Parastestiopas
Paras testosteroni valmiste 2024: Testi ja vertailu
TestitTestosteroni valmiste

Paras testosteroni valmiste 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 5.10.2023

Me olemme testanneet useita yleisimpiä testosteronivalmisteita mitä markkinoilla on ja valinneet 5 meidän suosikkia helpottaakseen sinun testosteronivalmisteen ostoa. Testosteronivalmistetta käytetään lisäämään testosteronitasoja kehossa. Tasot kehossa ohjaavat seksuaaliviettiä ja niillä on myös suuri vaikutus siemennesteen tuotantoon, lihasmassaan sekä luustontiheyteen. Markkinoilla on suuri tarjonta eri tuotteita ja niihin kaikkiin perehtyminen jotta voit tehdä tietoisen päätöksen mitä ostaa voi olla vaikeaa, Siksi olemme helpottaneet tätä ongelmaa tekemällä tämän teidän puolestanne ja valinneet 5 parasta testosteronivalmistetta suomalaisilta markkinoilta. Vuoden 2024 voittaja on Nutri Works Testo Booster.

Paras testosteroni valmiste testiemme perusteella

Tärkein asia selvittää on mitä testosteronivalmiste sisältää. Sisältö on ensisijainen asia jota sinun tulee katsoa miettiessäsi testosteronivalmisteen aloittamista. On olemassa monia mineraaleja sekä vitamiineja jotka voivat olla tehokkaita nostamaan tai ylläpitämään testosteronitasoja kehossa, ongelma on erottaa mitkä todellakin toimivat ja mitkä ei. Monet miehet haluavat käyttää testosteronivalmistetta maksimoidakseen lihaskasvua sekä lisätäkseen hiipuvaa seksiviettiä ja tällöin on tärkeä tietää mitä valmiste sisältää.

Pakkauksen hinta sekä hinta/kapseli ovat niin kuin aina tärkeä seikka meille kaikille. Tämä ei usein eroa merkittävästi tuotteiden välillä joiden sisältö on samanlaista, mutta enempi sisältöä tarkoittaa usein suurempaa hintaa/kapseli. Tässä on hyvä löytää tasapaino monien ainesosien ja toimivien välillä.

Alempana sivulla löydät meidän ohjeemme josta voit lukea lisää testosteronivalmisteista, eri ainesosista ja muusta yleisestä tiedosta joka saattaa olla mielenkiintoista sinulle joka mietit testosteronivalmisteen aloittamista. Paljon näistä tiedoista on käytetty pohjana myös meidän arvostelussamme. Meidän testi on perustunut kokonaisvaltaisesti koettuihin vaikutuksiin eri valmisteilla sekä sisältöön katsottuna hintaan.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Nutri Works Testo Booster

4.6

Koko

120 kapselia

Teholuokka

Vahva

2. Elit Nutrition Testo Pro

4.3

Koko

120 kapselia

Teholuokka

Erittäin vahva

3. Sportlab PRO 17-Dione

4.3

Koko

90 kapselia

Teholuokka

Erittäin vahva

4. Nutri Works Testo WorX

4.0

Koko

120 kapselia

Teholuokka

Vahva

5. Sportlab Androgenic Testo Growth

4.0

Koko

120 kapselia

Teholuokka

Keskinkertainen

Osto-opas: Testosteronivalmisteen valinta

Niin kuin jo aikaisemmin mainittu on tärkeää tietää mihin tarkoitukseen tulet käyttämään testosteronivalmistetta ennen kuin ostat tätä. Onko se siksi että voit olennaisesti lisätä testosteroni tuotantoa kehossa maksimoidaksesi treenit vai ehkä vain lisäämään seksiviettiä?

Maininnan arvoinen asia ennen kuin jatkamme artikkelia on se että paras tapa ylläpitää tasainen testosteronitaso kehossa on treenin ja hyvän ruokavalion kanssa. Joten katsaus näihin tottumuksiin on olennaista ennen kuin harkitset testosteronivalmisteen käyttöä. Mikäli ruokavalio ja treenit ovat jo hallussa mutta koet edelleen tarvetta valmisteelle on seuraava kysymys mihin tarkoitukseen sinä sitä tarvitset. Valmisteita käyttävät pääasiassa henkilöt jotka ottavat treenaamisen äärimmäisen vakavasti sekä vanhemmat aktiiviset miehet.

Lisääntyneillä testosteronitasoilla on suora vaikutus lihasmassaan ja jaksamiseen jotka ovat toivottavia vaikutuksia mikäli haluat kasvaa ja tulla vahvemmaksi. Testosteronilla on myös vaikutus seksiviettiin sekä väsymykseen. Vanhemmat miehet jotka kokevat näissä ongelmia voivat saada elämää muuttavia kokemuksia testosteronivalmisteella.

Tärkeitä ainesosia joihin tulee perehtyä

Jotta voit nauttia niistä vaikutuksista joita lisääntyneet testosteroni tasot voivat tehdä yksilölle niin treenimielessä että yleisesti on tärkeää tietää eri aineiden tutkittu teho. Alla muutama esimerkki ainesosista jotka tutkitusti vaikuttavat testosteronitasoihin.

D-asparagiinihappo

Löytyy kiveksistä joka on aminohappo joka on suoraan yhteydessä testosteronituotantoon kehossa. Solut kiveksissä käyttävät tätä ainetta kertoakseen keholle muuttamaan kolesterolin testosteroniksi. Lisäannos tätä ainetta siis tukee tätä tuotantoa ja huijaa kehoa tuottamaan enemmän testosteronia ja vähentämään kolesteroli tasoja joka voi olla erityisen tehokasta vanhemmilla miehillä. Lisääntyneet tasot tätä ainetta ovat osoittaneet johtamaan lisääntyneisiin testosteronitasoihin ja ovat samankaltaista ainetta kuin rohtosarviapila jota löydämme useimmista testosteronivalmisteista.

Sinkki & Magnesium

Löytyy monesta eri ruuasta mitä syömme mutta puute näistä ainesosista johtaa madaltuneisiin testosteronitasoihin koska nämä molemmat ainesosat myötävaikuttavat tasojen ylläpitoon. Mikäli treenaa paljon, elää stressin täyteistä elämää ja nukkuu huonosti auttavat nämä lisäravinteet koska kaikki edellä mainitut ovat yhteyksissä mataliin testosteroniarvoihin, testosteronivalmisteella on siis mahdollisuus auttaa moneen vaivaan. Lisäravinne on myös osoittautunut tehokkaaksi Brittiläisessä tutkimuksessa jossa se johti 30% testosteronitason nousuun joka johti parempaan hyvinvointiin. Sinkki ja Magnesium esiintyy usein samassa muodossa ja tätä kutsutaan nimellä ZMA pakkausselosteessa. Molemmat ainesosat löytyvät suurimmasta osasta testosteronivalmisteita.

Rohtosarviapila

Löytyy suurimmasta osasta testosteronivalmisteesta. Hyvästä syystä löytyy valmisteita jotka sisältävät ainoastaan tätä ainesosaa koska, se toimii. Rohtosarviapila on tutkimuksissa antanut kohonneet testosteronitasot osallistujille mutta on myös antanut ehdottomasti suurimman vaikutuksen painonnosto treeneihin lihasmassan kasvun muodossa.

D-vitamiini

On näyttäytynyt olevan tehokas aines testosteronin lisäämiseen ja sisältyy siksi myös monissa valmisteissa. D-vitamiini on myös ravintolisä joka tekee paljon muuta hyödyllistä kehossa ja on siksi hyviä lisä joka tapauksessa. Pimeässä maassa niin kuin Suomessa on monilla D-vitamiini vajaus koska aurinko on pääosallisin lähde vitamiinille.

Annostus

Älä koskaan liiottele testosteronivalmisteen annostuksessa, noudata ohjeita pakkauksessa. Joitain valmisteita otetaan 4 viikon sykleissä samalla kun muita otetaan jatkuvasti. Lääkkeen annostus vaihtelee 2-4 kapselin välillä päivittäin. Me suosittelemme aina pakkauksessa lukevaa annostusta koska testosteronivalmisteissa esiintyy myös joitakin haittavaikutuksia ja suurentunut annostusta voi myötävaikuttaa näiden syntyyn. Ashwagandha on toinen valmiste joka on yhdistetty kohonneisiin testosteronitasoihin sekä lihasmassan kasvuun. Mikäli haet luonnollisempaa valmistetta, joka myös vaikuttaa stressiin saattaa tämä olla jotain sinulle.

Haittavaikutukset

Liian suuret tason testosteronia aiheuttavat haittavaikutuksia. Sinä että välttämättä koe näitä mutta on aina hyvä olla tietoinen mahdollisista riskeistä. Mikäli olet yli 65-vuotias on sinulla suurentunut riski sydän vaivoille. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat esim. Akne, pienentynyt kivesten koko, uniapnea sekä rintojen suurentuminen.

Tuotevertailu

TuoteKokoTeholuokka
Nutri Works Testo Booster
4.6
120 kapseliaVahva
Elit Nutrition Testo Pro
4.3
120 kapseliaErittäin vahva
Sportlab PRO 17-Dione
4.3
90 kapseliaErittäin vahva
Nutri Works Testo WorX
4.0
120 kapseliaVahva
Sportlab Androgenic Testo Growth
4.0
120 kapseliaKeskinkertainen

Usein kysytyt kysymykset testosteronivalmisteista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.8 / 5 (21 Vastausta)