Parastestiopas
Paras airfryer 2024: Testi ja vertailu
TestitAirfryer

Paras airfryer 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Airfryerit, eli ilmakeittimet tai kuumailmakeittimet, ovat suhteellisen uusi tuote Suomen markkinoilla. Niiden kysyntä on kasvanut merkittävästi siitä yksinkertaisesta syystä, että ne tarjoavat nopean, edullisen ja terveellisen tavan valmistaa ruokaa. Sen sijaan, että rapeiden perunoiden tai paistetun kanan valmistamiseen käytettäisiin suuria määriä öljyä, airfryer hyödyntää kuumaa ilmaa ja tarvitsee vain noin lusikallisen öljyä. Lopputulos on terveellisempi ja yhtä maukas, vaikka öljyä on litran sijaan kulunut vain yksi lusikallinen. Markkinoilta löytyy lukuisia erilaisia airfryereita, ja sen vuoksi olemmekin tehneet testin, jossa vertailimme markkinoiden eri tuotteita. Vuoden 2024 parhaan airfryerin tittelin voitti Wilfa Crispier Airfryer .

Paras airfryer testiemme perusteella

Airfryereissa on useita erilaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat melko paljon mallien ja merkkien välillä. Näihin ominaisuuksiin kuuluu kaikki mahdollinen hinnasta ja koosta toimintoihin. Jotkut mallit ovat täysin automatisoituja, kun taas toiset vaativat manuaalista työtä ennen kuin voit nauttia paistetun aterian. Alta löytyvästä osto-oppaastamme voit lukea tarkemmin, mitkä tekijät kannattaa ottaa huomioon ennen airfryerin ostamista. Testissämme kaikki nämä seikat ovat olleet tärkeitä, mutta eniten huomiota on kiinnitetty seuraaviin asioihin:

 • Lopputulos - Kaikkein tärkeintä on lopulta se, että lopputuloksena on juuri odottamasi kaltainen maku ja paistetun ruoan tuntu. Mikäli ranskalaiset tai kana eivät tunnu tuotteen käyttämisen jälkeen friteeratuilta, on kuumailmakypsennys ollut turhaa.
 • Koko - Kuinka paljon ruokaa pystyt paistamaan? Friteerattu ruoka on etenkin lasten suosiossa, ja haluat varmasti pystyä valmistamaan ranskalaiset kerralla koko perheelle ilman, että prosessiin tarvitaan viisi eri kierrosta.
 • Hinta - Mitä saat rahoillasi? Maksatko pelkästä merkistä vai toiminnallisuuksista ja laadusta?

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Wilfa Crispier Airfryer

4.6
Testivoittaja airfryer

Ohjelmia

10

Kapasiteetti

5,5 l

Max lämpötila

200 °C

Teho

1 800 W
 • Suuri ja tilava
 • Tasainen ja rapea lopputulos ruoanvalmistuksessa
 • Monta esiasetettu ohjelmaa
 • Lukuisat lisävarusteet, kuten pizzapannu, leivinmuotti ja grilliritilä
 • Laaja lämpötila-alue, alkaen 30 asteesta
 • Aluksi monimutkainen ohjauspaneeli, mutta siihen tottu nopeasti

Tuotearvostelu

Wilfa Crispier Airfryer on erittäin kätevä ja monipuolinen airfryer, jonka tilavuus on suuri, 5,5 litraa. Tämä tarkoittaa sitä, että siihen mahtuu runsaasti ruokaa yhdellä kerralla, mikä on erityisen hyödyllistä suurempia aterioita valmistettaessa.

Yksi Wilfa Crispier Airfryerin hienoista ominaisuuksista on sen 10 esiasetettua ohjelmaa. Nämä ohjelmat tekevät ruoanlaitosta erittäin helppoa, sillä käyttäjän tarvitsee vain valita sopiva ohjelma ja airfryer hoitaa loput. Esiasetetut ohjelmat kattavat erilaiset ruokalajit, kuten perunat, kananpalat, kala ja paljon muuta. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaitossa.

Airfryerissa on myös useita erilaisia lämmitystoimintoja, jotka antavat käyttäjälle enemmän hallintaa ruoan valmistuksessa. Lisäksi laitteessa on äänimerkki, joka ilmoittaa, milloin ruokaa tulee kääntää. Tämä varmistaa tasaisen paistotuloksen ja herkullisen lopputuloksen.

Mielenkiintoinen ominaisuus Wilfa Crispier Airfryerissa on sen laaja lämpötila-alue. Vaikka laitteen maksimilämpötila on 200 astetta, se tarjoaa myös alhaisen lämpötilan asetuksen, jopa 30 astetta. Tämä mahdollistaa ruoan kuivattamisen ja herkkien ruokien valmistamisen, kuten kuivatun hedelmän tai marjojen valmistamisen.

Airfryerin ohjauspaneeli voi aluksi tuntua monimutkaiselta, sillä siinä on 18 eri painiketta. Osa painikkeista sisältää valmiita ohjelmia, kun taas toiset mahdollistavat käyttäjän muokata asetuksia omien mieltymystensä mukaan. Vaikka tämä voi aluksi olla hieman hämmentävää, käyttäjä tottuu pian paneeliin ja sen käyttöön.

Kun testasimme airfryeria, täytimme sen puoliksi ranskanperunoilla. Noin vartin kuluttua ja muutaman käännöksen jälkeen saimme tasaisen ja rapean pinnan perunoihin. Lopputulos oli herkullinen ja rapea, eikä perunoista tullut lötköjä, kuten joissakin muissa airfryereissa saattaa tapahtua. Tämä osoittaa laitteen tehokkuuden ja kyvyn tuottaa erinomaista ruokaa.

Wilfa Crispier Airfryerin mukana tulee myös laaja valikoima käteviä lisävarusteita, kuten pizzapannu, leivinmuotti ja grilliritilä. Nämä lisävarusteet laajentavat airfryerin käyttömahdollisuuksia ja tarjoavat uusia tapoja valmistaa ruokaa. Esimerkiksi pizzapannulla voit valmistaa herkullisia kotitekoisia pizza-annoksia, ja grilliritilä mahdollistaa grillattujen ruokien valmistamisen ilman avotulta.

Hinta suhteessa laitteen suureen kapasiteettiin on erittäin houkutteleva. Vaikka Wilfa Crispier Airfryer voi olla hieman kalliimpi kuin jotkut muut airfryerit markkinoilla, sen suuri koko ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat suurempaa kapasiteettia ja haluavat laajat mahdollisuudet ruoanlaittoon.

1. Wilfa Crispier Airfryer
4.6
KitchenTime

2. Wilfa Airfryer

4.4

Ohjelmia

8

Kapasiteetti

3.5 l

Max lämpötila

200 °C

Teho

1500 W
 • Rapea lopputulos
 • Paljon vastinetta rahalle
 • Helppo käyttää
 • Helppo puhdistaa
 • Paistokori voisi olla hieman suurempi

Tuotearvostelu

Wilfa Airfryer on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen malli, joka yhdistää edullisen hinnan ja hyvän suorituskyvyn. Sen tyylikäs musta ulkoasu, digitaalinen näyttö ja kosketusnäppäimet tekevät siitä houkuttelevan lisän keittiöön. Laitteessa on kahdeksan esiohjelmoitua ohjelmaa eri ruokalajeille, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden säätää lämpötilaa ja aikaa manuaalisesti, jotta ruoan valmistus olisi täysin oman maun mukaista.

Airfryer toimii erinomaisesti myös ruoan lämmittämiseen ja sulattamiseen. Se tarjoaa nopean ja tasaisen lämmityksen, mikä on erityisen hyödyllistä kiireisinä päivinä. Laitteen avulla voi lämmittää ja saada ruoan rapeaksi samalla välttäen ylimääräisen öljyn käytön.

Testatessamme laitetta ranskalaisten kanssa, saimme upeita tuloksia. Perunat olivat pinnaltaan mukavan rapeita ja herkullisia. Ohjelma suosittelee 15 minuutin ja 180 asteen käyttöä, mutta meidän oli annettava perunoiden olla hieman pidempään saavuttaaksemme täydellisen tuloksen.

Wilfa Airfryer on myös erittäin helppo puhdistaa. Koko paistokori on irrotettava, mikä tekee siitä vaivatonta ja aikaa säästävää. Paistokori koko voisi olla hieman suurempi, mutta se riittää hyvin pienelle perheelle tai yksittäiselle käyttäjälle. Pienempi koko myös pitää laitteen hinnan kohtuullisena, joten saa todella hyvän vastineen rahoilleen.

Yhteenvetona Wilfa Airfryer on erinomainen. Se tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia erilaisille ruokalajeille ja mahdollisuuden säätää asetuksia manuaalisesti. Vaikka astian koko voisi olla suurempi, se ei ole merkittävä haitta pienille ruokamäärille. Wilfa Airfryer tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on varmasti hyvä hankinta keittiöön.

2. Wilfa Airfryer
4.4
KitchenOne

3. ActiFry Genius Black

4.2

Ohjelmia

9

Kapasiteetti

1,7 l

Max lämpötila

220 °C

Teho

1 400 W
 • Erinomaiset ruoanvalmistustulokset
 • Irrotettavat osat ovat konepestäviä ja kestäviä
 • Automaattinen sekoitin säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaitossa
 • Lasinen yläosa mahdollistaa ruoan tarkkailun ilman lämpöhukan riskiä
 • Suhteellisen korkea hinta kapasiteettiin nähden

Tuotearvostelu

Wilfa Crispier Airfryer on premium-luokan airfryer, joka tarjoaa erinomaisia tuloksia ruoanlaitossa. Ulkopuoleltaan laite on suuri ja tyylikäs, mikä lisää sen houkuttelevuutta keittiössä. Sisätila on kuitenkin hieman pienempi, mikä tarkoittaa sitä, että samanaikaisesti voidaan valmistaa vain rajallinen määrä ruokaa.

Airfryerin näytöllä on suhteellisen pieni koko, mutta selkeät painikkeet tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen. Ohjelmien valitseminen ja säätäminen on vaivatonta. Laite on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen, mikä tekee siitä sopivan niin kokeneille kokkaajille kuin aloittelijoillekin.

Wilfa Crispier Airfryerin irrotettavat osat ovat konepestäviä, mikä helpottaa niiden puhdistusta. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaiton jälkeen. Irrotettavien osien korkea laatu ja kestävyys varmistavat, että ne kestävät pitkään ja säilyttävät hyvän kuntonsa useiden käyttökertojen aikana.

Kun testattiin pommes frites -ohjelmaa, airfryer osoitti kykynsä valmistaa herkullisia ranskalaisia. Puoliksi täytetty airfryer tarjoaa parhaan mahdollisen tuloksen, jossa ranskalaiset säilyttävät rapeutensa ilman rasvaisuutta ja rasvan makua.

Tämä airfryer on hieman erityinen siinä mielessä, että siinä on sekoitin. Sekoitin huolehtii ruoan sekoittamisesta automaattisesti, joten käyttäjän ei tarvitse avata airfryeria ja sekoittaa ruokaa manuaalisesti. Tämä toiminto tulee erityisen arvostetuksi, mitä enemmän airfryeria käytetään. Se säästää aikaa ja vaivaa ruoanlaitossa, ja varmistaa, että ruoka valmistuu tasaisesti ja herkullisesti.

Lasinen yläosa mahdollistaa ruoan tarkkailun ilman, että se täytyy avata. Tämä on erittäin kätevää ruoanvalmistuksen aikana, sillä voit seurata ruoan edistymistä ilman lämpöhukan riskiä. Voit varmistaa, että ruoka on kypsynyt haluamallasi tavalla ilman tarvetta keskeyttää prosessia.

Vaikka airfryer tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja tuloksia, sen koon vuoksi sen tarjoama ruoanvalmistuskapasiteetti voi olla hieman rajallinen. Tämä voi olla haittapuoli, jos tarvitset suurempaa ruoanvalmistustilaa esimerkiksi suuremman perheen aterioiden valmistuksessa.

Hinta on suhteellisen korkea kapasiteettiin nähden, mutta lopputulokset ovat erinomaiset. Wilfa Crispier Airfryer tarjoaa erinomaista laatua ja hyviä ruoanvalmistustuloksia, joten se voi olla sijoituksen arvoinen niille, jotka haluavat nauttia terveellisestä ja herkullisesta ruoasta.

3. ActiFry Genius Black
4.2
KitchenTime

4. Champion AeroFryer XXL

4.0

Ohjelmia

7

Kapasiteetti

5,6 l

Max lämpötila

200 °C

Teho

1 800 W
 • Suuri kapasiteetti hintaan nähden
 • Mahdollisuus valmistaa suuria ruokamääriä kerrallaan
 • Automaattinen sammutus ajastintoiminnolla
 • Ohjauspaneeli ei ole intuitiivinen ja vaatii käyttöohjeen lukemista
 • Vaatii paljon opettelua hyödyntääkseen sen täyttä potentiaalia

Tuotearvostelu

Champion AeroFryer XXL on yksi hintaansa nähden suurimmalla kapasiteetilla varustetuista airfryereista markkinoilla. Se tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden valmistaa suuria määriä ruokaa kerrallaan.

Ulkoisesti AeroFryer XXL ei välttämättä ole kaikkein hienostunein, ja se voi tuntua hieman muoviselta. Kuitenkin on tärkeää huomata, että sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat sitä, mistä todella maksetaan. Airfryerin kori on tilava ja laitteen sisällä on tarpeeksi tilaa ruoan tasaiseen kypsentämiseen.

Kokemuksen mukaan laitteen käyttöönotto voi olla hieman hankalaa ensikertalaiselle. Ohjauspaneeli ei ole erityisen intuitiivinen, ja eri toimintojen ja asetusten oppiminen saattaa vaatia jonkin verran aikaa ja perehtymistä. On suositeltavaa tutustua huolellisesti käyttöohjeisiin, jotta saa parhaan mahdollisen hyödyn laitteesta.

Aerofryerin ajastintoiminto on hyvä lisäominaisuus, joka mahdollistaa automaattisen sammuttamisen valmistusajan päätyttyä. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, jos ruoka ei ole vielä valmista, kuten usein tapahtuu tämän tietyn airfryerin kanssa. On tärkeää seurata ruoan kypsymistä tarkasti ja tarvittaessa käyttää manuaalista asetusta välttääkseen liian aikaisen sammumisen.

Kun testasimme AeroFryer XXL:ää valmistaaksemme ranskanperunoita, huomasimme, että ensimmäisillä yrityksillä ne eivät olleet vielä täysin rapsakoita, mutta laite silti sammui automaattisesti asetetun ajan päätyttyä. Tämä toistui pari kertaa, kunnes löysimme sopivat asetukset ja kypsennysajan perunoille saavuttaaksemme halutun lopputuloksen.

Kokemuksemme tämän airfryerin kanssa oli hieman hankala alussa, mutta kun opimme sen toimintaperiaatteet ja sopivat asetukset eri raaka-aineille, siitä tuli arvokas ja käytännöllinen keittiöväline. AeroFryer XXL tarjoaa valtavan kapasiteetin ruoanvalmistukseen erittäin edulliseen hintaan, mikä on sen suurin vahvuus. Suosittelemme tätä airfryeria niille, jotka ovat valmiita panostamaan hieman aikaa ja vaivaa sen käyttöönotossa saadakseen nautinnon sen tarjoamasta valmistuskapasiteetista ja monipuolisista mahdollisuuksista.

4. Champion AeroFryer XXL
4.0
KitchenTime

5. Princess XXL Digital Aerofryer

4.0

Ohjelmia

8

Kapasiteetti

4,5 l

Max lämpötila

200 °C

Teho

1 500 W
 • Vähäinen melutaso
 • Tarttumaton pinnoite helpottaa puhdistusta
 • Helppokäyttöinen paneeli
 • Suurempien ainesosien tai liian täydellä astialla kypsennystulos voi olla heikompi
 • Ulkonäkö voi tuntua tylsältä

Tuotearvostelu

Princess XXL Digital Aerofryer on ulkonäöltään hieman tylsän näköinen, melkein kuin suuri musta möhkäle. Ulkonäkö ei kuitenkaan vaikuta sen suorituskykyyn. Laite on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen helppoa ja nopeaa ilmakuivausta erilaisten ruokien valmistukseen.

Vaikka osia ei voi pestä astianpesukoneessa, ne on suhteellisen helppo puhdistaa. Osissa on tarttumaton pinnoite, joten usein pelkkä pyyhkäisy kostealla liinalla riittää niiden puhdistamiseen. Tarvittaessa osat voidaan myös pestä käsin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytön jälkeen on tärkeää varmistaa, että kaikki osat ovat täysin kuivat ennen niiden uudelleenkäyttöä.

Kaikkia toimintoja hallitaan suhteellisen yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä paneelilla. Siitä löytyy kaikki tarvittavat säädöt, kuten lämpötilan säätö ja ajastin. Paneeli on selkeästi merkitty ja sen käyttäminen on vaivatonta myös aloittelijoille.

Ranskalaiset valmistuvat hyvin tässä ilmankuivaimessa, mutta huomasimme, että niitä täytyy sekoitella hieman useammin kuin joissain muissa malleissa. Vaikka tämä saattaa aiheuttaa hieman vaivaa, lopputulos on kuitenkin herkulliset ja rapeat ranskalaiset. Kuitenkin suurempien ainesosien jos täyttää säiliön korkealle, kypsennystulos voi olla heikko. Ratkaisuna tähän on olla täyttämättä säiliöä liikaa, vaikka laitteen suurempi kapasiteetti antaakin mahdollisuuden valmistaa suurempia määriä ruokaa kerralla.

Tämä airfryer tuottaa erittäin vähän melua, joten se sopii hyvin herkkäkorvaisille käyttäjille. Laitetta voi käyttää ilman, että se häiritsee muuta toimintaa tai aiheuttaa tarpeetonta melusaastetta keittiöön.

Princess XXL Digital Aerofryer tarjoaa paljon kapasiteettia rahoille. Sen suurempi koko mahdollistaa suuremman määrän ruoanlaittoa kerralla, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi suurperheille tai juhlatilanteissa. Laite on myös energiatehokas, mikä auttaa säästämään sähkölaskussa pitkällä aikavälillä.

5. Princess XXL Digital Aerofryer
4.0
KitchenOne

Osto-opas: Airfryerin valinta

Rasvakeittimen puhdistamisen tarve, uuden öljyn ostaminen ja öljyn vaihtamisesta aiheutuva sotku keittiössä riittävät yleensä syyksi sille, että rasvakeitin jää käyttämättä. Uusin kuumailmatekniikka on kuitenkin edesauttanut siinä, että airfryerit toimivat yhtä hyvin kuin perinteiset rasvakeittimet, mutta täysin ilman edellä mainittuja haittapuolia. Lisäksi kuumailmakypsentäminen on terveellisempää, sillä ruoan rasvapitoisuus on jopa 90 % pienempi. Airfryerin tulee kuitenkin täyttää tietyt vaatimukset. Osto-oppaassa käsittelemme tarkemmin niitä ominaisuuksia, jotka on mielestämme tärkeää ottaa huomioon mallia valittaessa.

Kapasiteetti

Yksi airfryerin tärkeimmistä ominaisuuksista on keittotilan kapasiteetti. Jos asut yksin, voit säästää paljon rahaa hankkimalla pienemmän airfryerin. Suosittelemme kuitenkin, että hankit hieman tilavamman mallin, sillä et koskaan tiedä, milloin saat vieraita tai haluatkin valmistaa useamman annoksen kerrallaan. Etenkin jos sinulla on perhe, suosittelemme todella riittävän suuren airfryerin hankkimista, jotta säästyt monilta harmeilta.

Toiminnot

Joissakin malleissa on mukana sekoitustoiminto, jonka avulla esimerkiksi ranskalaisia pyöritetään laitteessa, eivätkä ne jää paikoilleen yhteen asentoon. Tämän ansiosta lämpö jakautuu tasaisemmin ja ruoka paistuu paremmin. Emme kuitenkaan ole huomanneet suurempia ongelmia myöskään niiden laitteiden kanssa, joissa tätä toimintoa ei ole. Kalliimmissa malleissa on myös rasvanpoistotekniikka, joka tekee ruoasta entistä terveellisempää (mikä onkin yleensä ensisijainen syy airfryerin hankkimiseen). Rasvanpoistotekniikkaa hyödyntävät airfryerit käyttävät paistamiseen vain tarvitsemansa öljyn poistaen ylimääräisen. Tällöin ruoasta tulee entistä rapeampaa ja terveellisempää. Pitkällä aikavälillä tämä ominaisuus on kalliimman hintansa arvoinen.

Asetukset

Kalliimmat mallit sisältävät usein valmiina erilaisia asetuksia, joista voit valita haluamallesi ruokalajille sopivimmat. Voit luottaa koneen tekevän tehtävänsä sen sijaan, että asiaa tarvitsisi miettiä itse. Useammilla asetuksilla ruoanlaitto helpottuu, mutta toisaalta koneen käytön oppiminen myös kestää pidempään. Lukuisat asetukset myös nostavat laitteen hintaa. Loppujen lopuksi airfryer on hyvin pitkälti kuin pienikokoinen kiertoilmauuni. Tämä tarkoittaa sitä, että onnistuaksesi kokkaamisessa sinun tulee vain asettaa lämpötila ja aika oikein. Mikäli haluat säädeltävissä olevia ohjelmia, suosittelemme mallia, jossa valmistajan mukaan on paljon erilaisia asetuksia ja ruoanlaittotapoja.

Näyttö

Halvimpia versioita lukuun ottamatta suurin osa airfryereista sisältää näytön, joka esittää lämpötilan, ajan sekä asetukset. Mitä parempi näyttö, sitä helpompi airfryerin käyttö on oppia varsinkin alussa. Joissakin on vain ajastin, ja tällöin sinun tulee olla tietoinen siitä, mitkä asetukset laitteeseen on asetettu. Käyttö helpottuu, jos näyttö on myös kosketusnäyttö. Asetukset ja näyttö kulkevat usein käsi kädessä, ja suosittelemme, että tarkastat ennen ostamista, miten selkeä näyttö on. Tämä kertoo yleensä myös paljon siitä, miten helppoa koneen käyttäminen on.

Sovellukset

Kalliimpien mallien mukana tulee usein sovellus, jonka avulla voit paitsi seurata ruoanvalmistusta, myös etsiä reseptejä ja vinkkejä airfryerin tehokkaampaan käyttämiseen. Airfyerissa voidaan valmistaa yllättävän paljon erilaisia ruokia eri tavoilla, joten uusia ideoita ja reseptejä tarjoava sovellus on erittäin positiivinen lisä laitteeseen, vaikka se ensin saattaakin tuntua tarpeettomalta.

Lisävarusteet

Useimmissa tavallisissa airfryereissa on irrotettava koriosa, jossa ruoka valmistetaan. Joissakin malleissa on myös muita lisävarusteita, kuten vuokia, grillaussettejä ja pyöriviä vartaita jne. Useimpien mallien mukana tulee vähintäänkin käyttöopas sekä kenties reseptikirja. Yleensä airfryereilla ei ole kovin monia lisäosia, mutta tunnetuimpien merkkien kalliimmissa malleissa on yleensä hyödyllisiä lisävarusteita, joita kannattaa harkita konetta hankkiessasi.

Puhdistus

Tiskaaminen ei ole erityisen hauskaa. Lähes kaikki irrotettavilla koreilla varustetut airfryerit on helppo puhdistaa, ja niissä on usein tarttumaton pinnoite, jonka puhdistus käy yhtä helposti kuin muidenkin astioiden. Mikäli ostat airfryerin, jossa ei ole irrotettavaa koria, puhdistamisesta tulee hieman vaikeampaa ja saatat joutua pesemään useita eri osia. Useimmissa airfryereissa on kuitenkin konepesun kestäviä osia. Jos haluat päästä puhdistuksen suhteen helpommalla, sinun kannattaakin huomioida mahdollisuus pestä osat astianpesukoneessa sekä tarttumaton pinnoite.

Tuotevertailu

TuoteOhjelmiaKapasiteettiMax lämpötilaTeho
Wilfa Crispier Airfryer
4.6
105,5 l200 °C1 800 W
Wilfa Airfryer
4.4
83.5 l200 °C1500 W
ActiFry Genius Black
4.2
91,7 l220 °C1 400 W
Champion AeroFryer XXL
4.0
75,6 l200 °C1 800 W
Princess XXL Digital Aerofryer
4.0
84,5 l200 °C1 500 W

Usein kysytyt kysymykset airfryerista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.5 / 5 (21 Vastausta)