Parastestiopas
Paras meikkivoide 2024: Testi ja vertailu
TestitMeikkivoide

Paras meikkivoide 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Meikkivoide on luultavasti tärkein meikkituote. Hyvä meikkivoide luo tasaisen ja kauniin ihon, ja nykypäivän laajan tuotevalikoiman ansiosta voit saavuttaa monia erilaisia lopputuloksia. Voit antaa iholle kiiltoa, sileyttä tai mattapinnan. Hyvälaatuisella tuotteella vältät turhaa kiiltoa ja paakkuuntumista. Olemme testanneet erilaisia eri ihotyypeille sopivia ​​meikkivoiteita voidaksemme antaa sinulle ehdotuksia uudeksi suosikkituotteeksesi!

Paras meikkivoide testiemme perusteella

Testipaneelimme on valinnut Cliniquen Even Better Makeupin testivoittajaksi. Tämä meikkivoide sopii useimmille ihotyypeille riippumatta siitä, onko sinulla rasvainen vai kuiva iho. Testaajat ovat arvioineet testaamissamme tuotteissa seuraavia ominaisuuksia:

 • Koostumus - Koostumus vaikuttaa lopputulokseen aika paljon. Nestemäiset meikkivoiteet antavat läpikuultavan ja lähes huomaamattoman tuloksen, kun taas mousse sopii sinulle, joka haluat peittävän vaikutuksen.
 • Sisältö - Sisällön tulee olla laadukas, kliinisesti testattu ja mieluiten ympäristöystävällinen ja luonnollinen.
 • Lopputulos - Ylivoimaisesti tärkein asia on lopputulos. Tekeekö tuote sen, mitä sen pitääkin? Muodostaako se hyvän pohjan meikille hoitaen samalla ihoa?

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Clinique Even Better Makeup

4.7
Testivoittaja meikkivoide

Koko

30 ml

Koostumus

Nestemäinen

UV-suoja

15 SPF

Peittävyys

Keskinkertainen
 • Laaja sävyvalikoima
 • Sisältää ihonhoitavia ainesosia
 • Miellyttävä ja pehmeä koostumus
 • Vaatii vähän tuotetta hyvän peittävyyden saavuttamiseksi

Tuotearvostelu

Clinique Even Better Makeup on tunnettu ja suosittu meikkivoide, joka tarjoaa keskipeittävän lopputuloksen. Tämä laadukas meikkivoide on saavuttanut mainetta tasaisesta ja virheettömästä ihon sävystä, jonka se antaa käyttäjälleen.

Yksi Clinique Even Better Makeup tarjoaa yli 40 erilaista sävyä, joten jokaiselle ihotyypille ja ihonsävylle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Olipa kyseessä vaalea, neutraali tai tummempi sävy, tämä meikkivoide tarjoaa monipuolisen valikoiman, joka sopii kaikille käyttäjille.

Toinen merkittävä etu Clinique Even Better Makeupissa on sen sisältämät ihonhoitavat ainesosat. Meikkivoide sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat ennaltaehkäisemään ja vaalentamaan pigmenttiläiskiä, ikäpisteitä ja aknen jälkiä. Näiden hoitavien ainesosien ansiosta tämä meikkivoide ei pelkästään peitä ihon epätasaisuuksia, vaan myös hoitaa ihoa samalla.

Lisäksi Clinique Even Better Makeup tarjoaa kevyen aurinkosuojan, jossa on suojakerroin SPF 15.

Meikkivoiteen koostumus on pehmeä ja miellyttävä. Se levittyy helposti iholle ja sulautuu saumattomasti. Pieni määrä tuotetta riittää hyvän peittävyyden saavuttamiseen, mikä on suuri etu. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meikkivoide kestää pitkään, koska tarvitset vain vähän joka käyttökerralla.

Vaikka meikkivoide on helposti kerrostettavissa tarvittaessa, on tärkeää olla varovainen, ettei käytä liikaa tuotetta. Liika määrä voi aiheuttaa kerrostumia ja lopputulos saattaa näyttää paakkuuntuneelta. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan käyttämään tätä meikkivoidetta maltillisesti ja kerrostaen tarpeen mukaan.

Kaiken kaikkiaan Clinique Even Better Makeup on laadukas keskipeittävä meikkivoide, joka tarjoaa monia hyviä ominaisuuksia. Laaja sävyvalikoima, ihonhoitavat ainesosat ja kevyt aurinkosuoja tekevät tästä meikkivoiteesta houkuttelevan vaihtoehdon kaikille ihonhoidosta ja meikkaamisesta kiinnostuneille.

1. Clinique Even Better Makeup
4.7
Lyko

2. bareMinerals Original Foundation

4.5

Koko

8 g

Koostumus

Puuteri

UV-suoja

15 SPF

Peittävyys

Kevyt
 • Puuterimainen meikkivoide
 • Tuntuu kevyeltä ja antaa ihon hengittää
 • Monet ovat kokeneet vähemmän finnejä käytön jälkeen
 • Pysyy hyvin koko päivän ajan
 • Sävyvalikoima ei ole yhtä laaja kuin joillakin muilla meikkivoiteilla
 • Suuret finnit voivat olla vaikeita peittää täysin

Tuotearvostelu

bareMinerals Original Foundation on erittäin suosittu puuterimainen meikkivoide, joka tarjoaa luonnollisen peittävyyden ja monet hyödyt ihonhoitoon. Tämä meikkivoide on erityisen sopiva rasvoittuvalle ja hieman öljyisemmälle iholle, sillä se auttaa kontrolloimaan kiiltoa ja pitämään ihon mattapintaisena koko päivän ajan.

Yksi tämän meikkivoiteen suurista eduista on sen keveys ja hengittävyys. Se tuntuu kevyeltä iholla eikä tuki huokosia, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää. Monet käyttäjät ovat huomanneet, että heidän ihonsa on parantunut ja he ovat saaneet vähemmän finnejä tämän meikkivoiteen käytön myötä.

bareMinerals Original Foundation kestää hyvin koko päivän ilman että se alkaa säröillä tai muuttua epätasaiseksi. Se tarjoaa juuri sopivan määrän peittävyyttä, joka tasoittaa ihon sävyä ja piilottaa pieniä virheitä. Suuret finnit voivat olla vaikeampia peittää täysin.

Tämä meikkivoide on erinomainen valinta erityisesti kesäkäyttöön, mutta se toimii hyvin myös talvella. Se antaa iholle raikkaan ja luonnollisen ilmeen, jossa on kaunis hehku. Vaikka sävyvalikoima ei ehkä ole yhtä laaja kuin joillakin muilla meikkivoiteilla, uskomme, että monet voivat silti löytää itselleen sopivan sävyn.

Kaiken kaikkiaan bareMinerals Original Foundation on erinomainen puuterimainen meikkivoide, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle. Se tarjoaa kevyen tunteen ja hyvän peittävyyden, samalla kun antaa iholle hengittää. Jos etsit meikkivoidetta, joka auttaa hallitsemaan kiiltoa ja parantaa ihon kuntoa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä tuotetta.

2. bareMinerals Original Foundation
4.5
Lyko

3. Lumene CC Color Correcting Cream

4.3

Koko

30 ml

Koostumus

Nestemäinen

UV-suoja

20 SPF

Peittävyys

Keskinkertainen
 • Vegaaninen tuote
 • Helppo levittää
 • Luonnollinen meikin lopputulos
 • Edullinen hinta
 • Rajoitettu sävyvalikoima
 • Saattaa jättää keltaisen sävyn joillekin ihonsävyille

Tuotearvostelu

Lumene CC Color Correcting Cream on ehdottomasti yksi suosituimmista meikkivoiteista, jotka löytyvät markkinoilta tällä hetkellä. Tämä upea tuote on peräisin arvostetulta suomalaiselta Lumene-merkiltä, joka on tunnettu laadukkaista kosmetiikkatuotteistaan.

Tavallisesti meikkivoiteet tarjoavat yleensä 15 SPF:n suojakertoimen, mutta Lumene CC Color Correcting Creamilla on peräti 20 SPF. Tämä lisäkerroin auttaa suojaamaan ihoa entistä paremmin haitallisilta auringonsäteiltä.

Lisäksi tämä meikkivoide tarjoaa tehokasta kosteutusta yli 8 tunnin ajan. Sen ainutlaatuinen koostumus sitoo kosteutta ihoon ja auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja raikkaana pitkän päivän aikana. Voit luottaa siihen, että meikkisi näyttää virheettömältä ja raikkaalta koko päivän ajan.

On myös mainittava, että Lumene CC Color Correcting Cream on täysin vegaaninen tuote. Se on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia, mikä tekee siitä eettisesti kestävän vaihtoehdon. Voit käyttää tätä tuotetta hyvällä omatunnolla ja tietää, että se on ympäristöystävällinen valinta.

Lumene CC Color Correcting Creamin ainutlaatuinen koostumus tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Voide levittyy iholle vaivattomasti ja sulautuu saumattomasti ihon sävyyn. Sen keveys ja pehmeys tekevät levittämisestä nautinnollisen kokemuksen.

Lisäksi tämä meikkivoide on erittäin hellävarainen iholle. Sen koostumus ei tuki ihohuokosia eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sen keveys tekee siitä miellyttävän käyttää, ja voit luottaa siihen, että se sopii hyvin myös herkälle iholle.

Yksi pieni haittapuoli tässä meikkivoiteessa on sen sävyvalikoiman rajoittuneisuus. Valittavana on vain muutamia eri sävyjä, ja sävyjen välillä voi olla suuri ero. On hyvä ottaa huomioon myös se, että joillekin ihonsävyille voi jäädä hieman keltainen sävy.

Lumene CC Color Correcting Cream tarjoaa kuitenkin erinomaista hinta-laatusuhdetta. Se on erittäin edullinen vaihtoehto verrattuna muihin markkinoilla oleviin laadukkaisiin meikkivoiteisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Lumene CC Color Correcting Cream on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat saavuttaa luonnollisen meikin ilman suurta vaivaa. Sen korkea suojakerroin, tehokas kosteutus, helppo levittyvyys ja hellävaraisuus tekevät siitä luotettavan valinnan. Voit luottaa tähän meikkivoiteeseen ja olla varma, että se auttaa sinua saavuttamaan kauniin ja luonnollisen meikkipohjan.

3. Lumene CC Color Correcting Cream
4.3
Nordicfeel

4. Max Factor Facefinity Compact Foundation

4.2

Koko

10 g

Koostumus

Puuteri

UV-suoja

20 SPF

Peittävyys

Täysi peitto
 • Korkeampi aurinkosuoja SPF 20
 • Mukana levityssieni ja peili, helppo ottaa mukaan
 • Kestävä myös fyysisen aktiivisuuden aikana
 • Rajoitettu valikoima sävyjä, vaaleimmat sävyt voivat olla liian tummia vaaleaihoisille

Tuotearvostelu

Max Factor Facefinity Compact Foundation on suosittu Max Factorin klassikkomalli nimeltään Facefinity, mutta uudessa paketissa. Tämä meikkivoide tulee puuterimaisessa muodossa ja tarjoaa hieman enemmän mattapintaa. Se sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle iholle, mutta toimii myös hyvin normaalille iholle.

Facefinity Compact Foundationilla on hieman korkeampi aurinkosuoja, joka on SPF 20. Tämä tarjoaa enemmän suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Voit siis nauttia meikkipohjasta samalla kun pidät huolta ihosi terveydestä.

Tuotteessa on mukana myös kätevä levityssieni ja peili, mikä tekee siitä helpon ottaa mukaan tarvittaessa. Tämä kompakti pakkaus on erityisen kätevä matkoilla tai päivän aikana tarvittavien kosmetiikkatuotteiden joukossa. Voit tehdä tarvittavat viimeistelyt missä tahansa.

Facefinity Compact Foundation kestää hyvin myös fyysisen aktiivisuuden aikana. Se pysyy paikallaan ja säilyttää tasaisen peittävyyden, joten voit huoletta liikkua ja pitää meikkisi virheettömänä koko päivän ajan.

Yksi huomionarvoinen asia on kuitenkin saatavilla olevien sävyjen määrä. Facefinity Compact Foundationilla on vain muutamia sävyjä valittavana, ja vaaleimmankin sävyn voi kokea melko tummaksi. Tämä voi tehdä sopivan sävyn löytämisestä vaikeaa niille, joilla on erityisen vaalea iho. Suosittelemmekin testaamaan sävyä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Hinta-laatusuhteeltaan Facefinity Compact Foundation on hyvä valinta jos löytää sopivan sävyn. Se vastaa odotuksia ja tarjoaa laadukkaan meikkivoiteen kohtuulliseen hintaan. Voit luottaa siihen, että saat vastinetta rahoillesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Max Factor Facefinity Compact Foundation on erinomainen meikkivoide, erityisesti rasvoittuvalle iholle. Sen puuterimainen koostumus ja mattapinta tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat pitää ihonsa mattana pitkään. Vaikka saatavilla olevien sävyjen määrä on rajallinen, tuote tarjoaa hyvän vastineen rahalle.

4. Max Factor Facefinity Compact Foundation
4.2
Lyko

5. Clarins Everlasting Youth Fluid

4.1

Koko

30 ml

Koostumus

Nestemäinen

UV-suoja

15 SPF

Peittävyys

Keskinkertainen
 • Anti-ageing-meikkivoide
 • Monipuoliset hoitavat ominaisuudet
 • Tarjoaa kosteutusta jopa 24 tuntia
 • Jättää ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi
 • Saattaa tuntua hieman tahmealta levitettäessä
 • Korkea hinta

Tuotearvostelu

Clarins Everlasting Youth Fluid on meikkivoide joka on erityisesti suunniteltu yli 30-vuotiaille ja tarjoaa lukuisia anti-ageing-ominaisuuksia. Tämä meikkivoide ei ainoastaan peitä ihon virheitä ja tasoita ihon sävyä, vaan se myös hoitaa ihoa tehokkaasti.

Yksi tämän meikkivoiteen suurimmista vahvuuksista on sen poikkeuksellisen kosteuttava vaikutus. Clarins Everlasting Youth Fluid tarjoaa ihon intensiivistä kosteutusta jopa 24 tunnin ajan, mikä auttaa ihoa pysymään raikkaana ja pehmeänä pitkän päivän aikana. Monet käyttäjät ovat huomanneet, että heidän ihonsa tuntuu huomattavasti kosteutetummalta ja hehkuvammalta tämän meikkivoiteen käytön jälkeen.

On kuitenkin syytä mainita, että Clarins Everlasting Youth Fluid voi tuntua hieman tahmealta levitettäessä, mikä saattaa olla pieni haitta. Tämä saattaa vaikeuttaa meikkivoiteen tasaisen levittämisen saavuttamista ja saada meikin näyttämään epätasaiselta. On suositeltavaa käyttää pientä määrää ja levittää se huolellisesti saavuttaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toinen seikka, joka saattaa olla haittapuolena, on meikkivoiteen korkea hinta. Clarins Everlasting Youth Fluid on melko hintava verrattuna muihin markkinoilla oleviin meikkivoiteisiin.

5. Clarins Everlasting Youth Fluid
4.1
Nordicfeel

Osto-opas: Meikkivoiteen valinta

Onnistuaksesi meikkivoiteen kanssa sinun on löydettävä oikea tuote. Sinun otettava huomioon kolme asiaa: peittävyys, ihosi sävy ja ihotyyppi. Meikkivoiteen tulee sopia ihosi sävyyn ja ihotyyppiisi, etenkin jos sinulla on erittäin kuiva tai rasvainen iho.

Peittävyys

Peittävyydessä on kolmea eri astetta; kevyt, keskinkertainen tai täysi peitto. Kevyt peittävyys sopii sinulle, joka haluat luonnollisen meikkaamattoman lookin. Keskinkertainen peittävyys on yleisin, koska se on niin joustava ja sopii monille alueille. Täyspeittoisuus sopii punaiselle iholle, pigmenttiläikkiin tai silloin kun haluat näyttävämmän juhlameikin.

Ihotyyppi

Jos sinulla on kuiva iho, kannattaa valita nestemäinen ja kosteuttava meikkivoide, joka antaa hehkua. Jos sinulla on rasvainen iho, sinun ei pitäisi käyttää öljypohjaista meikkivoidetta, vaan mieluiten mattavoidetta. Herkälle iholle kannattaa käyttää erityisen hellävaraista mineraalimeikkiä.

Ihon sävy

Oikean värin löytääksesi voit testata sävyä kaulallasi. Lämpimällä tai kullankeltaisella ihosävyllä tulisi olla meikkivoide, jossa on lämpimiä keltaisen sävyjä. Kylmissä pohjasävyissä tulee olla kylmiä punaisen tai vaaleanpunaisen sävyjä. Jos oma sävysi on näiden välissä, voit kallistua kumpaan suuntaan tahansa. Testaa ja löydä sopiva sävy!

Näin laitat meikkivoidetta

Seuraa näitä ohjeita saadaksesi todella kauniin ja luonnollisen meikin.

Puhdista – Puhdista ja hoida ihosi normaaleilla kasvojenpuhdistusaineillasi. Tämä on onnistuneen meikin A ja O. Puhdas ja hoidettu iho on täydellinen alusta meikkaamisen aloittamiseen. Varmista, että kuollut iho ja lika ovat poissa ja levitä kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen levittämistä.

Käytä primeria – Väriä tasoittavalla primerilla pääset eroon ihosi epätasaisuuksista, kuten punoituksesta tai pigmentaatiosta. Mitä puhtaampi ja tasasävyisempi ihosi on, sitä helpompi on onnistua hyvällä meikkivoiteella. Levitä primeria ongelma-alueille ja helposti rasvoittuviin kohtiin, kuten t-alueelle.

Ole säästeliäs – Aloita mieluummin liian pienellä määrällä tuotetta kuin liian suurella. Älä rasita ihoa tarpeettomasti, äläkä levitä primeria tai meikkivoidetta sinne, missä et sitä tarvitse. Vältät näin vaurioituneen ihon ja paakkuntuneen meikin.

Keskeltä ulospäin – Aloita kasvojen keskeltä ja työskentele reunoja kohti. Useimmat ihmiset tarvitsevat enemmän meikkivoidetta t-alueelle ja poskille, joilla on taipumus olla punaiset tai epätasaiset. Levitä pieni määrä poskille, nenän lähelle ja otsaan ja laita lisää vain tarvittaessa.

Älä maalaa – Hyvä vinkki parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on olla levittämättä meikkivoidettasi maalaamalla, vaan mielummin tupsutella ja painella se kasvoille. Riippumatta siitä, käytätkö meikkisivellintä vai sormia, saat näin tasaisemman tuloksen ja vältät teräviä reunoja ja juonteita kasvoilla. Varmista, että häivytät kaikki alueet huolellisesti, jotta lopputulos on luonnollinen.

Viimeistely – Viimeistele puuterilla tai kiinnityssuihkeella, jotta meikki pysyy paikallaan koko päivän. Käytä puuteria säästeliäästi ja ravista ylimääräinen puuteri pois siveltimestä. Käsittele tämän jälkeen koko kasvot suurilla vedoilla. Halutessasi voit tarvittaessa täydentää peitevoidetta punaisille alueille nenän tai silmien ympärillä. Suihkuta sitten kiinnityssuihketta koko kasvoillesi ja saat tasaisen tuloksen, joka kestää koko päivän!

Tuotevertailu

TuoteKokoKoostumusUV-suojaPeittävyys
Clinique Even Better Makeup
4.7
30 mlNestemäinen15 SPFKeskinkertainen
bareMinerals Original Foundation
4.5
8 gPuuteri15 SPFKevyt
Lumene CC Color Correcting Cream
4.3
30 mlNestemäinen20 SPFKeskinkertainen
Max Factor Facefinity Compact Foundation
4.2
10 gPuuteri20 SPFTäysi peitto
Clarins Everlasting Youth Fluid
4.1
30 mlNestemäinen15 SPFKeskinkertainen

Usein kysytyt kysymykset meikkivoiteista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.4 / 5 (17 Vastausta)