Parastestiopas
Paras kiharrin 2024: Testi ja vertailu
TestitKiharrin

Paras kiharrin 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Hiusten kihartaminen kampaajalla tai stylistillä voi olla sekä kallista että aikaa vievää. Yksinkertaisinta on hoitaa kihartaminen itse. Parhaalla kihartimella saat luotua juuri oman tyylisi mukaiset kiharat, ja vieläpä edullisesti. Jotta löytäisit parhaan kihartimen, olemme testanneet useita eri malleja ja listanneet viisi parasta kiharrinta. Paras kiharrin näistä oli BaByliss Rose Quartz Tight Curls. Sen muotoilu on ainutlaatuinen, sitä on helppo käyttää ja sillä saa upeita tuloksia.

Paras kiharrin testiemme perusteella

Parasta kiharrinta valitessamme otimme huomioon useita eri tekijöitä ja asioita, jotka ovat tuotteen laadun ja kampauksen onnistumisen kannalta tärkeitä. Kihartimen tulee esimerkiksi olla helposti käsiteltävä, ja sillä tehtyjen kiharoiden on kestettävä pitkään myös haastavissa olosuhteissa. Kihartimen käyttämisen on oltava kivaa ja mukavaa, ja kiharoiden muodon ja kampauksen kokonaisuuden on täytettävä toiveesi. Olemme listanneet tähän alle tärkeimmät asiat, joihin kiinnitimme huomiota:

 • Lopputulos - Kiinnitimme huomiota mm. siihen, kuinka kauan kiharat kestävät, millaisia kiharoita kihartimella voi tehdä ja millainen kiharrin sopii millekin hiustyypille.
 • Laatu - Tuotteen on oltava kestävä ja sillä olisi hyvä olla pitkä takuuaika. Se ei saa tuntua "muoviselta", eikä siinä saa olla helposti kuluvia tai rikkoontuvia osia. Kihartimen tulee yksinkertaisesti olla korkealaatuinen ja hyvistä materiaaleista tehty.
 • Toiminnot - Kihartimessa on hyvä olla hyödyllisiä toimintoja, kuten pikalämmitys, säädettävät lämpötilat ja kätevät pikanäppäimet.
 • Hinta-laatusuhde - Kihartimen hinnan täytyy aina vastata laatua ja lopputulosta. Kallein kiharrin ei aina ole paras.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. BaByliss Rose Quartz Tight Curls

4.7
Testivoittaja kiharrin

Lämpötila

160-210 °C

Lämmitys aika

20 s

Lämpöasetuksia

6

Johdon pituus

2,5 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

10 mm

Paino

419 g

Materiaali

Keraami
 • Helppokäyttöinen ja nopea lämpeneminen
 • Mukana kuumuutta kestävä hanska ja alusta
 • Pienet kiharat pysyvät hyvin pitkään
 • Ei sovellu suurien laineiden luomiseen

Tuotearvostelu

BaByliss Rose Quartz Tight Curls -kiharrin on todellinen löytö kaikille kiharoista pitäville. Vaikka sen ulkonäkö ja toiminnot ovat melko yksinkertaiset, tämä kiharrin on saavuttanut suuren suosion helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Tämä kiharrin ei erityisemmin erotu teknisillä ominaisuuksillaan, mutta sen toiminta puhuu puolestaan. Lämpötila-alue on 160-210 astetta, jossa lämpötilaa voi säätää 10 asteen välein. Tämä antaa mahdollisuuden valita juuri sopivan lämpötilan omille hiuksilleen.

Yksi tämän kihartimen parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys. Kiharrin lämpenee nopeasti, ja sen pitkä varsi mahdollistaa nopean kihartamisen. Lisäksi kihartimen mukana tulee kuumuutta kestävä hanska ja alusta, joka tekee kihartamisesta turvallista ja vaivatonta.

On tärkeää huomata, että tämä kiharrin on suunniteltu erityisesti pienemmille kiharoille, eikä se sovellu suurten laineiden luomiseen. Pienet kiharat kuitenkin pysyvät hyvin pitkään, mikä on erittäin positiivinen piirre.

Yhteenvetona voidaan todeta, että BaByliss Rose Quartz Tight Curls -kiharrin on kiinnostava tuote, joka vaikuttaa yksinkertaiselta mutta tarjoaa erinomaisen kihartamiskokemuksen. Vaikka sen tekniset ominaisuudet eivät ole poikkeukselliset, tämä kiharrin on erittäin helppokäyttöinen ja nopea lämpenemään. Kuumuutta kestävä hanska ja alusta ovat hyödyllisiä lisäominaisuuksia, jotka tekevät kihartamisesta turvallista. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat luoda upeita ja pitkäkestoisia pieniä kiharoita hiuksiinsa.

1. BaByliss Rose Quartz Tight Curls
4.7
Lyko

2. Lyko Curling Iron 19 mm

4.5

Lämpötila

180-220 °C

Lämmitys aika

15 s

Lämpöasetuksia

3

Johdon pituus

3 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

13 tai 19 mm

Paino

340 g

Materiaali

Keraami
 • Saatavilla kahdessa koossa, 13-25 mm ja 19-32 mm
 • Helppokäyttöinen
 • Antaa kauniin lopputuloksen
 • Vain kolme lämpötila-asetusta, 180, 200 ja 220 °C
 • Ei mukana lämpöä kestävää hanskaa, alustaa tai telinettä

Tuotearvostelu

Curling Iron By Lyko on erittäin mielenkiintoinen kiharrin, joka on suunniteltu ja kehitetty Lykon oman tuotemerkin alla. Tämä kiharrin on saatavilla kahdessa eri koossa, 13-25 mm ja 19-32 mm, mutta muuten ne ovat täysin identtisiä.

Kihartimessa on kolme lämpötila-asetusta: 180, 200 ja 220 °C. Olisimme toivoneet laajempaa lämpötila-aluevalikoimaa, jotta saisimme matalampia lämpötiloja. Kihartimessa olisi hyödyllistä olla mahdollisuus säätää lämpötila vieläkin alhaisemmaksi herkemmille hiuksille.

Käyttökokemuksena tämä kiharrin on erittäin helppokäyttöinen. Se liukuu vaivattomasti hiuksissa ja mahdollistaa nopean kihartamisen. Hieman suuremmalla koolla saat suuria, auki olevia laineita, kun taas hieman pienemmällä koolla saat hieman pienempiä, mutta runsaita kiharoita.

Lopputulos tämän kihartimen kanssa on todella kaunis. Kiharat ovat kiiltäviä, hyvin muotoiltuja ja kestävät pitkään. Tämä kiharrin todella tekee hiuksista upean näköiset.

Valitettavasti kihartimen mukana ei tule lämpöä kestävää hanskaa, alustaa tai telineä, johon voisi laittaa kihartimen sen ollessa kuuma. Nämä lisäominaisuudet olisivat olleet hyödyllisiä ja turvallisuutta lisääviä.

Curling Iron By Lyko on loistava kiharrin jota suosittelemme kaikille, jotka haluavat luoda upeita ja kestäviä kiharoita hiuksiinsa.

2. Lyko Curling Iron 19 mm
4.5
Lyko

3. Remington Silk Curling Wand

4.4

Lämpötila

120-220 °C

Lämmitys aika

30 s

Lämpöasetuksia

Slider

Johdon pituus

3 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

13-25 mm

Paino

576 g

Materiaali

Keraami
 • Laaja lämpötila-alue joka on hyödyllinen herkille hiuksille ja matalampia lämpötiloja haluaville
 • Helppo käyttää ja antaa upeita lopputuloksia
 • Mukana tulee lämpöä kestävä hanska ja pussi, jotka helpottavat kihartimen käyttöä ja säilyttämistä
 • Hieman korkea hinta

Tuotearvostelu

Remington Silk Curling Wand on moderni kiharrin, joka tarjoaa upeita kiharoita. Tässä kihartimessa on digitaalinen näyttö, joka näyttää lämpötilan selkeästi.

Yksi tämän kihartimen parhaista ominaisuuksista on sen laaja lämpötila-alue, 120-220 °C. Tämä on erittäin hyödyllinen kaikille, joilla on herkkä hiuslaatu ja jotka haluavat käyttää matalampia lämpötiloja. On hienoa, että tämä kiharrin tarjoaa mahdollisuuden säätää lämpötila tarkasti omien hiusten tarpeiden mukaan.

Mukana toimitetaan myös lämpöä kestävä hanska ja pussi, jotka helpottavat kihartimen käyttöä ja säilyttämistä. Nämä lisäominaisuudet tekevät kihartimen käytöstä turvallista ja kätevää.

Henkilökohtaisesti voin sanoa, että tämä kiharrin on erittäin helppo käyttää. Sen muotoilu mahdollistaa hyvän otteen ja hiukset liukuvat vaivatta kihartimen ympäri. Lopputuloksena saa upeita ja kestäviä kiharoita, jotka näyttävät todella ammattimaisilta.

Ainoa pieni haittapuoli on kihartimen hieman korkea hinta. Kuitenkin, kun otetaan huomioon sen laaja lämpötila-alue ja upea lopputulos, se voi olla hintansa arvoinen sijoitus.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Remington Silk Curling Wand on muodikas kiharrin, joka tarjoaa upeita kiharoita. Sen digitaalinen näyttö, laaja lämpötila-alue ja mukana tulevat lisätarvikkeet tekevät siitä erittäin kätevän ja turvallisen käyttää!

3. Remington Silk Curling Wand
4.4
Nordicfeel

4. ghd Curve Soft Curl Tong

4.3

Lämpötila

185 °C

Lämmitys aika

20 s

Lämpöasetuksia

1

Johdon pituus

3 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

32 mm

Paino

360 g

Materiaali

Keraami
 • Patentoidun teknologian avulla tasainen lämpötila koko hiuksille
 • Helppo ja nopea luoda kauniita suuria kiharoita ja laineita
 • Sisäänrakennettu teline mahdollistaa kihartimen turvallisen laskemisen ilman kuumien osien kosketusta alustaan
 • Korkea hinta
 • Vain yksi lämpötila-asetus

Tuotearvostelu

ghd Curve Soft Curl Tong on premium-tuote joka on suunnattu vaativammille naisille. Tämä tyylikäs kiharrin tarjoaa käyttäjälleen erinomaisen kokemuksen hiusten muotoilussa. Siinä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Yksi tämän kihartimen parhaista (ja ehkä huonoista) puolista on sen yksinkertainen käyttö. Siinä on vain yksi lämpötila-asetus, 185 astetta, joka on optimaalinen useimmille hiustyypeille. Patentoitu teknologia varmistaa että lämpötila pysyy tasaisena koko kiharrusprosessin ajan, ja että jokainen hiuskiehkura saa juuri oikean lämpötilan.

Kihartimessa on myös kätevä klipsi, joka helpottaa hiusten kiinnittämistä ja kihartamista. Sen avulla voit luoda suuria, auki olevia kiharoita helposti. Pienempien kiharoiden luominen voi olla hieman haastavampaa tällä kihartimella.

Toinen hieno ominaisuus on kihartimen sisäänrakennettu teline. Tämä mahdollistaa kihartimen turvallisen laskemisen alustalle, ilman että kuuma kiharrinosa koskettaa pintoja. Tämä on erityisen kätevää kiireisinä hetkinä, kun tarvitset nopeita taukoja kihartamisen välissä.

On kuitenkin kaksi selkeää haittapuolta, jotka on mainittava. Ensinnäkin tämän kihartimen hinta on melko korkea. Lisäksi olisi ollut hyödyllistä, jos kihartimessa olisi ollut mahdollisuus säätää lämpötilaa useammalle tasolle, jotta se sopisi paremmin erilaisille hiustyypeille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ghd Curve Soft Curl Tong on erinomainen valinta, jos etsit korkealaatuista kiharrinta ja olet valmis sijoittamaan siihen. Vaikka siinä on joitain puutteita, sen suorituskyky ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Jos haluat luoda suuria ja upeita kiharoita nopeasti, tämä laite on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

4. ghd Curve Soft Curl Tong
4.3
Lyko

5. LYKO L Shaped Curling Iron

4.1

Lämpötila

120-230 °C

Lämmitys aika

40 s

Lämpöasetuksia

Slider

Johdon pituus

3 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

25 tai 32 mm

Paino

260 g

Materiaali

Keraami
 • Ainutlaatuinen L-muotoinen kiharrin
 • Optimaalinen ergonomia, vähentää väsymystä käsissä ja olkapäissä
 • Laaja lämpötila-alue, 120-230 astetta
 • Antaa kauniita, avoimia ja pehmeitä laineita
 • Pitkä lämmitysaika
 • Epätavallista kihartaa hiuksia tällä kahvalla, vaatii tottumista
 • Kiharat eivät kestä yhtä pitkään
 • Korkeampi hinta kuin jotkut uskaltavat maksaa jostain aivan uudesta

Tuotearvostelu

Tämä kiharrin on todellinen pioneeri, joka hyödyntää innovatiivista L-muotoa. Sen erityisen muotoilun ansiosta käsien ja olkapäiden rasitus vähenee, tarjoten optimaalista ergonomiaa. Ja tiedätkö mikä parasta? Kahva pysyy miellyttävän viileänä juuri tämän L-muodon ansiosta!

Tämä kiharrin tarjoaa laajan lämpötila-alueen, 120-230 astetta, jotta voit valita täsmälleen sopivan lämmön hiuksillesi. Sen lämpenemisaika on hieman pidempi kuin toivoisi, mutta kun pääset yli odotusjännityksestä, huomaat, että tämä on vain pikkujuttu.

Aluksi hiusten kihartaminen tällä erityisellä kahvalla voi tuntua hieman oudolta, mutta ei hätää, se on vain tottumiskysymys! Itse asiassa huomasin pian, että tämä kiharrin tekee kiharoinnista paljon helpompaa ja vaivattomampaa verrattuna perinteisiin malleihin.

Kun kiharasin hiukseni tällä ihanuudella, lopputulos oli upea – auki olevia, pehmeitä ja suloisia laineita! Käytännöllisesti katsoen tämä kiharrin loihti hiuksiini täydellisen kampauksen. Täytyy kuitenkin myöntää, että kiharat eivät pidä yhtä kauan kuin joidenkin muiden kihartimien tekemät. Jos tavoitteenasi on pitkäkestoinen kampaus, tämä saattaa olla hieman pettymys.

Kaiken kaikkiaan tämä on ehdottomasti loistava tuote, vaikka kahva vaatiikin hieman totuttelua. Jotkut saattavat epäröidä hinnan vuoksi, mutta uskallan sanoa, että tämä on kokeilemisen arvoinen! L-muotoinen kiharrin tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja upean lopputuloksen. Luota minuun, tämä on todellinen löytö!

5. LYKO L Shaped Curling Iron
4.1
Lyko

6. BaByliss Deep Waver W2447E

3.9

Lämpötila

160-200 °C

Lämmitys aika

30 s

Lämpöasetuksia

3

Johdon pituus

2,5 m

Automaattinen sammutus

Kyllä

Koko

- mm

Paino

623 g

Materiaali

Keraami

Osto-opas: Kihartimen valinta

Tuntuuko parhaan kihartimen valinta vaikealta? Et ole ainoa. Auttaaksemme sinua ja muita, olemme laatineet osto-oppaan. Sen hyödyllisten näkökohtien ja vinkkien avulla löydät juuri etsimäsi mallin.

Erityyppiset kihartimet

On olemassa erikokoisia ja -mallisia kihartimia, joista voit valita sopivan esimerkiksi hiustyyppisi tai hiustesi pituuden mukaan. Eri malleja ja kokoja tarvitaan myös siksi, että niillä saadaan luotua erilaisia kiharoita ja hiustyylejä. Kihartimien halkaisijoissa on olemassa 3-5 yleistä vaihtoehtoa. Jos esimerkiksi haluat pienemmät kiharat, sinun kannattaa varmistaa, että sylinterin halkaisija on pieni.

Parhaan kihartimen valinnassa on tärkeintä se, että tiedät, minkä kokoiset ja malliset kiharat haluat. Valitse kiharrin sen mukaan. Jos olet epävarma, suosittelemme noin 25 mm sylinterikokoa. Aloittelijoille suosittelemme myös kiharrinta, jossa on puristin ja eristetty kärki. Silloin et polta sormiasi. Muista kuitenkin, että tällaisella kihartimella ei saa yhtä pehmeännäköisiä kiharoita kuin sellaisella, jossa ei ole puristinta.

Tavallisimmat kiharrinmallit ovat lainekiharrin, kreppikiharrin ja kartiokiharrin.

 • Lainekihartimella tehdään aaltoilevia kampauksia ja tiukkoja kiharoita. Tämä kiharrinmalli sopii sinulle, jos haluat hiuksistasi kauniin tuuheat lyhyeksi ajaksi. Riippumatta hiustesi laadusta tai paksuudesta, lainekiharrinta on mukava käyttää. Lainekihartimen ja tavallisen kihartimen ero on se, että lainekihartimessa on kolme sylinteriä, ei vain yksi.
 • Kreppikiharrin luo tiukempia ja pienempiä kiharoita kuin esimerkiksi lainekiharrin. Koska tämä antaa hiuksille tuuheutta ja voimaa, kannattaa kiharrinta käyttää hiuspohjan lähellä.
 • Kartiokihartimessa on kapeneva sylinteri, jonka ansiosta voit helposti valita, millaiset kiharat haluat. Kierrät vain hiuksesi siihen kohtaan kiharrinta, joka tekee oikeanlaiset kiharat. Hyödyntämällä koko sylinteriä saat suurimmat kiharat hiuspohjan lähelle ja pienempiä muualle. Kartiokihartimella saat siis monia erilaisia kiharoita, joten laite on erittäin monikäyttöinen.

Materiaali

Jos haluat kihartimen olevan hellävarainen hiuksillesi, sinun kannattaa valita keraaminen kiharrin. Keraamiset kihartimet sopivat erityisesti ohuille hiuksille, joita on helppo muotoilla. Paksummille ja karkeammille hiuksille tarvitaan esimerkiksi titaanipintainen kiharrin. Titaanipäällyste saa kihartimen liukumaan kevyesti hiusten läpi, jolloin lämpö imeytyy paremmin. Keraamiset ja titaanipäällysteiset kihartimet auttavat pitämään hiukset hyväkuntoisina.

Muista, että liian suuri lämpö vahingoittaa hiuksia. Jos valitset metallisen kihartimen, saatat vahingoittaa hiuksiasi, etenkin jos ne ovat ohuet ja hauraat.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saat käyttämällä kiharrinta, jonka pinta on käsitelty jonkinlaisella öljyllä. Se pitää hiukset kunnossa ja vahvistaa niitä.

Lämpötila ja lämmitysaika

Useimpien kihartimien lämpötilaa voi säätää. Joidenkin mallien vakiolömpö tosin on 185 astetta, mikä sopiikin hyvin parhaiden kiharoiden ja upeiden hiustyylien luomiseen. Jos hiuksesi ovat erittäin hauraat, et voi käyttää niin kovaa lämpötilaa. Säädä kihartimen lämpö sen sijaan 80 tai 100 asteeseen. Erittäin paksuille ja kestäville hiuksille on olemassa 260 asteeseen kuumenevia malleja. Usein valittavanasi on 3-10 erilaista lämpötilaa.

Jos käytät korkeaa lämpötilaa, on tärkeätä käyttää myös lämpösuojaa. Oikeastaan sinun pitäisi aina käyttää jonkinlaista lämmöltä suojaavaa voidetta tai suihketta. Hiukset ja kiharat pysyvät silloin paremmassa kunnossa ja hiusten vahingoittumisen riski pienenee. Hiusten kuumalla kihartimella lämmittämisessä on se hyvä puoli, että kiharat kestävät pidempään. Älä kuitenkaan lämmitä liian pitkään, vaan lue aina ohjekirjasta, miten pitkään kuuminta lämpötilaa voi käyttää.

Kihartimen lämpenemisen ei koskaan pitäisi kestää 60 sekuntia pidempään. Jos lämpenemisaika on pidempi, joudut turhaan odottelemaan, että pääsisit laittamaan hiuksesi. Paras lämpenemisaika on noin 30 sekuntia tai lyhyempi. Kihartimessa on hyvä olla äänimerkki tai ainakin merkkivalo, joka ilmoittaa, kun kiharrin on lämmennyt. Jos haluat nopeasti lämpenevän kihartimen, valitse kiharrin, jossa on keraamiset lämpölevyt.

Jos et ole aiemmin käyttänyt kiharrinta, on hyvä, jos sen mukana tulee suojakäsine. Sen ansiosta et polta itseäsi.

Ergonomia

Jos käytät kiharrintasi usein, on tärkeää, että se on ergonomisesti muotoiltu. Muuten hartiasi tai kätesi saattavat kipeytyä kiharrinta käyttäessäsi. Mitä pidemmät hiukset sinulla on, sitä kauemmin hiusten kihartaminen kestää. Silloin ergonomian merkitys kasvaa. Esimerkiksi numeroa 7 muistuttavat kihartimet ovat ergonomisesti hyviä. Tämä malli sopii pidemmille hiuksille, ja kihartimesta saa hyvän ja luonnollisen otteen. Se vähentää niin käsien kuin hartioidenkin rasitusta.

Kartiokihartimien käyttäminen on usein ergonomisempaa ja helpompaa kuin esimerkiksi puristettavien. Kihartimen tulee olla käytännöllisesti muotoiltu, jotta sen käyttäminen ei tunnu työläältä ja hankalalta. Kädensijasta on saatava kunnon ote, eikä se saa päästä liukumaan ja putoamaan kädestäsi.

Kihartimella saisi mielellään olla teline, jotta saat sen helposti laskettua käsistäsi. Silloin kiharrinta on helppo käsitellä, eikä ole sitä vaaraa, että polttaisit jotain kihartimen alla oleva

Ominaisuudet ja toiminnot

Kihartimissa on erilaisia käytännöllisyyttä lisääviä ominaisuuksia. Esimerkiksi puristin helpottaa kihartimen käyttöä. Lukitset sen avulla hiukset paikalleen, lämmität niitä pari sekuntia ja avaat sitten puristimen. Näin hiukset lämpiävät tasaisesti, ja lämpötilakin on suurempi.

 • Johdon pituus - Tämä on tärkeä asia, sillä johto ei saa olla liian lyhyt. Jos johto on lyhyt, kiharrinta on vaikea käyttää ja sinulla on vähemmän tilaa liikkua. Noin 2,5 - 3 metriä pitkä johto on sopiva.
 • Pyörivä johdonkiinnike - Jos kihartimen johdonkiinnike pyörii liikkeidesi mukaan, on kihartimen käyttö helpompaa. Sinun ei tarvitse vaihtaa otettasi tehdäksesi erilaisia liikkeitä.
 • Pikalämmitys - Monissa malleissa lämpenemisaikaa voi lyhentää pariin sekuntiin. Pikalämmitys löytyy yleensä kihartimista, joissa on keraamiset lämpöelementit.
 • Automaattinen sammutus - Monissa kiharrinmalleissa on tämä toiminto. Se tarkoittaa sitä, että kiharrin sammuu itsestään muutaman minuutin kuluttua. Sinun ei siis tarvitse tarkistaa asiaa, etkä voi unohtaa laitetta päälle. Suosittelemme kiharrinta, joka sammuttaa itsensä noin 60 sekuntissa.

Tuotevertailu

TuoteLämpötilaLämmitys aikaLämpöasetuksiaJohdon pituusAutomaattinen sammutusKokoPainoMateriaali
BaByliss Rose Quartz Tight Curls
4.7
160-210 °C20 s62,5 mKyllä10 mm419 gKeraami
Lyko Curling Iron 19 mm
4.5
180-220 °C15 s33 mKyllä13 tai 19 mm340 gKeraami
Remington Silk Curling Wand
4.4
120-220 °C30 sSlider3 mKyllä13-25 mm576 gKeraami
ghd Curve Soft Curl Tong
4.3
185 °C20 s13 mKyllä32 mm360 gKeraami
LYKO L Shaped Curling Iron
4.1
120-230 °C40 sSlider3 mKyllä25 tai 32 mm260 gKeraami
BaByliss Deep Waver W2447E
3.9
160-200 °C30 s32,5 mKyllä- mm623 gKeraami

Usein kysytyt kysymykset kihartimista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.5 / 5 (18 Vastausta)