Parastestiopas

Paras rasvanpolttaja 2023: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 6.2.2023

Vartalon voi saada kuntoon monella eri tavalla. Jotkut saavat synnyinlahjaksi elimistön hyvän rasvanpolttokyvyn, kun taas toiset joutuvat tekemään kovasti töitä saavuttaakseen saman tuloksen. Tehokkaan rasvanpolttajan avulla kaikki voivat päästä yhtä pitkälle, erityisesti he, jotka haluavat keskittyä vartalon kiinteyttämiseen lihastreenin avulla ja samalla polttaa rasvaa tehokkaasti. Olemme testanneet useita markkinoilla olevia rasvanpolttajia ja valinneet Chained Nutrition Ripped Hardcore tehokkaimmaksi ja parhaaksi rasvanpolttajaksi 2023.

Paras rasvanpolttaja testiemme perusteella

Treenata voi monella eri tapaa, kun haluaa polttaa rasvaa. Tehokkain tapa on pitkäkestoinen matala- ja keski-intensiivinen treeni. Tämän vuoksi treenaaminen myös vie aikaa. Sitä aikaa, jota nopeasti kuntoon haluavat käyttävät mieluummin lihasten rakentamiseen. Kun lihastenrakennus yhdistetään korkeaan rasvanpolttoon, joko käyttämällä tunteja lisätreeniin tai rasvanpolttajien avulla, on resepti menestykseen valmis. Alla olevassa osto-oppaassa olemme käyneet läpi rasvanpolttajan tärkeimmät ominaisuudet. Lähtökohtanamme ovat seuraavat asiat:

  • Käytännön testit - Henkilöt, joilla on identtinen treeniaikataulu ja ruokavalio, ovat testanneet eri rasvanpolttajia ja placebovalmisteita arvioiden sen jälkeen painonpudotusta ja visuaalista muutosta.
  • Ainesosat ja vaikuttavat aineet - Eri rasvanpolttajat voivat erota toisistaan melko paljon. Olemme käyneet läpi, mitkä ainesosat toimivat, ja karsineet sellaiset rasvanpolttajat, joissa on paljon täyteaineita.
  • Hinta-laatusuhde - Rahoilleen pitää saada vastinetta. Halpa rasvanpolttaja, jota joutuu ottamaan monta annosta tai joka on tehoton, tulee pidemmän päälle kalliiksi. Rasvanpolttajan tulee olla tehokas, eikä vain halpa.

1. Chained Nutrition Ripped Hardcore

4.6
Koko
90 kapselia
Sisältää kofeiinia
291 mg / 1 kapseli
Aineita
7

2. Womens Best Burner caps

4.3
Koko
120 kapselia
Sisältää kofeiinia
50 mg / 3 kapselia
Aineita
16

3. GAAM BURN AM

4.2
Koko
90 kapselia
Sisältää kofeiinia
250 mg / 3 kapselia
Aineita
5

4. Delta Nutrition Xtreme Ripped

4.1
Koko
120 kapselia
Sisältää kofeiinia
300 mg / 4 kapselia
Aineita
11

5. Ripped Pro

4.1
Koko
60 kapselia
Sisältää kofeiinia
200 mg / 2 kapselia
Aineita
14

Osto-opas: Rasvanpolttaja valinta

Rasvanpolttajat toimivat melko yksilöllisesti verrattuna esimerkiksi proteiinijauheeseen. Proteiinijauhe ei sisällä juurikaan muita vaikuttavia aineita kuin proteiinin. Tästä on tehty myös melko paljon tutkimuksia, samoin siitä, miten aine vaikuttaa elimistöön. Erot rasvanpolttajien sisällöissä johtuvat siitä, että olemme kaikki erilaisia ja elimistömme reagoivat eri tavoin rasvanpolttoon. Osto-oppaaseen olemme koonneet erilaisia huomioon otettavia asioita, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.

Aktiiviset ainesosat

Suuri määrä aktiivisia aineita varmistaa sen, että saat kaiken, mitä tarvitset hyvään rasvanpolttoon. Harvat rasvanpolttajat sisältävät vain yhtä tai kahta ainetta, ja tämän vuoksi voi olla vaikea tietää, mitä juuri sinun elimistösi tarvitsee. Paljon aktiivisia ainesosia sisältävä rasvanpolttaja ei välttämättä ole merkittävästi kalliimpi, mutta on huomattavasti todennäköisempää, että jokin aineista aktivoi rasvan palamisen sinun elimistössäsi.

Kuluttajien arvostelut

Tuotteet, jotka toimivat useimmilla, toimivat todennäköisesti myös sinulla. Yksi tapa muodostaa mielipide toimivista rasvanpolttajista on lukea kuluttajien arvosteluja. Jos tuote on saanut muutaman hyvän arvostelun, kannattaa siihen suhtautua vielä vähän skeptisesti. Mutta jos löydät yli 100 arvostelua, on ote tarpeeksi laaja, jotta voisit pitää sitä luotettavana. Kannattaa muistaa, että suurin osa kuluttajista ei arvostele tuotteita.

Ravinto ja ravintolisät

Ravintolisän etu on siinä, että se tekee kaikesta helppoa. Yksi pieni kapseli sisältää kaikki tarvittavat aineet, joiden saamiseksi muuten joutuisit syömään 10 eri ruokaa. Ruuasta saatavan luonnollisen rasvanpolttajan etu on siinä, että se toimii tehokkaammin elimistössä, ja jos löydät juuri oikean ruokalajin, voit rakentaa koko ruokavaliosi tämän ruuan ympärille. Jos et halua käyttää rasvanpolttajaa jatkuvasti, voit etsiä itsellesi toimivan tuotteen ja yrittää sen jälkeen löytää samaa vaikuttavaa ainesosaa elintarvikkeista. Tällöin saman vaikutuksen saa luonnollisessa muodossa.

Sivuvaikutukset

Kun kyse on ravintolisistä, ei pidä liioitella. Jos seuraat annosohjeistusta ja voit hyvin, voit jatkaa ravintolisän käyttämistä. Toiset voivat tosin olla herkempiä tietyille aineille. Yleisimmät sivuvaikutukset tuotteen yliannostuksessa tai herkkyydessä jollekin rasvanpolttajan ainesosalle ovat huonovointisuus, huimaus, sydämentykytys ja lämmönnousu. Monet eivät pidä lämmönnousua sivuvaikutuksena, vaan elimistön tapana ilmoittaa siitä, että rasvanpolttaja toimii.

Usein kysytyt kysymykset rasvanpolttajista

Mikä rasvanpolttaja on paras?

Suuressa tekemässämme arvostelussa olemme tulleet siihen tulokseen, että paras rasvanpolttaja vuonna 2023 on Chained Nutrition Ripped Hardcore. Tämä rasvanpolttaja sisältää useita vahvoja ainesosia, jotka kuluttajien mukaan toimivat hyvin ja jotka myös testipaneelimme on todennut hyviksi.

Ovatko rasvanpolttajat laittomia?

Rasvanpolttajat, joita Suomessa myyvät suuret, tunnetut toimijat, eivät ole laittomia. Jos rasvanpolttajan ostaa ulkomaiselta tuottajalta, on olemassa riski, että tuote ei täytä Suomen ja EU:n vaatimuksia ja voi siksi olla laiton.

Mikä rasvanpolttaja toimii parhaiten minulle?

On vaikea sanoa, mikä rasvanpolttaja toimii parhaiten. Monet kokevat, että Chained Nutrition Ripped Hardcore toimii hyvin, mutta totta kai poikkeuksiakin löytyy aina. Kaikki kehot ovat yksilöllisiä, mutta yleisesti ottaen tietyt ainesosat toimivat useimmilla ihmisillä parhaiten.

Voinko lisätä rasvanpolttoa luonnollisin keinoin?

Voit. Rasvanpolttajat sisältävät ainesosia luonnon tuotteista. Jos haluat tietää, mikä luonnonaine sopii juuri sinulle, kannattaa ostaa jotain ainesosaa, jonka löydät rasvanpolttajan ainesosaluettelosta ja katsoa, miten se toimii.

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.3 / 5 (26 Vastausta)

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää