Parastestiopas
Paras rasvanpolttaja 2024: Testi ja vertailu
TestitRasvanpolttaja

Paras rasvanpolttaja 2024: Testi ja vertailu

Viimeksi päivitetty: 2.10.2023

Vartalon voi saada kuntoon monella eri tavalla. Jotkut saavat synnyinlahjaksi elimistön hyvän rasvanpolttokyvyn, kun taas toiset joutuvat tekemään kovasti töitä saavuttaakseen saman tuloksen. Tehokkaan rasvanpolttajan avulla kaikki voivat päästä yhtä pitkälle, erityisesti he, jotka haluavat keskittyä vartalon kiinteyttämiseen lihastreenin avulla ja samalla polttaa rasvaa tehokkaasti. Olemme testanneet useita markkinoilla olevia rasvanpolttajia ja valinneet Chained Nutrition Ripped Hardcore tehokkaimmaksi ja parhaaksi rasvanpolttajaksi 2024.

Paras rasvanpolttaja testiemme perusteella

Treenata voi monella eri tapaa, kun haluaa polttaa rasvaa. Tehokkain tapa on pitkäkestoinen matala- ja keski-intensiivinen treeni. Tämän vuoksi treenaaminen myös vie aikaa. Sitä aikaa, jota nopeasti kuntoon haluavat käyttävät mieluummin lihasten rakentamiseen. Kun lihastenrakennus yhdistetään korkeaan rasvanpolttoon, joko käyttämällä tunteja lisätreeniin tai rasvanpolttajien avulla, on resepti menestykseen valmis. Alla olevassa osto-oppaassa olemme käyneet läpi rasvanpolttajan tärkeimmät ominaisuudet. Lähtökohtanamme ovat seuraavat asiat:

 • Käytännön testit - Henkilöt, joilla on identtinen treeniaikataulu ja ruokavalio, ovat testanneet eri rasvanpolttajia ja placebovalmisteita arvioiden sen jälkeen painonpudotusta ja visuaalista muutosta.
 • Ainesosat ja vaikuttavat aineet - Eri rasvanpolttajat voivat erota toisistaan melko paljon. Olemme käyneet läpi, mitkä ainesosat toimivat, ja karsineet sellaiset rasvanpolttajat, joissa on paljon täyteaineita.
 • Hinta-laatusuhde - Rahoilleen pitää saada vastinetta. Halpa rasvanpolttaja, jota joutuu ottamaan monta annosta tai joka on tehoton, tulee pidemmän päälle kalliiksi. Rasvanpolttajan tulee olla tehokas, eikä vain halpa.

Toplistan tuotteet ja testivoittaja

1. Chained Nutrition Ripped Hardcore

4.6
Testivoittaja rasvanpolttaja

Koko

90 kapselia

Sisältää kofeiinia

291 mg / 1 kapseli

Aineita

7
 • Äärimmäisen vahva vaikutus
 • Kahden vaihtoehdon valikoima (kofeiinipitoinen ja kofeiiniton)
 • Korkeat kofeiinipitoisuudet
 • Riittoisa annostelu
 • Antaa energisyyttä ja vähentää näläntunnetta
 • Liian voimakas herkemmille henkilöille

Tuotearvostelu

Chained Nutrition Ripped Hardcore -rasvanpolttaja on äärimmäisen vahva ja tehokas tuote, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä saavuttamaan halutun painonpudotustavoitteensa. Tuote on saatavilla kahdessa eri vaihtoehdossa: kofeiinipitoisena ja kofeiinittomana. Tässä arvostelussa keskitytään kofeiinipitoiseen versioon.

Ripped Hardcore sisältää erittäin korkean määrän kofeiinia, peräti 291 mg per kapseli. Kofeiinin voimakkuuden vuoksi herkemmät yksilöt saattavat tarvita varovaisuutta käytön suhteen. Kuitenkin niille, jotka sietävät kofeiinia hyvin, tämä tuote voi tarjota lisää energiaa ja auttaa ylläpitämään keskittymistä päivän aikana.

Pakkaus sisältää yhteensä 90 kapselia, ja yhden kapselin ottaminen päivässä riittää. Tämä tarkoittaa että yksi purkki kestää jopa kolme kuukautta, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja taloudellisen vaihtoehdon pitkäaikaiseen käyttöön.

Chained Nutrition Ripped Hardcore sisältää yhteensä seitsemän aktiivista ainesosaa, joista kofeiini, Zingiber officinale (inkivääri) ja kahviuute ovat keskeisiä. Nämä ainesosat on huolellisesti valittu ja niiden yhdistelmä edistää rasvanpolttoa ja aineenvaihdunnan tehostumista.

Tämä rasvanpolttaja ei ainoastaan lisää energiaa, vaan se myös vähentää näläntunnetta, mikä voi olla hyödyllistä painonhallinnassa. On kuitenkin syytä mainita, että tuote voi aiheuttaa vatsan toiminnan lisääntymistä joillakin yksilöillä.

Kaiken kaikkiaan Chained Nutrition Ripped Hardcore on erittäin hinta-laatusuhteeltaan houkutteleva tuote niille, jotka haluavat maksimoida painonpudotuksen ja lisätä energiatasoaan. Tuotteen voimakas vaikutus ja pitkäkestoinen kesto tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon, ja sen saatavuus sekä kahviin liittyvät aktiiviset ainesosat tekevät siitä monipuolisen vaihtoehdon rasvanpolttajia etsiville.

1. Chained Nutrition Ripped Hardcore
4.6
Fitnesstukku

2. GAAM BURN AM

4.3

Koko

90 kapselia

Sisältää kofeiinia

250 mg / 3 kapselia

Aineita

5
 • Tehokas rasvanpolttaja
 • Tarkkaan valitut ja tehokkaat ainesosat
 • Vähentää nälän tunnetta
 • Joillakin käyttäjillä voi esiintyä lievää närästystä ja huimausta

Tuotearvostelu

GAAM BURN AM on rasvanpolttaja, joka tunnetaan tehokkaista ja huolellisesti valituista ainesosistaan. Tämä tuote on herättänyt kiinnostusta, ja olemme saaneet kokeilla sitä itse. Tuotepakkauksessa on 90 kapselia, ja suositeltu annostus on 3 kapselia päivässä. Tämä tarkoittaa, että yksi purkki riittää kuukauden säännölliseen käyttöön.

BURN AM sisältää tarkkaan valittuja ainesosia, jotka on suunniteltu tehokkaasti polttamaan rasvaa. Tuotteen perustana ovat kofeiini, cayennepepperi-uute ja vihreän teen uute. Nämä ainesosat ovat tunnettuja niiden rasvaa polttavista ja aineenvaihduntaa kiihdyttävistä ominaisuuksistaan. Lisäksi tuotteessa on muita ravintoaineita, jotka tukevat terveyttä ja hyvinvointia.

Itse koimme heti ensimmäisestä annoksesta lähtien piristävän vaikutuksen. Saimme enemmän energiaa, ja huomasimme suorituskykymme parantuneen kuntosalilla. Lisäksi nälkä vähentyi, mikä auttoi meitä pitämään kiinni terveellisestä ruokavaliosta. On kuitenkin syytä huomata, että joidenkin käyttäjien raportoimat lievät närästyksen ja huimauksen tunteet saattavat liittyä tuotteen kofeiinipitoisuuteen. Jokainen reagoi aineisiin yksilöllisesti, joten nämä sivuvaikutukset eivät välttämättä koske kaikkia käyttäjiä.

GAAM BURN AM -rasvanpolttajan hinta ei ole liian korkea eikä liian alhainen. Se on kohtuullinen verrattuna sen tarjoamiin vaikutuksiin ja ainesosien laatuun. Tuotteen hyödyt, kuten energisyyden lisääntyminen ja nälän väheneminen, tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon rasvanpolttajia etsiville.

Yhteenvetona GAAM BURN AM on tehokas rasvanpolttaja, joka sisältää tarkoin valittuja ainesosia. Se tarjoaa energisyyttä, parantaa suorituskykyä ja vähentää nälkää. Kofeiinipitoisuuden vuoksi on kuitenkin tärkeää olla tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista. Tuotteen kohtuullinen hinta tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät tehokasta rasvanpolttajaa.

2. GAAM BURN AM
4.3
Proteincompany

3. Delta Nutrition Xtreme Ripped

4.1

Koko

120 kapselia

Sisältää kofeiinia

300 mg / 4 kapselia

Aineita

11
 • Tehokas rasvanpolttaja
 • Lisää energiaa
 • Sisältää useita hyödyllisiä aineita
 • Suuri annoskoko (4 kapselia)
 • Korkea kofeiinipitoisuus voi aiheuttaa haittavaikutuksia
 • Korkea hinta suhteessa annosmäärään

Tuotearvostelu

Delta Nutrition Xtreme Ripped on rasvanpolttaja, joka on suunniteltu erityisesti kovin treenaaville henkilöille. Tuotepakkauksessa on suuri määrä kapseleita, peräti 120 kapselia, ja suositeltu annoskoko on myös suuri.

Yksi annos sisältää peräti 4 kapselia, mikä voi olla hankalaa monille käyttäjille. Kuitenkin 4 kapselin avulla voi saada runsaan määrän aktiivisia aineita. Tuotteessa on yhteensä 11 erilaista ainetta, joista osa sisältää kofeiinia, inositolia, aminohappoja, vihreän teen ja chilin uutteita sekä mustapippuriuutetta. Nämä aineet ovat erityisen mielenkiintoisia.

Olemme tyytyväisiä tuotteen vaikutuksiin. Saamme enemmän energiaa, mutta suuren kofeiinipitoisuuden takia koemme hieman tärinää. Olisi ehkä parempi aloittaa pienemmällä annostuksella ja nostaa sitä vähitellen.

Hinta on kuitenkin tuotteen suurin haitta. Kalliin tuotteen odottaisi tarjoavan enemmän annoksia kuin yhden kuukauden tarpeisiin.

Delta Nutrition Xtreme Ripped on selvästi suunnattu niille, jotka ottavat kuntoilun ja rasvanpolton vakavasti. Sen monipuolinen koostumus tarjoaa useita hyödyllisiä aineita, mutta samalla suuri annoskoko ja korkea kofeiinipitoisuus voivat aiheuttaa joillekin käyttäjille haittavaikutuksia.

Kaiken kaikkiaan Delta Nutrition Xtreme Ripped on tehokas rasvanpolttaja, mutta sen korkea hinta suhteessa tarjottuihin annoksiin voi olla pettymys. Suosittelemme harkitsemaan tarkkaan omia tarpeita ja budjettia ennen kuin teet ostopäätöksen tämän tuotteen suhteen.

3. Delta Nutrition Xtreme Ripped
4.1
Fitnesstukku

4. Star Nutrition Ripped Pro

4.1

Koko

60 kapselia

Sisältää kofeiinia

200 mg / 2 kapselia

Aineita

14
 • Vähentää makeanhimoa
 • Piristävä vaikutus
 • Korkea hinta
 • B-vitamiinien merkitys voi vaihdella yksilöittäin

Tuotearvostelu

Star Nutrition Ripped Pro on rasvanpolttaja, joka on valmistettu tunnetun Star Nutrition -yrityksen toimesta. Olemme tutustuneet tähän tuotteeseen ja haluamme jakaa kokemuksemme tästä rasvanpolttajasta. Tuotepakkauksessa on 60 kapselia, ja suositeltu päivittäinen annoskoko on kaksi kapselia, joten yksi pakkaus riittää kuukaudeksi.

Ripped Pro sisältää peräti 14 erilaista ainetta, joista osa on vitamiineja ja mineraaleja, ja loput yhdeksän ainesosaa liittyvät enemmän rasvanpolttoon. Tunnetuimpia aineita ovat kofeiini, mustapippurin, inkiväärin, greippiuutteen ja ruusunjuuren uutteet. Nämä aineet muodostavat mielenkiintoisen sekoituksen, joka lupaa piristää ja aktivoi kehoa.

Suurin vaikutus rasvanpolttajalla on piristävä ja makeanhimoa vähentävä vaikutus. Kuitenkin itse tuote on liian kallis monille. Vaikka erilaiset B-vitamiinit ovatkin mukava lisä, ne eivät ehkä ole täysin välttämättömiä rasvanpolttajan kannalta.

4. Star Nutrition Ripped Pro
4.1
Fitnesstukku

5. Womens Best Burner caps

3.9

Koko

120 kapselia

Sisältää kofeiinia

50 mg / 3 kapselia

Aineita

16
 • Suunniteltu erityisesti naisille
 • Sisältää laajan valikoiman erilaisia aineita
 • Vaikutukset vaihtelevat suuresti käyttäjien välillä
 • Hinta suhteessa vaikutuksiin on liian korkea
 • Liian suuri määrä vitamiineja, vähemmän tehokkaita rasvanpolttoaineita

Tuotearvostelu

Womens Best Burner caps on erityisesti naisille suunniteltu rasvanpolttaja. Burner caps -purkissa on yhteensä 120 kapselia, ja päivittäinen annostus koostuu 3 kapselista. Tämä tarkoittaa, että purkki riittää 40 päiväksi.

Burner caps sisältää suuren määrän erilaisia aineita, yhteensä 16 kappaletta. Näihin aineisiin kuuluu erilaisia kasviuutteita, jotka antavat energiaa ja lisäävät aineenvaihduntaa, sekä erilaisia aminohappoja ja vitamiineja. Tämä monipuolinen koostumus pyrkii tukemaan painonpudotusta ja yleistä hyvinvointia.

Tuotteen vaikutus näyttää vaihtelevan huomattavasti. Jotkut käyttäjät eivät tunne mitään vaikutusta, kun taas toiset saattavat kokea lievää pirteyden lisääntymistä ja vähemmän nälkää. On kuitenkin syytä mainita, että tulokset voivat vaihdella yksilöittäin.

Olisi ollut toivottavaa, että tuotteessa olisi ollut vähemmän vitamiineja ja enemmän potentteja rasvanpolttavia aineita. Tämä olisi voinut parantaa tuotteen tehokkuutta painonpudotuksessa.

Hinnaltaan Womens Best Burner caps on kallis verrattuna sen vaikutuksiin. Hinta ei vastaa odotuksia.

Kaiken kaikkiaan Womens Best Burner caps on rasvanpolttaja, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Sen monipuolinen koostumus sisältää useita aineita, jotka pyrkivät tukemaan painonpudotusta. Kuitenkin vaikutukset voivat vaihdella, ja hinnaltaan tuote voi olla liian kallis tehonsa suhteen.

Osto-opas: Rasvanpolttajan valinta

Rasvanpolttajat toimivat melko yksilöllisesti verrattuna esimerkiksi proteiinijauheeseen. Proteiinijauhe ei sisällä juurikaan muita vaikuttavia aineita kuin proteiinin. Tästä on tehty myös melko paljon tutkimuksia, samoin siitä, miten aine vaikuttaa elimistöön. Erot rasvanpolttajien sisällöissä johtuvat siitä, että olemme kaikki erilaisia ja elimistömme reagoivat eri tavoin rasvanpolttoon. Osto-oppaaseen olemme koonneet erilaisia huomioon otettavia asioita, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.

Aktiiviset ainesosat

Suuri määrä aktiivisia aineita varmistaa sen, että saat kaiken, mitä tarvitset hyvään rasvanpolttoon. Harvat rasvanpolttajat sisältävät vain yhtä tai kahta ainetta, ja tämän vuoksi voi olla vaikea tietää, mitä juuri sinun elimistösi tarvitsee. Paljon aktiivisia ainesosia sisältävä rasvanpolttaja ei välttämättä ole merkittävästi kalliimpi, mutta on huomattavasti todennäköisempää, että jokin aineista aktivoi rasvan palamisen sinun elimistössäsi.

Kuluttajien arvostelut

Tuotteet, jotka toimivat useimmilla, toimivat todennäköisesti myös sinulla. Yksi tapa muodostaa mielipide toimivista rasvanpolttajista on lukea kuluttajien arvosteluja. Jos tuote on saanut muutaman hyvän arvostelun, kannattaa siihen suhtautua vielä vähän skeptisesti. Mutta jos löydät yli 100 arvostelua, on ote tarpeeksi laaja, jotta voisit pitää sitä luotettavana. Kannattaa muistaa, että suurin osa kuluttajista ei arvostele tuotteita.

Ravinto ja ravintolisät

Ravintolisän etu on siinä, että se tekee kaikesta helppoa. Yksi pieni kapseli sisältää kaikki tarvittavat aineet, joiden saamiseksi muuten joutuisit syömään 10 eri ruokaa. Ruuasta saatavan luonnollisen rasvanpolttajan etu on siinä, että se toimii tehokkaammin elimistössä, ja jos löydät juuri oikean ruokalajin, voit rakentaa koko ruokavaliosi tämän ruuan ympärille. Jos et halua käyttää rasvanpolttajaa jatkuvasti, voit etsiä itsellesi toimivan tuotteen ja yrittää sen jälkeen löytää samaa vaikuttavaa ainesosaa elintarvikkeista. Tällöin saman vaikutuksen saa luonnollisessa muodossa.

Sivuvaikutukset

Kun kyse on ravintolisistä, ei pidä liioitella. Jos seuraat annosohjeistusta ja voit hyvin, voit jatkaa ravintolisän käyttämistä. Toiset voivat tosin olla herkempiä tietyille aineille. Yleisimmät sivuvaikutukset tuotteen yliannostuksessa tai herkkyydessä jollekin rasvanpolttajan ainesosalle ovat huonovointisuus, huimaus, sydämentykytys ja lämmönnousu. Monet eivät pidä lämmönnousua sivuvaikutuksena, vaan elimistön tapana ilmoittaa siitä, että rasvanpolttaja toimii.

Tuotevertailu

TuoteKokoSisältää kofeiiniaAineita
Chained Nutrition Ripped Hardcore
4.6
90 kapselia291 mg / 1 kapseli7
GAAM BURN AM
4.3
90 kapselia250 mg / 3 kapselia5
Delta Nutrition Xtreme Ripped
4.1
120 kapselia300 mg / 4 kapselia11
Star Nutrition Ripped Pro
4.1
60 kapselia200 mg / 2 kapselia14
Womens Best Burner caps
3.9
120 kapselia50 mg / 3 kapselia16

Usein kysytyt kysymykset rasvanpolttajista

Mitä mieltä olit artikkelista?

Arvosana 4.3 / 5 (26 Vastausta)