Parastestiopas
Paras hopeashampoo 2024: Testi ja vertailu
TestitHopeashampoo

Paras hopeashampoo 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Jos sinulla on vaaleat, valkoiset tai hopeanhohtoiset hiukset joko luonnostaan tai värjättynä, olet voinut huomata, että niihin voi ilmestyä ikäviä keltaisen sävyjä. Erityisesti kesällä, kun aurinko, uima-altaan kloorivesi ja merivesi pääsevät vahingoittamaan hiuksiamme. Tällöin hopeashampoo voi olla pelastuksesi. Se sisältää violetteja pigmenttejä, jotka häivyttävät keltaisuutta ja antavat hiuksille viileänsävyisen ja tasaisemman värin. Markkinoilta löytyy valtavasti erilaisia hopeashampoita, joten olemme helpottaneet valintaasi tekemällä laajan testin. Valitsimme viisi parasta hopeashampoota, joista Fanola Fanola No Yellow Schampoo selvisi testin voittajaksi.

Paras hopeashampoo testiemme perusteella

Valitessa parasta hopeashampoota on otettava huomioon monia asioita. Tärkeintä shampoolle on estää keltaisuutta ja antaa hiuksille viileämpi sävy. Lisäksi hinta on tärkeä asia. Kuinka paljon saat rahoillesi vastinetta? Miten tiiviissä muodossa tuote on? Miten sitä tulee käyttää? Vahingoittaako tai kuivattaako tuote hiuksia? Olemme sisällyttäneet arvioomme nämä kysymykset, sekä monia muita. Voit lukea alempaa sivulta löytyvästä osto-oppaastamme, mitkä seikat ovat mielestämme tärkeitä ottaa huomioon hopeashampoota valitessa. Testissämme olemme painottaneet erityisesti seuraavia asioita:

 • Lopputulos – Tärkeintä on, että hopeashampoo toimii ja antaa hiuksillesi viileän sävyn ilman keltaisuutta. Lisäksi huomioimme myös yleisiä tuloksia, kuten tuleeko hiuksista hopeashampoota käytettäessä kuivat vai kosteutetut, ja mikä on riski sille, että hiuksista tuleekin violetin tai sinertävän sävyiset.
 • Hinta ja koko – Kuinka paljon tuote maksaa, ja miten paljon tuotetta pitää käyttää halutun lopputuloksen saamiseksi. Tuotteen hinta-laatu-suhde on hyvin tärkeä, koska kyseessä on tuote, jota on ostettava säännöllisesti halutun lopputuloksen säilyttämiseksi.
 • Arviot ja käyttökokemukset – Voimme tietenkin kertoa vain omia kokemuksiamme lopputuloksesta, johon vaikuttavat myös hiusten väri ja laatu. Kannattaakin lukea, mitä muut asiakkaat tuotteesta ajattelevat. Näin saat paremman kuvan tuotteen vaikutuksista ja siitä, kuinka suosittu/tehokas hopeashampoo on.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Fanola No Yellow Schampoo

4.8
Testivoittaja hopeashampoo

Koko

1 l

Teho

4/5
 • Antaa välittömän tuloksen muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen
 • Tehokkaasti neutralisoi keltaisen sävyn ja jättää jälkeensä kauniin hopeisen lopputuloksen
 • Hiukset tuntuvat kosteutetuilta eivätkä kuivilta
 • Edullinen hinta suuresta 1 litran pakkauksesta huolimatta
 • Tärkeää olla varovainen ja olla antamatta shampoon vaikuttaa liian pitkään, jotta vältetään sininen sävy

Tuotearvostelu

Fanola No Yellow -hopeashampoo on todella ansainnut suuren suosionsa, ja ymmärrän miksi. Ensinnäkin, tämä shampoo on saatavilla 1 litran kokoisessa paketissa, mikä tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen lisäksi hinta pysyy edelleen kohtuullisena.

Shampoo sopii erinomaisesti vaaleille, raidoitetuille ja harmahtaville hiuksille, auttaen poistamaan ei-toivotut keltaiset sävyt. Jo muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen märissä hiuksissa näkee välittömän tuloksen. Jos jättää shampoon vaikuttamaan liian pitkäksi aikaa, sen vaikutus voi olla hyvin voimakas. Hiukset tuntuvat kosteutetuilta eivätkä kuivilta shampon jälkeen.

Fanola No Yellow -hopeashampoo neutralisoi tehokkaasti keltaisen sävyn ja jättää jälkeensä upean hopeisen lopputuloksen.

On todella vaikeaa löytää mitään merkittäviä haittoja tästä tuotteesta. Hinta on kilpailukykyinen, ja ainoa asia, josta tulee olla varovainen, on antaa shampoon vaikuttaa liian pitkään, jolloin hiuksista voi tulla sininen sävy esiin.

Fanola No Yellow -hopeashampoo on todellinen pelastus niille, jotka haluavat ylläpitää tai saavuttaa upean vaalean sävyn hiuksiinsa. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi tuotteen hinta-laatusuhde on erinomainen. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat säilyttää kauniin vaalean hiusvärin ilman keltaisia sävyjä.

1. Fanola No Yellow Schampoo
4.8
Lyko

2. Milk Shake Silver Shine

4.6

Koko

0,3 l

Teho

4/5
 • Tehokas hopeashampoo
 • Pieni määrä riittää käyttökertaan
 • Hiukset eivät kuivu käytön jälkeen
 • Riittää käyttää noin kerran viikossa sävyjen ylläpitämiseksi
 • Korkea hintataso verrattuna muihin tuotteisiin

Tuotearvostelu

Milk Shake Silver Shine -hopeashampoo on tunnetumpien kilpailijoiden rinnalla vähemmän tunnettu tuote, mutta se tarjoaa useita yllätyksiä. On kuitenkin todettava heti alkuun, että tämä on hieman kalliimpi tuote. Pullo sisältää vain 300 ml, mutta hinta on melko korkea.

Shampoo on erittäin riittoisa, joten pieni määrä riittää hyvin käyttökertaan. Se on myös erittäin pehmeän tuntuinen hiuksissa, samalla kun se poistaa tehokkaasti keltaiset sävyt ja jättää kauniin hopeisen vivahduksen.

Milk Shake Silver Shine ei kuivata hiuksia, mikä saattaa joskus olla muiden hopeashampoiden ongelma. Hiukset tuntuvat kosteutetuilta ja terveiltä.

Riittää, että käyttää tätä shampoota noin kerran viikossa pitääkseen hiusten kauniit sävyt yllä. Vaikka tuotteen hinta voi olla joidenkin mielestä korkea, sen tehokkuus ja lopputulokset ovat erinomaisia.

Milk Shake Silver Shine -hopeashampoo on hyvä valinta niille, jotka haluavat ylläpitää kauniita sävyjä hiuksissaan. Vaikka se on hieman kalliimpi ja pullo on pienempi kuin muilla tuotteilla markkinoilla, sen laatu ja tehokkuus tekevät siitä silti harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat upean silmäänpistävän hopean sävyn hiuksiinsa.

2. Milk Shake Silver Shine
4.6
Lyko

3. Maria Nila Sheer Silver

4.3

Koko

0,35 l

Teho

5/5
 • Vapaa haitallisista aineista
 • Miellyttävä tuoksu
 • Kirkastaa vaaleita osioita ja antaa kylmemmän sävyn
 • Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja terveiltä
 • Joillakin voi esiintyä kuivaa hiuspohjaa
 • Korkeampi hinta verrattuna kilpailijoihin

Tuotearvostelu

Maria Nila Sheer Silver on erittäin suosittu hopeashampoo tunnetulta Maria Nila -merkiltä. Tämä hopeashampoo on mukava löytö, ja ymmärrän täysin sen suosion syyn. Ensinnäkin, tämä shampoo on vapaa useista haitallisista aineista, kuten sulfaateista ja parabeeneista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää kemikaaleja hiustenhoidossaan.

Kun avaa tuubin, huomaa heti sen miellyttävän tuoksun. Shampoo on myös erittäin helppo levittää hiuksiin ja se vaahtoaa hyvin. Se on riittoisaa ja pieni määrä riittää hyvin koko hiusten pesuun.

Yksi Maria Nila Sheer Silver -shampoon suurimmista eduista on sen kyky selkeästi kirkastaa vaaleita hiuksen osia ja antaa niille kauniin, kylmemmän sävyn. Tämä hopeashampoo poistaa tehokkaasti keltaiset ja lämpimät sävyt, jättäen hiukset raikkaiksi ja silkkisen pehmeiksi. Hiukset näyttävät terveiltä, kiiltäviltä ja hyvin hoidetuilta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että joillakin käyttäjillä saattaa ilmetä kuivuutta hiuspohjassa käytön jälkeen. Tämä voi olla haittapuoli niille, jotka jo valmiiksi kärsivät kuivasta hiuspohjasta. On suositeltavaa käyttää hoitoainetta tai hiusöljyä kosteuttamaan hiuspohjaa, jos tämä on ongelma.

Yksi haittapuoli on hinta. Maria Nila Sheer Silver -shampoo on hieman kalliimpi kuin jotkut muut kilpailijansa samalla tilavuudella. Tämä voi olla este joillekin, jotka haluavat säästää hiustenhoitotuotteissaan. Olisi toivottavaa, että hinta olisi hieman edullisempi.

Kaiken kaikkiaan Maria Nila Sheer Silver on laadukas hopeashampoo, joka tarjoaa erinomaisia tuloksia vaaleiden hiusten sävyn kirkastamisessa. Vaikka siinä voi olla joitain haittoja, kuten kuivuutta hiuspohjassa ja korkeampi hinta, sen tehokkuus ja laatu tekevät siitä silti harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat ylläpitää kauniita, viileitä sävyjä hiuksissaan.

3. Maria Nila Sheer Silver
4.3
Nordicfeel

4. Fudge Clean Blonde Damage Rewind

4.1

Koko

1 l

Teho

4/5
 • Riittoisa pullo, sisältää litran tuotetta
 • Hyvät hoitavat ominaisuudet hiusten vahvistamiseen ja suojaamiseen
 • Tehokas vaikutus, neutraloi keltaiset sävyt
 • Pitkä vaikutusaika voi aiheuttaa voimakkaita lila/sinisiä sävyjä
 • Voimakas tuoksu, joka voi häiritä joitakin käyttäjiä

Tuotearvostelu

Clean Blonde Damage Rewind on arvostettu hopeashampoo Fudge Carelta. Tämä hopeashampoo on saavuttanut suuren suosion. Ensinnäkin, vaikka hinta on hieman korkeampi, pullo sisältää kokonaisen litran tuotetta, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja taloudellisen vaihtoehdon.

Clean Blonde Damage Rewind -shampoolla on erinomaiset hoitavat ominaisuudet, jotka vahvistavat ja suojaavat hiuksia. Se auttaa ylläpitämään hiusten terveyttä samalla kun se poistaa keltaisia sävyjä. Lisäksi se on täysin sulfaatiton, mikä tekee siitä hellävaraisen vaihtoehdon hiusten värille ja rakenteelle.

Tämän hopeashampoon vaikutus on erinomainen. Se neutraloi tehokkaasti keltaiset sävyt ja jättää hiuksiin kauniin, viileän sävyn. Tulokset ovat huomattavat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

On kuitenkin tärkeää olla varovainen ja välttää pitkää vaikutusaikaa. Pidempi vaikutusaika voi johtaa voimakkaisiin lila/sinisiin sävyihin hiuksissa. Suosittelemme aloittamaan lyhyemmällä vaikutusajalla ja tarkkailemaan tulosta.

Yksi haittapuoli on tuotteen voimakas tuoksu, joka voi häiritä joitakin käyttäjiä.

Kaiken kaikkiaan Clean Blonde Damage Rewind on laadukas hopeashampoo, jolla on erinomaiset vaikutukset. Se tarjoaa hyvän vastineen rahoille pitkäkestoisen pullonsa ansiosta. Huolimatta joistakin haittapuolista, kuten voimakkaasta tuoksusta, se on silti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat ylläpitää kauniita, viileitä sävyjä hiuksissaan.

4. Fudge Clean Blonde Damage Rewind
4.1
Lyko

5. Ida Warg Silver Schampoo

3.7

Koko

0,25 l

Teho

3/5
 • Miellyttävä melonin sävyinen tuoksu
 • Pieni tuubin koko
 • Hiukset voivat tuntua kuivilta
 • Vaikutus sävyihin ei ole erityisen voimakas

Tuotearvostelu

Ida Warg Silver Schampoo on tuote, josta vallitsee hyvin jakautuneita mielipiteitä. Monien mielestä tämä hopeashampoo ei ole täysin vakuuttava. Vaikka hinta on alhainen, on myös tuubin koko erittäin pieni, mikä voi tuntua pettymykseltä.

Hopeashampoon tuoksu on miellyttävä ja hienosti melonin sävyinen. Se luo virkistävän tunnun pesuhetkiin.

Vaikutus ei ole täysin vakuuttava. Vaikka hopeashampoo voi hieman viilentää sävyjä, se ei yllä samalle tasolle kuin jotkut muut hopeashampoot. Toisin sanoen, tulokset eivät välttämättä ole toivottuja tai odotettuja.

Valitettavasti hiukset voivat myös tuntua hieman kuivilta tämän shampoon käytön jälkeen. Tämä voi olla haittapuoli, etenkin niille, joilla on jo valmiiksi kuivat hiukset

Tuotteen kehittämiseen ei ole käytetty riittävästi aikaa ja resursseja. Vaikuttaa siltä, että yritys on keskittynyt enemmän brändin vahvuuteen kuin itse tuotteen laatuun.

Kaiken kaikkiaan Ida Warg Silver Schampoo on tuote, josta vallitsee erilaisia mielipiteitä. Vaikka se onkin edullinen, tuubin pieni koko ja hieman kuivattava vaikutus voivat olla haittapuolia. Vaikutus sävyihin ei myöskään yllä toivottuun tasoon. On tärkeää pitää mielessä nämä seikat ennen tuotteen hankkimista.

5. Ida Warg Silver Schampoo
3.7
Lyko

Osto-opas: Hopeashampon valinta

Ostaessasi hopeashampoota yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista on se, kuinka usein aiot tuotetta käyttää. Onko se tarkoitettu lähinnä päivittäiseen käyttöön vai satunnaisesti, esimerkiksi aurinkoisen päivän jälkeen, kun haluat estää hiuksiasi kellertymästä? Onko hopeashampoo tarkoitettu ainoastaan aurinkolomalle mukaan otettavaksi? Tai käytettäväksi joka toisen tai kolmannen hiustenpesun yhteydessä hiusten virkistämiseksi? Se, kuinka usein haluat tuotetta käyttää, vaikuttaa siihen, millainen shampoo sinun kannattaa ostaa. Alle olemme koonneet joitakin tärkeimmistä asioista, jotka tulisi muistaa hopeashampoota valitessa.

Määrä

Se, miten paljon tuotetta ostoksen yhteydessä saat, kertoo paljon siitä, miten hintansa väärti tuote on, sekä kuinka usein voit käyttää tuotetta ennen kuin sinun tarvitsee ostaa uusi. Monia hopeashampoita on saatavilla erikokoisina. Jos olet epävarma siitä, minkä shampoon haluat, suosittelemme, että ostat ensin pienen pullon/tuubin. Näin voit kokeilla, onko tuote oikea sinulle. Jos käytät shampoota usein, on yleensä paljon halvempaa ostaa suoraan isompi pullo. Näin säästät rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos käytät tuotetta harvemmin, voi olla kannattavampaa ostaa keskikokoinen tuotepakkaus, joka on kätevä ottaa myös matkaan mukaan.

Käyttö

Hopeashampoissa on erilaisia ainesosia ja eroja siinä, miten tiiviissä muodossa ne ovat. Lopputulosta voi olla vaikea ennustaa, koska siihen vaikuttavia tekijöitä on niin runsaasti, eikä tuotetiedoissa aina kerrota tarkalleen, mikä eri aineiden pitoisuus on. Hinnan lisäksi se, miten paljon tuotetta on käytettävä, on selkeä merkki hopeashampoon tehokkuudesta. Suositeltu vaikutusaika kertoo varsin paljon siitä, miten tehokkaan tuotteen voi odottaa olevan. Mitä lyhyempi vaikutusaika, sitä korkeampipitoinen tuote on, ja päinvastoin. Etsi siis aina tieto suositellusta vaikutusajasta, jotta saat käsityksen tuotteen tehokkuudesta.

Hinta

Hopeashampoiden hinta voi vaihdella melko paljon. Hintaan vaikuttavat koko, koostumus ja tuotemerkki. Hyvin riittoisa hopeashampoo maksaa yleensä enemmän, joten se voi olla syynä, jos shampoo tuntuu mielestäsi kalliilta (joskus pitoisuuden ja ainesosien erottaminen toisistaan voi olla vaikeaa). Jos tiedät tarvitsevasi tiiviissä muodossa olevaa tuotetta, voi se olla hyvä syy satsata hopeashampooseen vähän enemmän rahaa.

Kaiken kaikkiaan voit luottaa hopeashampoon olevan laadukas, jos 250-350 ml:n kokoisen tuotteen hinta on noin 15-30 euroa. Tällainen hintataso on varsin yleinen. Jos tuote on kalliimpi tai edullisempi, on kyseessä joko luksus- tai halpabrändi tai tuotepitoisuus on huomattavasti tavallista korkeampi tai matalampi. (Kannattaakin tarkistaa aina ainesosien määrät päättäessäsi, onko kyseessä kallis tuote vai ei.)

Ainesosat/pitoisuudet

Jos aiot käyttää hopeashampoota suhteellisen usein, joko korvataksesi sillä tavallisen shampoon tai sen lisänä, kannattaa katsoa tarkemmin, mitä hopeashampoo sisältää. Jos haluat vaihtaa shampoota ja saada samat vaikutukset kuin aiemmin käyttämässäsi shampoossa on, on tärkeää, että voit verrata sen ja hopeashampoon ainesosaluetteloita keskenään.

Monet hopeashampoot ovat hyvin tiiviissä muodossa ja siksi vähemmän tehokkaita hiustenpesuun kuin tavalliset shampoot. Joten, jos aiot käyttää hopeashampoota usein, kannattaa sinun valita vähemmän tiiviissä muodossa oleva tuote. Jos haluat vähentää hiusten keltaisia sävyjä vain silloin tällöin, kannattaa etsiä tiivistetymmässä muodossa oleva hopeashampoo, joka on kuitenkin vähemmän tehokas kuin tavallinen shampoo.

Sertifikaatit

Hopeashampoon koostumukseen ja hintaan voivat vaikuttaa myös tuotteen sertifikaatit. Monet meistä haluavat käyttää tuotteita, jotka ovat ekologisia ja luonnonmukaisempia ja joita ei ole testattu eläinkokeilla. Ne ovat kuitenkin yleensä kalliimpia ja joskus myös vähemmän tehokkaita kuin tavalliset tuotteet. Tuotteen, jolla on useita sertifikaatteja voi ostaa hyvällä omallatunnolla. Se on samalla myös kalliimpi ja usein myös vähemmän tiiviissä muodossa. Tämä on yleistä, eikä tietenkään välttämättä koske kaikkia tuotteita, mutta kaiken kaikkiaan sertifikaattien määrä on hyvä mittari.

Arviot ja käyttökokemukset

Kannattaa tarkastella aina myös tuotteesta annettuja arvioita ja käyttökokemuksia. Ne kertovat paljon, mitä tuotteelta voi odottaa ja miten suositusta tuotteesta on kysymys. Valitettavasti hopeashampoiden soveltuvuus eri hiustyypeille ja -sävyille on hyvin yksilöllistä, joten monet shampoot saavat runsaasti sekä hyvin positiivisia, että hyvin negatiivisia arvioita. Kummatkin kannattaa lukea, jotta voit päätellä, miten tuote soveltuu juuri omille hiuksillesi. Loppujen lopuksi tuotetta on vain rohjettava kokeilla itse. Jos tuote on saanut todella hyviä arvosanoja ja arvosteluja, ovat ne selkeä osoitus sen tehokkuudesta.

Tuotevertailu

Usein kysytyt kysymykset hopeashampoosta

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.5 / 5 (31 Vastausta)