Parastestiopas

Paras meikkivoide 2023: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 6.2.2023

Meikkivoide on luultavasti tärkein meikkituote. Hyvä meikkivoide luo tasaisen ja kauniin ihon, ja nykypäivän laajan tuotevalikoiman ansiosta voit saavuttaa monia erilaisia lopputuloksia. Voit antaa iholle kiiltoa, sileyttä tai mattapinnan. Hyvälaatuisella tuotteella vältät turhaa kiiltoa ja paakkuuntumista. Olemme testanneet erilaisia eri ihotyypeille sopivia ​​meikkivoiteita voidaksemme antaa sinulle ehdotuksia uudeksi suosikkituotteeksesi!

Paras meikkivoide testiemme perusteella

Testipaneelimme on valinnut Cliniquen Even Better Makeupin testivoittajaksi. Tämä meikkivoide sopii useimmille ihotyypeille riippumatta siitä, onko sinulla rasvainen vai kuiva iho. Testaajat ovat arvioineet testaamissamme tuotteissa seuraavia ominaisuuksia:

  • Koostumus - Koostumus vaikuttaa lopputulokseen aika paljon. Nestemäiset meikkivoiteet antavat läpikuultavan ja lähes huomaamattoman tuloksen, kun taas mousse sopii sinulle, joka haluat peittävän vaikutuksen.
  • Sisältö - Sisällön tulee olla laadukas, kliinisesti testattu ja mieluiten ympäristöystävällinen ja luonnollinen.
  • Lopputulos - Ylivoimaisesti tärkein asia on lopputulos. Tekeekö tuote sen, mitä sen pitääkin? Muodostaako se hyvän pohjan meikille hoitaen samalla ihoa?

1. Clinique Even Better Makeup

4.7
Koko
30 ml
Koostumus
Nestemäinen
UV-suoja
15 SPF
Peittävyys
Keskinkertainen

2. Clarins Everlasting Youth Fluid

4.4
Koko
30 ml
Koostumus
Nestemäinen
UV-suoja
15 SPF
Peittävyys
Keskinkertainen

3. bareMinerals Original Foundation

4.3
Koko
8 g
Koostumus
Puuteri
UV-suoja
15 SPF
Peittävyys
Kevyt

4. Lumene CC Color Correcting Cream

4.3
Koko
30 ml
Koostumus
Nestemäinen
UV-suoja
20 SPF
Peittävyys
Keskinkertainen

5. Max Factor Facefinity Compact Foundation

4.2
Koko
10 ml
Koostumus
Puuteri
UV-suoja
20 SPF
Peittävyys
Täysi peitto

Osto-opas: Meikkivoiteen valinta

Onnistuaksesi meikkivoiteen kanssa sinun on löydettävä oikea tuote. Sinun otettava huomioon kolme asiaa: peittävyys, ihosi sävy ja ihotyyppi. Meikkivoiteen tulee sopia ihosi sävyyn ja ihotyyppiisi, etenkin jos sinulla on erittäin kuiva tai rasvainen iho.

Peittävyys

Peittävyydessä on kolmea eri astetta; kevyt, keskinkertainen tai täysi peitto. Kevyt peittävyys sopii sinulle, joka haluat luonnollisen meikkaamattoman lookin. Keskinkertainen peittävyys on yleisin, koska se on niin joustava ja sopii monille alueille. Täyspeittoisuus sopii punaiselle iholle, pigmenttiläikkiin tai silloin kun haluat näyttävämmän juhlameikin.

Ihotyyppi

Jos sinulla on kuiva iho, kannattaa valita nestemäinen ja kosteuttava meikkivoide, joka antaa hehkua. Jos sinulla on rasvainen iho, sinun ei pitäisi käyttää öljypohjaista meikkivoidetta, vaan mieluiten mattavoidetta. Herkälle iholle kannattaa käyttää erityisen hellävaraista mineraalimeikkiä.

Ihon sävy

Oikean värin löytääksesi voit testata sävyä kaulallasi. Lämpimällä tai kullankeltaisella ihosävyllä tulisi olla meikkivoide, jossa on lämpimiä keltaisen sävyjä. Kylmissä pohjasävyissä tulee olla kylmiä punaisen tai vaaleanpunaisen sävyjä. Jos oma sävysi on näiden välissä, voit kallistua kumpaan suuntaan tahansa. Testaa ja löydä sopiva sävy!

Näin laitat meikkivoidetta

Seuraa näitä ohjeita saadaksesi todella kauniin ja luonnollisen meikin.

Puhdista – Puhdista ja hoida ihosi normaaleilla kasvojenpuhdistusaineillasi. Tämä on onnistuneen meikin A ja O. Puhdas ja hoidettu iho on täydellinen alusta meikkaamisen aloittamiseen. Varmista, että kuollut iho ja lika ovat poissa ja levitä kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen levittämistä.

Käytä primeria – Väriä tasoittavalla primerilla pääset eroon ihosi epätasaisuuksista, kuten punoituksesta tai pigmentaatiosta. Mitä puhtaampi ja tasasävyisempi ihosi on, sitä helpompi on onnistua hyvällä meikkivoiteella. Levitä primeria ongelma-alueille ja helposti rasvoittuviin kohtiin, kuten t-alueelle.

Ole säästeliäs – Aloita mieluummin liian pienellä määrällä tuotetta kuin liian suurella. Älä rasita ihoa tarpeettomasti, äläkä levitä primeria tai meikkivoidetta sinne, missä et sitä tarvitse. Vältät näin vaurioituneen ihon ja paakkuntuneen meikin.

Keskeltä ulospäin – Aloita kasvojen keskeltä ja työskentele reunoja kohti. Useimmat ihmiset tarvitsevat enemmän meikkivoidetta t-alueelle ja poskille, joilla on taipumus olla punaiset tai epätasaiset. Levitä pieni määrä poskille, nenän lähelle ja otsaan ja laita lisää vain tarvittaessa.

Älä maalaa – Hyvä vinkki parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on olla levittämättä meikkivoidettasi maalaamalla, vaan mielummin tupsutella ja painella se kasvoille. Riippumatta siitä, käytätkö meikkisivellintä vai sormia, saat näin tasaisemman tuloksen ja vältät teräviä reunoja ja juonteita kasvoilla. Varmista, että häivytät kaikki alueet huolellisesti, jotta lopputulos on luonnollinen.

Viimeistely – Viimeistele puuterilla tai kiinnityssuihkeella, jotta meikki pysyy paikallaan koko päivän. Käytä puuteria säästeliäästi ja ravista ylimääräinen puuteri pois siveltimestä. Käsittele tämän jälkeen koko kasvot suurilla vedoilla. Halutessasi voit tarvittaessa täydentää peitevoidetta punaisille alueille nenän tai silmien ympärillä. Suihkuta sitten kiinnityssuihketta koko kasvoillesi ja saat tasaisen tuloksen, joka kestää koko päivän!

Usein kysytyt kysymykset meikkivoiteista

Mikä meikkivoide on paras?

Testissämme olemme nimenneet Clinique Even Better Makeup parhaaksi meikkivoiteeksi. Se on helppokäyttöinen ja hintansa arvoinen tuote. Mutta kuten kaikkien meikkien kohdalla, valinta on yksilöllinen. Valitse aina tuote, joka sopii hyvin ihosävyysi ja mahdollisiin iho-ongelmiisi, niin saat parhaat tulokset.

Meikkivoiteeni paakkuuntuu, miten voin välttää sen?

Suosittelemme, että käytät primeria, jotta saat meikkivoiteelle hyvän pohjan. Käytä sitten sivellintä ja varmista, että poistat siveltimeltä ylimääräiset meikkivoiteet saadaksesi ohuen kerroksen. Pieni määrä tuotetta on yleensä avain tasaiseen meikkivoiteeseen ilman paakkuuntumista.

Miten saan selville pohjasävyni?

Pohjasävy on yleinen termi meikkimaailmassa, mutta kaikki eivät tiedä sen merkitystä tai sitä, kuinka oman sävynsä voi selvittää. Pohjasävyllä tarkoitetaan punaisten ja keltaisten sävyjen määrää ihossamme. Kylmissä ihosävyissä on paljon punaista, mikä antaa kylmän, vaaleanpunaisen sävyn. Lämpimissä ihon sävyissä on sen sijaan paljon keltaista, mikä antaa oliivinvärisen, joskus vaaleankeltaisen ihon sävyn. Voit selvittää pohjasävysi itse katsomalla ihoasi ja pohtimalla, onko se enemmän vaaleanpunainen vai oliivinvärinen. Jos molemmat vaihtoehdot tuntuvat sopivan, ihossasi on tasapaino punaisen ja keltaisen välillä. Siinä tapauksessa pohjasävysi sopii yhteen sekä kylmien että lämpimien värien kanssa.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.4 / 5 (17 Vastausta)

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää