Parastestiopas
Paras PWO 2024: Testi ja vertailu

Paras PWO 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Jos tarvitset ylimääräistä energiapotkua tai treenaat intensiivisesti, on hyvä jos kotoasi löytyy tehokasta PWO:ta. PWO voi parantaa treenisuoritustasi huomattavasti, sillä saat siitä ylimääräistä energiaa ja piristystä nopeasti. PWO sisältää usein kreatiinia, beta-alaniinia, kofeiinia tai vastaavia stimuloivia aineita, jotka yhdessä parantavat keskittymiskykyäsi ja jaksamistasi ja antavat sydämellesi pumppausvoimaa. Olemme listanneet viisi testisuosikkia, jotka hyvän tuotteen tavoin ovat tehokkaita ja joissa on hyvä hinta-laatusuhde.

Paras PWO testiemme perusteella

Valitaksemme parhaan PWO:n olemme tutkineet sisältöä ja tehokkuutta sekä hintaa ja jälleenmyyjiä. Tuotteen sisällön tulee täyttää tarkoituksensa ja olla niin luonnollista kuin mahdollista. Tehokkuuden tulee vastata odotuksia ja olla selkeästi merkittävissä. Testistämme voidaan tehdä yhteenveto tarkastellen seuraavia ominaisuuksia:

 • Teho - PWO:n tulee auttaa keskittymiseen, jaksamiseen ja piristää sekä psyykkisesti että fyysisesti. Intensiivisyyden tulee olla korkeaa ja tehon tulee kestää tarpeeksi pitkään, jotta ehdit suorittaa treenisi. Tehon tulee olla tuntuva olematta kuitenkaan yltiökelpoinen. Tuotteen tulee myös olla vatsaystävällinen.
 • Sisältö - lähes kaikkien PWO:iden perussisältö on melko samanlainen: kofeiini, kreatiini, beta-alaniini ja erilaiset kasviuutteet sekä mineraalit. Selvitämme, sisältääkö tuote turhia täyteaineita sekä vaarallisia tai jopa laittomia aineita.
 • Maku - Maku on myös tärkeä vertailukohde. Pitkäkestoinen voimakas maku voi olla suuri häiriö harjoituksen aikana. PWO:n maun tulee olla suusta nopeasti poistuva, mutta riittävä peittämään mahdolliset sivumaut muista ainesosista. Lähes kaikki PWO:n maut ovat kirpeitä tai makeita.
 • Hinta - Hinta on usein ratkaiseva tekijä, mutta sekä edullisemmat että kalliimmat tuotteet voivat saada hyvän arvosanan. Premium-tuote, joka antaa sen pienen ekstran, voi olla tehokkaampi kuin halvempi tuote, joka ei ole tarpeeksi tehokas. Vaa'assa painaa kokonaiskuva sekä hinta, kun vertailemme eri tuotteita löytääksemme parhaan mahdollisen.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Chained Nutrition Off The Hook

4.6
Testivoittaja PWO

Koko

525 g

Annoksen koko

17 g

Annoksia

30

Kofeiinia

350 mg

Kreatiinia

3000 mg

Sitrulliinia

2000 mg

Beta-alaniinia

3000 mg

Arginiinia

1000 mg
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Sisältää tärkeimmät ainesosat
 • Tehokas vaikutus, lisää energiaa, fokusta ja suorituskykyä treenissä
 • Hyvä maku

Tuotearvostelu

Chained Nutrition Off The Hook PWO on todella suosittu tuote Suomessa, ja ymmärrämme miksi. Sen tehokkaat vaikutukset ja laadukas koostumus ovat saaneet monet kuntosalikävijät vakuuttuneiksi.

Tämä PWO-tuote tulee suuressa 525 gramman purkissa, jossa on reilun kokoiset 17 gramman annokset. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä annoksessa on runsaasti aineksia, jotka tukevat tehokasta treeniä.

Seuraamalla käyttöohjeita yksi purkki riittää noin 30 annokseen. Tämä on erittäin hyvä määrä. Olemme myös erittäin tyytyväisiä siihen, että valmistaja on onnistunut saamaan mukaan kaikki tärkeimmät ainekset.

PWO-tuotteessa on korkea kofeiinipitoisuus, jopa 350 mg lusikallista kohden. Tämä on otettava huomioon, sillä se voi olla liikaa joillekin käyttäjille. Lisäksi tuotteessa on muita tärkeitä aineita, kuten erilaisia aminohappoja ja tauriinia, jotka sopivat erinomaisesti PWO-tuotteeseen. Lisäksi siinä on muutamia vitamiineja, jotka tukevat treenin aikana tapahtuvaa kehon rasitusta.

Chained Nutrition Off The Hook PWO tarjoaa yleensä noin viisi eri makuvaihtoehtoa, jotka vaihtelevat ajoittain. Olemme testanneet Sour Apple -makua, joka oli ihastuttavan kirpeä ja erittäin maukas. Vaikka maku ei ehkä ollut täysin aito, se toi mukavan omenaisen maun juomaan.

Tämän PWO:n vaikutus on todella vahva. Noin 20 minuuttia sen nauttimisen jälkeen keho alkaa tuntua hieman värisevältä ja energiseltä. Fokus ja keskittyminen ovat huipussaan, eikä väsymys enää rajoita suoritusta. Sen sijaan lihakset jaksavat tehdä enemmän ja paremmin kuin tavallisesti. Tämä tehostettu suorituskyky on selvästi havaittavissa treenin aikana.

Chained Nutrition Off The Hook PWO:n hinta on hieman korkeampi kuin joillain muilla vastaavilla tuotteilla markkinoilla. Kuitenkin, kun otetaan huomioon sen erinomaiset vaikutukset ja laadukas koostumus, se on ehdottomasti hintansa arvoinen. Jos haluat maksimoida kuntosalitreenisi tulokset, tämä tuote tarjoaa loistavan vaihtoehdon.

1. Chained Nutrition Off The Hook
4.6
Fitnesstukku

2. Star Nutrition Supreme PWO

4.3

Koko

250 g

Annoksen koko

16,5 g

Annoksia

15

Kofeiinia

200 mg

Kreatiinia

3000 mg

Sitrulliinia

3000 mg

Beta-alaniinia

3000 mg

Arginiinia

2000 mg
 • Vain tarpeellisia ja tehokkaita ainesosia
 • Tehoaa nopeasti ja tarjoaa pitkäkestoista energiaa
 • Tehokas treeniboosteri
 • Korkea hinta suhteessa purkin kokoon
 • Makuvaihtoehtoja on vain muutama, jotku hieman liian makeita

Tuotearvostelu

Star Nutrition Supreme PWO on tehokas treeniboosteri, joka on onnistunut nousemaan yhdeksi suosikeistamme. Tämä korkealaatuinen tuote tarjoaa useita etuja, mutta siinä on myös muutamia huomionarvoisia haittoja. Kokonaisuudessaan se kuitenkin sopii erinomaisesti aloitteleville käyttäjille, jotka haluavat kokeilla treeniboostereita.

Pienikokoinen 250 gramman purkki sisältää suuria, 16,5 gramman annoksia. Tämä tarkoittaa, että yksi purkki riittää vain 15 annokseen, mikä ei ole kovin monta. On kuitenkin tärkeää huomata, että annokset ovat täyteläisiä ja tehokkaita.

Star Nutrition Supreme PWO:n suurin vahvuus on sen sisältö. Tuote sisältää vain tarpeellisia ja todistetusti tehokkaita ainesosia. Siinä on runsaasti 3000 mg kreatiinia, sitrulliinia ja beta-alaniinia. Lisäksi siinä on 2000 mg arginiinia ja punajuurta. Tämä ainutlaatuinen sekoitus antaa energiaa, proteiineja ja loistavan mielialan treeneihin. Tuotteessa on myös 200 mg kofeiinia, mikä on sopiva määrä monille käyttäjille.

Star Nutrition Supreme PWO:sta on saatavilla vain muutamia eri makuja. Kaikki maut ovat hieman liian makeita, mutta muuten ne ovat miellyttäviä. Joissakin mauissa saattaa kuitenkin olla pieni kemiallinen sivumaku. Tämän voi kuitenkin korjata sekoittamalla tuotetta hieman enemmän veden kanssa.

Tuotteen teho on yksi markkinoiden parhaista. Se alkaa vaikuttaa nopeasti ja tarjoaa selkeän piristävän vaikutuksen. Kofeiini ei aiheuta vapinaa kahvia säännöllisesti käyttäville, vaan antaa terävän keskittymisen. Energiaa riittää pitkäksi aikaa, ja se säilyy tasaisena treenin ajan.

Tuotteen suurin haittapuoli on sen hinta. Hinta on suhteellisen korkea, kun otetaan huomioon purkin pieni koko ja suuret annokset. Tämän vuoksi purkki tyhjenee nopeasti. On kuitenkin mahdollista ottaa pienempiä annoksia ja saada lähes yhtä hyvä teho. Tämä kuitenkin toimii vain siihen saakka, kun keho tottuu pienempiin annoksiin.

2. Star Nutrition Supreme PWO
4.3
Fitnesstukku

3. SSN Awaken

4.2

Koko

400 g

Annoksen koko

10 g

Annoksia

40

Kofeiinia

150 mg

Kreatiinia

Sitrulliinia

4500 mg

Beta-alaniinia

2000 mg

Arginiinia

 • Korkea sitrulliinimalaatin pitoisuus voimakkaan pumppitunteen saavuttamiseksi
 • Herkulliset maut
 • Hinta voi olla korkea joillekin
 • Kofeiinipitoisuus voi olla matala korkean kofeiinitoleranssin omaaville henkilöille

Tuotearvostelu

SSN Awaken on PWO jolla on vahva painotus muutamiin keskeisiin ainesosiin, vaikka tuotteessa on yhteensä yhdeksän eri ainetta. Yksi annos sisältää 10 grammaa tuotetta, jolloin yksi purkki, joka painaa 400 grammaa, riittää yhteensä 40 annokseen.

Tämän PWO:n erottuva ominaisuus on sen korkea sitrulliinimalaatin pitoisuus, joka on 4500 mg per annos. Sitrulliinimalaatti tunnetaan siitä, että se edistää verenkiertoa ja auttaa lisäämään pumppitunnetta treenin aikana. Siksi SSN Awakenista voi odottaa vahvaa pumppia ja lihasten täyteläisyyttä. Lisäksi tuotteessa on 2000 mg beta-alaniinia, joka antaa miellyttävän pistelytunteen treenin aikana.

Kofeiinipitoisuus tässä PWO:ssa on hieman matalampi, 150 mg per annos. Tämä sopii hyvin niille, jotka ovat herkkiä kofeiinille, mutta saattaa olla pettymys niille, joilla on korkea kofeiinitoleranssi. Muiden ainesosien pitoisuudet ovat suhteellisen alhaisia, jotta tuotteen vaikutukset pysyvät hallittuina.

SSN Awakenin kaikki saatavilla olevat maut ovat erittäin maukkaita. Vaikka vaihtoehtoja on valitettavasti vain muutamia, ne ovat onnistuneita makuja. Maut ovat joko enemmän makeita tai makean-hapokkaita.

Puoli tuntia tuotteen nauttimisen jälkeen ja muutamien toistojen suorittamisen jälkeen voi todella alkaa tuntea pumppitunnetta ja lihasten turpoamista. Pistelyt ovat kohtuullisella tasolla, mutta pumppitunne on se, mikä todella erottuu. Treenin jälkeen käyttäjä voi tuntea olonsa todella voimakkaaksi ja lihaksikkaaksi.

Hinta on hieman korkeampi verrattuna muihin samankaltaisiin tuotteisiin markkinoilla, mutta samalla on ihmisiä, jotka todella arvostavat SSN Awakenin koostumusta ja sen tarjoamia hyötyjä. Jos on suuri pumppitunneista innostuva henkilö ja haluaa samalla lisää energiaa ja keskittymistä treeniin, tämä tuote voi olla hyvä valinta.

3. SSN Awaken
4.2
Proteincompany

4. Swedish Supplements F-cked Up Joker Edit

4.1

Koko

300 g

Annoksen koko

10 g

Annoksia

30

Kofeiinia

300 mg

Kreatiinia

3000 mg

Sitrulliinia

Beta-alaniinia

3000 mg

Arginiinia

 • Paljon kofeiinia
 • Hyvä keskittymisen ja tarkkaavaisuuden tuki
 • Monipuolinen valikoima yli 10 makuvaihtoehtoa
 • Herkulliset maut ilman liiallista makeutta
 • Korkea hinta
 • Pumppiefektin vähäisyys

Tuotearvostelu

Swedish Supplementsin F-cked Up Joker Edit on pre-workout -lisäravinne, jota ei kannata ottaa huolimattomasti, kuten nimestä voi päätellä. Sen voimakkaat vaikutukset voivat olla yllättäviä ja jopa liikaa joillekin käyttäjille.

Purkki ei ole kovin suuri ja sisältää 300 grammaa jauhetta, mutta yksi annos on vain 10 grammaa, joten se riittää silti 30 käyttökertaan.

Vaikka annoskauhat eivät olekaan valtavia, tuote on erittäin tehokas. Sen sisältämät ainesosat, kuten beeta-alaniini, kreatiini ja kofeiini, tarjoavat potkua harjoituksiin. Erityisesti 300 milligramman kofeiiniannos per annos tekee vaikutuksen. On kuitenkin tärkeää olla varovainen ja noudattaa annostusohjeita, sillä suuri annos voi aiheuttaa liiallista kofeiinivaikutusta.

Yhdessä annoksessa on myös 3000 milligrammaa beeta-alaniinia, joka tuo mukanaan pistelyä ja kihelmöintiä kehoon. Tämä tunne voi olla joko positiivinen tai negatiivinen käyttäjän mieltymysten mukaan. Kreatiini taas on aina tervetullut lisä pre-workout -lisäravinteessa.

Valittavana on yli 10 eri makua, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Useimmat maistuvat makean raikkailta ilman liiallista makeutta ja pohjautuvat hedelmä- tai marjamakuihin. Näiden herkullisten makujen ansiosta käyttökokemus on miellyttävä.

Kun kokeilimme yhtä annosta F-cked Up Joker Edit, huomasimme sen tarjoavan erinomaista keskittymistä ja tarkkaavaisuutta harjoituksiin. Kofeiinin vaikutuksesta energiaa ja vireyttä oli runsaasti. Kehon pistelyt ja kihelmöinnit loivat lisäpotkua treeniin. Pieni pettymys oli pumppiefektin vähäisyys, mutta se ei merkittävästi heikentänyt kokonaisvaikutusta.

Yksi miinus F-cked Up Joker Editissä on sen hinta. Mielestämme se on hieman korkea verrattuna muihin samankaltaisiin pre-workout -lisäravinteisiin. Vaikka se tarjoaa vahvan kokemuksen ja sopii hyvin kofeiinin, keskittymisen ja pistelyjen ystäville, se saattaa olla liian voimakas tai kallis monille muille käyttäjille.

4. Swedish Supplements F-cked Up Joker Edit
4.1
Fitnesstukku

5. JNX Sports The Curse

4.0

Koko

250 g

Annoksen koko

5 g

Annoksia

50

Kofeiinia

145 mg

Kreatiinia

1000 mg

Sitrulliinia

700 mg

Beta-alaniinia

1600 mg

Arginiinia

300 mg
 • Sisältää oikeat ainesosat pre-workout -valmisteessa
 • Tarjoaa vahvan vaikutuksen, keskittymisen ja korkean intensiteetin
 • Tavallinen annos ei tarjoa riittävästi tavallisia pre-workout -aineita
 • Vaatii 2-3 annostasaadakseen riittävät määrät, mikä voi johtaa liialliseen kofeiinin saantiin
 • Joskus esiintyy kemiallista sivumakua

Tuotearvostelu

JNX Sports The Curse on esimerkki pre-workout -lisäravinteesta, joka lupaa tarjota potkua harjoituksiin. Tuote sisältää useita hyviä ainesosia, mutta niiden pitoisuudet eivät välttämättä ole täysin optimaalisia.

Purkki jossa The Curse tulee, on suhteellisen pieni ja sisältää vain 250 grammaa jauhetta. Yksi tavallinen annos on 5 grammaa, joten teoriassa tästä määrästä pitäisi riittää 50 annosta. Kuitenkin, kun tarkastelemme tarkemmin ainesosien pitoisuuksia, huomaamme, että yksi annos ei välttämättä tarjoa toivottuja määriä tavanomaisia pre-workout -aineita.

The Curse sisältää tietysti kofeiinia, beta-alaniinia ja kreatiinia, jotka ovat yleisimpiä ainesosia pre-workout -tuotteissa. Lisäksi siinä on myös sitrulliinia ja arginiinia, mikä on hienoa, koska nämä ainesosat voivat edistää verenkiertoa ja suorituskykyä. Valitettavasti näiden ainesosien pitoisuudet ovat kuitenkin melko alhaiset.

Esimerkiksi yksi annos tarjoaa vain 1 gramman kreatiinia, mikä on selvästi alle suositellun päivittäisen määrän. Samoin 1600 milligrammaa beta-alaniinia ei ole optimaalinen määrä, jos haluaa hyötyä sen tarjoamista eduista. Tämä pätee myös muihin ainesosiin. Jotta saisi riittävät määrät, on otettava 2-3 annosta jauhetta, mutta tässä tulee ongelma vastaan. Jos ottaa 3 annosta, saa liikaa kofeiinia. Jos taas ottaa 2 lusikallista, ei saa riittävästi muita tärkeitä ainesosia. Tämä on todellinen haaste, kun yrittää tasapainottaa aineiden saantia.

The Curse tarjoaa noin 5 eri makuvaihtoehtoa, joista kaikki ovat hedelmäisiä. Useimmat maut ovat miellyttäviä, mutta ajoittain voi havaita pienen kemiallisen jälkimaun.

Otimme 2,5 lusikallista jauhetta ja huomasimme selvän vaikutuksen. Saimme täydellisen keskittymisen ja korkean intensiteetin harjoituksen aikana. Pystyimme tekemään paljon toistoja, mutta valitettavasti tuote ei tarjonnut niin paljon pumppia kuin olisimme toivonut.

Suurin haittapuoli tässä pre-workout -tuotteessa on, että sitä on otettava paljon, jotta saa halutut vaikutukset. Tämä tarkoittaa, että purkki tyhjenee nopeasti, ja joutuu ostamaan uuden usein. Ottaen huomioon purkin pienen koon, tuotteen hinta tuntuu myös hieman korkealta. Jos kuitenkin kestää suuria määriä kofeiinia eikä hinta ole ongelma, The Curse voi olla hyvä valinta.

5. JNX Sports The Curse
4.0
Fitnesstukku

6. Aware PWO

3.9

Koko

400 g

Annoksen koko

12 g

Annoksia

33

Kofeiinia

200 mg

Kreatiinia

Sitrulliinia

4000 mg

Beta-alaniinia

2000 mg

Arginiinia

Osto-opas: PWO:n valinta

PWO:ta valitessasi on tärkeää tutustua tuotteen sisällysluetteloon. Sitä ei kuitenkaan ole aina helppoa tulkita, sillä PWO sisältää usein monia ei niin tuttuja ainesosia. Tavallisesti PWO sisältää piristäviä aineita, kuten kofeiini, sekä jaksamista ja suoritusta parantavia aineita, kuten kreatiini ja BCAA, tai erilaisia yrttejä, vitamiineja ja mineraaleja. Tuotteen tarkoitus on antaa nopeasti energiaa, mutta myös antaa elimistölle sellaisia aineita, joita tarvitaan rankan treenin suorittamiseen. Alla olevasta listasta näet mitä aineita tuotteen on hyvä sisältää ja mitä taas ei.

Hyödyllisiä ainesosia, joita kannattaa pitää silmällä

 • Kofeiini - on sekä turvallista että tehokasta. Kofeiini antaa nopeaa energiaa ja parantaa suorituskykyäsi.
 • Sitruliini - sitruliini on harvinaisempi aminohappo, joka auttaa elimistöä laajentamaan verisuonia, mikä taas auttaa kroppaa kestämään paremmin fyysistä rasitusta.
 • Kreatiini - kreatiinia löytyy monissa eri muodoissa, mutta tavallisin on kreatiinimonohydraatti. Kreatiini on hyvin suosittu ravintolisä, ja sen teho perustuu tieteeseen. Kreatiini parantaa pääasiassa kestävyyttä.
 • Yrtit ja kasviuutteet - erilaiset kasvi- ja yrttiuutteet, kuten esimerkiksi punajuuriuute, antavat elimistölle kestävyyttä sekä laajentaa verisuonia paremman sykkeen saamiseksi.
 • BCAA - riippuen siitä miltä treenirutiinisi näyttävät ja mitä haet PWO:ltasi, voi BCAA olla yksinkertainen vaihtoehto ylimääräisille purkeille erilaisia ravintolisiä. Kuten aikaisemmin mainittu, BCAA sisältää tärkeitä aminohappoja, jotka vaikuttavat lihasten rakentumiseen, kestävyyteen ja palautumiseen.
 • Beta-alaniini - lisää lihastesi kestävyyttä ja estää lihasten väsymistä, mikä taas voisi aiheuttaa maitohapottumista. Monet ovat huomanneet, että PWO:ta nauttiessa saattaa tuntea pientä kihelmöintiä sormissa, korvissa ja lihaksissa. Tämä johtuu beta-alaniinista. Kihelmöinti vähenee sitä enemmän mitä useammin otat PWO:ta. PWO:ta löytyy sekä beta-alaniinilla että ilman eli voit valita suosikkisi mieltymyksesi mukaan.

Vältettävät ainesosat

Agmatiinisulffaatti - on vielä epäselvää, onko kyseinen aine elimistölle haitallista, joten myynti on kiellettyä EU:n sisällä.

Synefriini - synefriini ei ole laiton aine, mutta jos sitä nautitaan suuria määriä tai kofeiinin yhteydessä (mikä on yleistä PWO:ssa), on siinä tiettyjä riskejä. Oireet, joita se voi aiheuttaa ovat kohonnut verenpaine sekä sydämensykytys.

DMBA ja DMAA - aineet, jotka ovat jo pitkään olleet laittomia ja dopingiksi luokiteltuja. Tietyissä ulkomailla myytävissä PWO:issa saattaa olla amfetamiinia muistuttavia ainesosia.

Energiapakattu tuote

Ota huomioon, että PWO sisältää usein korkeita määriä kofeiinia, tauriinia, teaniinia ja muita stimuloivia, piristäviä aineita. Oikeilla annoksilla ne voivat olla hyödyllisiä, mutta liian suurena annoksena ne voivat vaikuttaa negatiivisesti. Sinulla voi olla vaikeuksia rentoutua tai nukkua, vatsasi voi toimia huonosti ja voit muuttua stressaantuneeksi ja huolestuneeksi. Käytä siis PWO:ta vain silloin, kun tarvitset lisäpotkua, kun tarvitset tsemppiä kuntosalille lähtöön tai kun valmistelet uutta henkilökohtaista ennätystä. Kun käytät PWO:ta säästeliäästi, niin tuote tehoaa sinuun paremmin, kun sinulle ei muodostu turhaa vastustuskykyä tuotteen sisältämiin aineisiin.

Beta-alaniinin teho

Kuten aikaisemmin mainitsimme, beta-alaniini aiheuttaa joillekin kihelmöinnin tunnetta vartaloon. Jotkut kokevat sen "energiapotkuna" ja innostuvat siitä, mutta jotkut kokevat sen häiritsevänä ja epämukavana. Beta-alaniini ja sen aiheuttama kihelmöimä vaikutus on vaaratonta, ja sillä on itseasiassa positiivinen vaikutus vartalollesi ja treenaamiseen. Beta-alaniini lisää lihasten karnosiinitasoja, mikä parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Eli muista: jos et pidä kihelmöinnistä, voit ostaa PWO:ta, joka ei sisällä beta-alaniinia, eikä täten aiheuta kihelmöintiä.

Vaihtoehto PWO:lle

Yksi vaihtoehto PWO:lle on itseasiassa niinkin yksinkertaista kuin hiilihydraatit. Hiilihydraattien yhdistäminen PWO:hon parantaa elimistön suorituskykyä. Hiilihydraatteja löytyy monista elintarvikkeista, ja sinun tulisikin käyttää erilaisia hiilihydraatteja monipuolisesti saadaksesi parhaan tuloksen. Käytä hitaita hiilihydraatteja hyvissä ajoin ennen treeniä ja heti treenin jälkeen. Nopeat hiilihydraatit, kuten makeat hedelmät, makeiset tai valkoinen leipä, antavat nopeasti energiaa ja sopivat hyvin juuri ennen treenejä tai treenin aikana.

Tuotevertailu

TuoteKokoAnnoksen kokoAnnoksiaKofeiiniaKreatiiniaSitrulliiniaBeta-alaniiniaArginiinia
Chained Nutrition Off The Hook
4.6
525 g17 g30350 mg3000 mg2000 mg3000 mg1000 mg
Star Nutrition Supreme PWO
4.3
250 g16,5 g15200 mg3000 mg3000 mg3000 mg2000 mg
SSN Awaken
4.2
400 g10 g40150 mg-4500 mg2000 mg-
Swedish Supplements F-cked Up Joker Edit
4.1
300 g10 g30300 mg3000 mg-3000 mg-
JNX Sports The Curse
4.0
250 g5 g50145 mg1000 mg700 mg1600 mg300 mg
Aware PWO
3.9
400 g12 g33200 mg-4000 mg2000 mg-

Usein kysytyt kysymykset PWO:sta

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.3 / 5 (25 Vastausta)