälillä vain siksi, että tuote on kalliimpi. Voit tarkastella ja lajitella testivoittajiamme millilitran hinnan mukaan ja vertailla niitä itse.

Asiakasarvostelut

Se, mitä muut kuluttajat ovat mieltä, on aina tärkeää. Ripsiseerumit ovat erittäin suosittu tuote, eikä arvosteluista ja mielipiteistä ole pulaa. Esimerkiksi Lyko antaa asiakkaiden jopa ladata kuvallisia tuloksia. Joka tapauksessa asiakkaiden arviot antavat selkeän kuvan siitä, miten tehokas kukin seerumi on ja miten vaikutus vaihtelee käyttäjien välillä. Saat niistä hyvän käsityksen siitä, mitä voit odottaa tuotteelta, joten kannattaa aina ottaa selvää, mitä mieltä muut ovat tuotteesta.

Määrä

Se, kuinka paljon tuote sisältää seerumia, antaa osviittaa, kuinka kauan seerumi kestää, ennen kuin sinun on ostettava uusi. Ripsiseerumi on ylläpitotuote, ja jos lopetat sen käytön, ripset palaavat alkuperäiseen kuntoonsa. Muutaman millilitran pitäisi riittää vähintään 3 kuukautta ja avattu pakkaus säilyy noin vuoden. Kun ostat tuotteen, joka sisältää enemmän seerumia, varmistat, että se riittää pidemmäksi aikaa ja vältät riskin, että ripsiesi pituus palaa normaaliksi, ennen kuin ehdit ostaa uuden tuotteen.

Ärsytysriski

Ripsiseerumeissa on yleensä jonkinlainen ärsytysriski. Silmämme ja niitä ympäröivä iho ovat herkkiä, eikä paljon erilaisia ainesosia sisältävien seerumien käyttö ole täysin riskitöntä. Useimmat ripsiseerumien valmistajat ovat tietoisia tästä ja yrittävät muuttaa ainesosia säilyttäen tulokset, mutta kaikki eivät ole onnistuneet 100-prosenttisesti. Jos sinulla on herkät silmät, suosittelemme valitsemaan luonnollisempia vaihtoehtoja, kuten risiiniöljyn, tai yksinkertaisesti ostamaan ripsiseerumin, jota ei levitetä ripsien juureen vaan suoraan ripsiin

Tuotevertailu

TuoteVolumeIhon Ärsytys riskiLopputulos
Xlash Pro
4.8
6 mlPieniMahtava
Xlash
4.6
3 mlPieniMahtava
RevitaLash Advanced
4.2
2 mlPieniMahtava
Nanolash Eyelash Serum
4.1
3 mlPieniHyvä
Maybelline Lash Sensational Serum
3.9
4,5 mlKeskitasoHyvä

Usein kysytyt kysymykset ripsiseerumista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.5 / 5 (20 Vastausta)